SÅ fin en oplevelse at få leveret og installeret startpakke fra hyggelige Michael! Alt spiller og blev leveret til aftalt tid og beløb! Vi er allerede rigtig glade for de hyggelige høns og de begynd... Toon meer
Jeg har fået lavet et supergodt hønsehus med ståhøjde for voksne i både hus og hønsegård. Michael fra Hønsegården.dk forstod lige, hvordan han skulle tilpasse en af de husmodeller, som han havde, og v... Toon meer
Jeg var for nylig ude og besøge "Hønsegården", men blev meget chokeret over de forhold hønsene levede under. De havde hverken mad eller vand og da vi åbnede ind til et af hønsehusene, fandt vi flere... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
1000 tak for bestillingen, leveringen og opsætningen af mit skønne hønsehus medfølgende 3 dejlige Isa Brown-høns, som lever livet og bliver møgforkælet. Det har været min drøm længe og jeg vil kla... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Salg af høns, hønsehuse og tilbehør
Denemarken
- hønsegården.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Ingen kontakt- helt dødt
Havde først et godt indtryk af hjemmesiden, meget professionelt og mange gode oplysninger, men når kontakten så skal etableres med firmaet, så går det helt galt og kører af sporet.
Da jeg kommer langvejs fra (bor ca. 140 km. fra firmaet), ville jeg gerne høre om den høne jeg skulle bruge, var udsolgt, da jeg ikke ville køre forgæves. Men efter 4 mails og 6 telefonopkald (første mail og telefonopkald blev lavet 21. marts 2015 og nu har vi 26. marts 2015) uden nogen som helst respons/svar, helt dødt i den anden ende, så sagde jeg til mig selv, ikke et sted jeg skal købe mine høns, da jeg så ikke ved hvordan forretningen ellers bliver drevet.
Har derfor fået et rigtig dårligt førstehåndsindtryk af Hønsegården.dk, og kan ikke forstå, at kommunikation med kunderne skal være så ringe fra Hønsegåden.dk´s side. Fair at have travlt, men så har man nok sadlet for stort op, det er trods alt kunderne, som holder butikken i gang.
Ikke til at stole på
Har lavet flere aftaler om at få leveret startpakke med høns, men han kom aldrig som aftalt og meldte ikke engang afbud. Det virkede ellers umiddelbart som et rigtig godt sted, men hvor er jeg blevet skuffet over at blive brændt af og behandlet på den måde. Ud fra hvad jeg har oplevet vil jeg ikke anbefale dette sted til nogen, da ejeren åbenbart ikke altid kan overskue at holde de aftaler han laver og give ordentlig besked.
Manglende levering :-(
Jeg køber og betaler for en pakkeløsning med hus, høns og tilbehør leveret og monteret i min have. Vi aftaler et fast tidspunkt for leveringen. En halv time efter det aftalte tidspunkt, modtager jeg en SMS fra Hønsegården om, at han pga mange kunder alligevel ikke kan komme med hønsehuset, men foreslår at komme dagen efter. Jeg sender en sms til Michael fra Hønsegården om at kontakte mig telefonisk. Det gør han ikke. Efter adskillige opringninger får jeg endelig fat i ham. Jeg beder ham annullere mit køb og returnere mine penge, hvilket han lover at gøre. Senere på dagen modtager jeg en ny SMS fra Michael. Han vil tilbyder at gøre os tilfredse med lidt kompensation og kommer med forslag til andre leveringstidspunkter. Så laver vi en ny aftale og Michael skriver, at han " lover at komme og at han knokler for vildt".
En halv time før det aftalte tidspunkt modtager jeg endnu engang en SMS fra Michael. Da han har mange kunder bliver han 2 timer forsinket .Jeg ringer Michael op og beder ham om at annullere aftalen endnu engang, da hans firmapolitik ikke stemmer overens med mine forventninger og jeg efterhånden har meget lidt tillid til ham. På positivsiden returnere Michael samme dag de penge som jeg havde betalt.
Mangel på kundeservice - mangel på kontakt til kunderne
Vi købte i foråret en startpakke fra Hønsegården, dog uden høns fordi de dværgwyandotter vi ønskede ikke var udvokset. Huset kom efter aftale, trods lidt sms og mail om tidspunktet, og det er et fint hus, som vi er glade for. Efter en del forgæves kontaktforsøg fik vi efter ca. 8 uger besked om at nu havde Hønsegården vores høns, 7 uger gamle kyllinger. Vi kørte med det samme op og hentede 3 kyllinger og alt tegnede godt. Efter 3 dage lå den ene død om morgenen, dagen efter den anden og næste morgen den sidste. En lang række forgæves telefonopkald, sms'ere og mails endte med en sms: Jeg har meget travlt og kan ikke rigtig gøre noget. Ingen beklagelse, ingen oplysninger om der var sygdom blandt de andre kyllinger. Kort og godt; meget ringe kundeservice.
Så vi har købt 3 nye kyllinger hos en forhåbentlig mere kundevenlig opdrætter.
God service og fine høns og hønsehus.
Jeg anbefaler virksomheden,og synes det er en virkelig god ide. Jeg fik sat et hønsehus op, og det fungere upåklageligt. Hønsene er i fin form og lagde æg efter ca. en uge. Det er dyrt, men det må jo koste når man intet skal foretage sig selv, andet end at bestille., Jeg skal også tilføje, at jeg ikke så nogen tegn på dyr der ikke trives, da jeg besøgte gården.
Venlig hilsen Charlotte
God rådgivning og service
Forventningen var stor - skuffelsen ligeså da aftalen blev aflyst. Men alt gik fuldstændig som aftalt og med rigtig god rådgivning og service oveni på næste aftalte dag. Jeg vil meget gerne anbefale Hønsegården til venner og bekendte.
Behagelig service, god information
Vi tog ud og besøgte Michael på en 'åbent salg' dag. Vi fik en god service og besvaret mange spørgsmål. Det endte med at vi bestilte en startpakke med lidt tillæg og andre høns end beskrevet. Aftaler at det leveres og samles fredag i den kommende uge. Desværre aflyser Michael aftalen, og vi bliver lidt nervøse, da vi i løbet af ugen har læst de meget negative omtaler på Trustpilot.
Heldigvis lover han at levere huset næste dag, og denne aftale overholdes😊. Servicen er god, huset og hønsegården samles på stedet, og vores 4 årige datter ELSKER det. Alt er leveret i flg aftale. Vi har nu haft hønsene i 2 uger, og de stortrives i vores have.
Vi vil gerne anbefale Hønsegården.dk
Absolut en virksomhed jeg vil anbefale til andre, god behandling og top service!
Familien havde taget beslutningen om at udvide haven med en lille hønsegård og valget blev Hønsegården.dk, som skulle levere hele baduljen ...hønsehus, høns og foder lige til døren og med opsætning i haven ...man fristes nærmest til at sige "Uanset regn og slud, så skal hønsene nok komme ud" ...Michael stod i øsende regnvejr og satte hønsehuset op uden at det satte præg på det gode humør, nogen vil måske sige at det er da klart, han bliver betalt for det, men jeg syntes at han var god til at inddrage børnene og gjorde oplevelsen rigtig god for os alle - absolut alle pengene værd!
sødt hønsehus leveret og bragt til døren
Købte og betalte i efteråret et hønsehus til min mand som en fødselsdagsgave.
Michael kom præcis på datoen med hus og høns. Forstår ikke rigtig de dårlige anmeldelser andre har skrevet.
Hønsehuset var malet fint gult som aftalt mens hønsegården skulle have været sort men det havde han ikke nået da lægterne var for friske til maling. Han lovede at vende tilbage med en løsning og det stoler vi på at han gør.
Virkelig Sød og god service.
Har idag fået leveret og samlet det flotteste hønsehus af michael fra hønsegården.
Har ikke andet ind gode ting at sige om hans arbejde, super flot samlet og super god service. Og så er han rigtig sød til at besvare alle de spørgsmål man nu har om høns.
Michael har meget travlt og imens han gik og samlede mit hønsehus var der en masse der havde ringet til ham, men da han arbejder ( Samler mit hønsehus ) er det jo lidt svært at besvare alle opkald da han så kan snakke i tlf hele dagen uden at få samlet nogle som helst huse, Så prøv lige at give manden en chance inden i begynder at skrive alt muligt negativt om ham, for han er helt alene om alle de kunder han har.
Bestilte mit hønsehus inkl Høns om tirsdagen, og idag fredag kom han med sin meget søde og hjælpsomme søn og satte det op, Jeg har bestemt ingen negative ting at sige til hans arbejde, kun en masse ros herfra :)
Det er helt sikkert IKKE sidste gang jeg handler hos ham, og kan kun anbefale at i gør det samme :)
Superfin oplevelse, hurtig og effektiv, og en rigtig god snak.
Jeg forstår slet ikke disse negative udtalelser, der kommer fra nogle personer her på trustpilot. Jeg har kun positivt at sige om min oplevelse af salg og levering af min store hønsegård. Der blev skruet og samlet i en times tid på stedet, imens fik jeg en masse input om at holde høns. Stor respekt for det arbejde der bliver lagt i denne her forretning.
Ejeren der selv kører ud og samler har mega travlt, men sætter en ære i at gøre sit arbejde professionelt. Han er helt igennem troværdig og ordentlig.
Fed oplevelse
Vi har købt startpakke af Michael, han havde så travlt med at betjene kunder og var ene mand på stedet han har gjort sit bedste, Han byggede vores hus færdig mens vi var der og det blev til en hyggelig og ærlig snak. Giv manden en chance, der er ikke nogen svindler eller andet i ham håber faktisk han stadig er der???? så vi kan tage en overnatning i hans små huse.
Upålidelig
Jeg har fuldstændig samme erfaringer som de to andre anmeldelser. Gad nok vide om nogen nogensinde har fået noget leveret af Michael Mønster. Efter at have læst de andre anmeldelser vil jeg også opgive at vente mere på ham og bestille fra et andet sted.
Ussel
Vi bestilte en startpakke med tre høns hos Hønsegården i foråret 2013 og Michael Mønster bekræftede bestillingen og sa han ville vende tilbage med en nøjagtig leveringsdato efter Pinse. Ugerne gik og gik, og den ene gang ud af rigtig mange opkald han faktisk svarede sa han at han var ved at male vores hønsehus. Efter dette var han som sunket i jorden, så i vores sommerferie kørte vi op til ham på et tidspunkt hvor han annonceret at have "åbent salg". Vi mødte en masse mennesker som gik rundt og ledte efter ham og en beskidt og ulækker gård med møg og enda døde høns liggende omkring på grunden. Han dukkede op 1 time for sent og jeg spurte ham direkte om han kunne levere eller ikke hvorpå han sa at han nærmest havde mit hønsehus færdig samlet og skrev mig ind i hans kalender en dag hvor han skulle levere det hele. Efter dette har jeg ikke kunnet få fat på ham på telefon, SMS eller mail - og han kom selvfølgelig ikke den dag vi havde aftalt :-( Jeg endte med at købe hønsehus og høns et andet sted (Bangs) og endelig fik vi høns i haven - skulle bare ønske sommeren ikke snart er over og jeg havde spildt så meget tid og kræfter på Michael Mønster....
Jeg anbefaler alle at gå udenom utroværdige hønsegården.dk og kan anbefale bangs.dk som et professionelt og seriøst alternativt!
Upålidelig og løgnagtig
Jeg var med min familie på besøg hos "hønsegården.dk" i juni 13, hvor jeg bestilte startpakke med høns og hønsegård hos indehaveren Michael Mønster. Hønsegården skulle leveres en måned senere, den 25. Juli, hvor vi havde ferie og der var god tid til at glæde sig over de nye "familiemedlemmer".
Michael havde lovet at ringe dagen før, så vi kunne aftale hvornår han skulle levere og opsætte hønsegården. Michael ringer dog ikke og svarer heller ikke på opkald og sms-er fra os. torsdag ringer han endelig og fortæller at han er i fuld gang med at bygge hønsegården og kommer efter kl. 16.00 og stiller den op. Torsdag aften går og vi hører ikke mere til Michael før han sent sender en sms hvor han skriver at han ikke kan komme før lørdag. Nå øv! Lørdag kommer og vi hører ikke et ord fra Michael. Han svarer ikke på vores opkald og sms-er først sent lørdag aften hvor vi får en sms hvor der stå at han desværre ikke kommer før mandag aften. Mandag komme og vi ringer og sms-er Michael for at høre hvad tid han kommer, men ingen reaktion. Idag er det torsdag og det er altså en uge siden Michael lovede at komme med hønsegården.....vi har ikke hørt en lyd fra ham siden lørdag.
Jeg er skuffet og vred over den behandling vi har fået. Mit råd er ALDRIG at indgå en handel med hønsegården.dk! vh Katrine