Jeg købte en Vibeform vibrator som var i udu. Kontaktede Haforo om problemet. Hans-Chrisian fra teamet løste det. Jeg kan kun give Haforo 5 stjerner. Og jeg modtager en ny Vibeform inden for et... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
En købt hvedepose (bruges som varmepude) begyndte at lække hvedekorn flere steder efter nogle måneder. Reklamerede lidt sent (efter 7 måneder) til firmaet. Fik lynhurtigt (samme dag) et venligt og p... Toon meer
Jeg købte en pude, som desværre var lidt flad. Den får kun 1 stjerne. Men Tina fra kundeservice får de sidste 4 stjerner. Meget kompetente svar, og hurtig eksekvering. Der har tilsyneladende været e... Toon meer
Havde købt en siddepude og betalt for hjemmelevering med GLS. GLS kiksede (som sædvanligt) hjemmeleveringen og henviste til pakkeshop. Kontaktede da firmaet og forberedte dem på, at pakken ville blive... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Hafaro.dk handler det om at have det godt. Overskud, energi og et godt velbefindende tager ofte sit udgangspunkt i fødderne og derfor har vi stor fokus på aflastningsprodukter, der dækker alt lige fra knyster til hælsporer. Desuden tilbyder vi et væld af spændende løsninger til lindring og støtte af selve kroppen, som øger blodcirkulationen, styrker posituren og hjælper dig til at holde et sundt fokus på en krop i balance. Desuden har vi eget lager, så bestillinger modtaget inden kl. 16:00 på hverdage sendes samme dag.
Contactgegevens
Nørregade 20, 1. sal, 4600, Køge, Denemarken
- 91 25 21 61
- kundeservice@hafaro.dk
- hafaro.dk
Kundeservice i top hos Hafaro.dk
Jeg bestilte varer hos Hafaro, som blev behandlet og sendt hurtigt. Desværre fik Hafaro sendt en forkert vare. Jeg gjorde dem opmærksom på fejlen samme dag og DAGEN EFTER modtog jeg den rigtige vare sendt direkte til min private postkasse.
Super service - jeg er imponeret.

Antwoord van Hafaro
Bedre service er svær at finde!
Lavede en ordre hos Hafaro og den blev sendt samme dag. Desværre blev pakken væk for PostNord, men tålmodige mig gav det lige nogle dage... Dette kulminerede desværre med Hafaros ferie, og jeg måtte vente yderligere to uger. Jeg fik skrevet til Hafaro da de kom tilbage, og inden for utrolig kort tid fik jeg en besked om, at jeg ikke skulle tænke over pakke, de skulle nok tage den med PostNord. De sendte en ny ordre til mig med det samme, og jeg modtog (heldigvis) denne dagen efter! Sådan en service findes ikke alle steder. Handler med glæde hos Hafaro igen :)

Antwoord van Hafaro
Fik mine varer hurtigt og uden…
Fik mine varer hurtigt og uden problemer.

Antwoord van Hafaro
Fantastisk god service kan klart…
Fantastisk god service kan klart anbefalde dette firma.

Antwoord van Hafaro
Bestilte torsdag middag, ku hente det fredag middag. Super service

Vildt god service!!
I går bestilte jeg en sovemaske i silke hos Hafaro.dk. I dag har jeg modtaget den fineste, blød og lækker sovemaske (med mulighed for at indstille omkredsen så den ikke strammer) <3
Jeg GLÆDER mig til jeg skal i seng i aften :)
Imponerende hurtig levering og lækkert produkt - jeg er fan!! Tak <3

Fin handel
Købte et par Hjemmesko med memoryskum der aflaster ankler, ben og knæ. De vinder nok ingen pris for skønhed, men de er meget gode, til mine gigt fødder/ankler.
Meget rimelig pris, og hurtig levering!

Rigtig god kundeservice!
Jeg har købt hos Hafaro to gange, og her den seneste gang blev jeg nødt til at reklamere på en parfume spraypumpe jeg købte. Tina fra kundeservice svarede hurtigt på mine mails, og efter at have forklaret hvad der var galt med varen, fik jeg beløbet krediteret - uden problemer.

Antwoord van Hafaro
Hvis jeg kunne give 10 stjerner ville…
Hvis jeg kunne give 10 stjerner ville jeg gøre det! Har købt deres spejl med lys i, som er virkelig godt, da jeg har min makeup station under vores trappe derhjemme, uden nogen lys. Har faktisk haft sendt spejlet retur 2 gange, fordi der var gået en sikring. Har fået et helt nyt spejl begge gange, og et svar om at jeg bare skal skrive hvis det sker igen. Sådan en god kunde service skal man lede længe efter ❤️

Antwoord van Hafaro
God oplevelse at handle der
Jeg havde bestilt nogle varer hos Hafaro, og da jeg skulle bruge en af dem gik der noget i stykker, jeg skrev til dem og de svarede med det samme at de ville sende et nyt produkt til mig :-) Så der kan jeg sagtens anbefale andre at handle.

Sikke en dejlig oplevelse
Hurtig levering, rigtig fin kundeservice og dejlige produkter. Virkelig lækker webshop. Ikke sidste gang jeg handler der.

Antwoord van Hafaro
Hurtig levering, gode produkter, gode priser
Hurtig levering, gode produkter, gode priser - ikke sidste gang jeg handler hos dem

SIDDEPUDE MED HUL I MIDTEN - AFSKYELIG LUGT
Købte en siddepude og vil hermed råde andre til ikke at gøre det samme hvis de vel at mærke stadig har en lugtesans.
Det er ikke angivet i beskrivelsen at puden ikke lugter NEUTRAL hvad den efter min overbevisning burde gøre.Da jeg åbnede det plastic den var pakket ind i kom der en så modbydelig lugt at jeg straks måtte pakke den væk.
Næste dag gjorde jeg Hafaro opmærksom på dette og der kom et svar tilbage med nogle så dumme forklaringer om forskellig lugtesans bla bla bla.Det er ting som alle normale mennesker ved!!!Damen jeg skrev med
sagde hun sad på den hver dag og hun kan jo selvfølgelig ikke lugte noget da det jo ville betyde at de skulle betale portoen tilbage.Har nu mistet 90 kr. i porto for at sende "møget" tilbage og der var da slet ingen kundeservice der så det er i hvert tilfælde sidste gang jeg har handlet hos dette firma..Her kan kun bruges kunder med NUL lugtesans.

God oplevelse
God oplevelse. Fik absolut mere end forventet i forbindelse med en reklamation. Kan kun anbefale andre at handle her😄
Vh Lene

Antwoord van Hafaro
Hurtig levering, glæder mig til at prøve produkterne! :)

Antwoord van Hafaro
Verdens bedste skønneste og hurtigste …
Verdens bedste skønneste og hurtigste service - ever...
Bestilte torsdag havde pakken fredag (min egen skyld jeg først gad bevæge mig i pakkeboksen søndag) - har allerede prøvet produktet og er vild med det.
God sommer :)

Holder hva de lover😊
Super god oplevelse😊 Gode produkter og super hurtig levering💪👍😊
Vil klart bruge jeres firma igen😊
God sommer til jer☀️😊

Hurtig levering.
Bestilte i går og varerne kom allerede i dag. Super service og varerne lever op til mine forventninger. Vil helt sikkert handle her igen!

Antwoord van Hafaro
Lees meer over geverifieerde reviews.