Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte en Vibeform vibrator som var i udu. Kontaktede Haforo om problemet. Hans-Chrisian fra teamet løste det. Jeg kan kun give Haforo 5 stjerner. Og jeg modtager en ny Vibeform inden for et... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En købt hvedepose (bruges som varmepude) begyndte at lække hvedekorn flere steder efter nogle måneder. Reklamerede lidt sent (efter 7 måneder) til firmaet. Fik lynhurtigt (samme dag) et venligt og p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte en pude, som desværre var lidt flad. Den får kun 1 stjerne. Men Tina fra kundeservice får de sidste 4 stjerner. Meget kompetente svar, og hurtig eksekvering. Der har tilsyneladende været e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde købt en siddepude og betalt for hjemmelevering med GLS. GLS kiksede (som sædvanligt) hjemmeleveringen og henviste til pakkeshop. Kontaktede da firmaet og forberedte dem på, at pakken ville blive... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Voetverzorging
  2. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Hafaro.dk handler det om at have det godt. Overskud, energi og et godt velbefindende tager ofte sit udgangspunkt i fødderne og derfor har vi stor fokus på aflastningsprodukter, der dækker alt lige fra knyster til hælsporer. Desuden tilbyder vi et væld af spændende løsninger til lindring og støtte af selve kroppen, som øger blodcirkulationen, styrker posituren og hjælper dig til at holde et sundt fokus på en krop i balance. Desuden har vi eget lager, så bestillinger modtaget inden kl. 16:00 på hverdage sendes samme dag.

4,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Kundeservice i top hos Hafaro.dk

Jeg bestilte varer hos Hafaro, som blev behandlet og sendt hurtigt. Desværre fik Hafaro sendt en forkert vare. Jeg gjorde dem opmærksom på fejlen samme dag og DAGEN EFTER modtog jeg den rigtige vare sendt direkte til min private postkasse.
Super service - jeg er imponeret.

7 augustus 2019

Kære Kurt

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Fejl er vi ikke stolte af, så de skal naturligvis rettes prompte - dejligt at høre, at du er fuldt ud tilfreds :)

Mange hilsner fra Hafaro

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedre service er svær at finde!

Lavede en ordre hos Hafaro og den blev sendt samme dag. Desværre blev pakken væk for PostNord, men tålmodige mig gav det lige nogle dage... Dette kulminerede desværre med Hafaros ferie, og jeg måtte vente yderligere to uger. Jeg fik skrevet til Hafaro da de kom tilbage, og inden for utrolig kort tid fik jeg en besked om, at jeg ikke skulle tænke over pakke, de skulle nok tage den med PostNord. De sendte en ny ordre til mig med det samme, og jeg modtog (heldigvis) denne dagen efter! Sådan en service findes ikke alle steder. Handler med glæde hos Hafaro igen :)

1 augustus 2019

Kære Lenette

Tusind mange tak for de rosende ord. Det er dejligt, når en uheldig situation, alligevel ender med at blive en positiv oplevelse :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte torsdag middag, ku hente det fredag middag. Super service

3 november 2018

Antwoord van Hafaro

Tak for din flotte anmeldelse Annette. Dejligt at høre at alt gik som det skulle :) Mange hilsner fra Hafaro

Vildt god service!!

I går bestilte jeg en sovemaske i silke hos Hafaro.dk. I dag har jeg modtaget den fineste, blød og lækker sovemaske (med mulighed for at indstille omkredsen så den ikke strammer) <3
Jeg GLÆDER mig til jeg skal i seng i aften :)
Imponerende hurtig levering og lækkert produkt - jeg er fan!! Tak <3

20 juni 2018

Kære LBS.

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det betyder rigtigt meget for os....og sov rigtig godt :-)

Perfekt

Alt var som det skulle være. Perfekt! :)

13 juni 2018

Hej Carl.

Tak for din fine anmeldelse, vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores firma. De bedste hilsner fra Hafaro.dk

Fin handel

Købte et par Hjemmesko med memoryskum der aflaster ankler, ben og knæ. De vinder nok ingen pris for skønhed, men de er meget gode, til mine gigt fødder/ankler.
Meget rimelig pris, og hurtig levering!

13 juni 2018

Hej John,

Tak for din meget flotte anmeldelse, vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores produkter og leveringstid :-) De bedste hilsner fra Hafaro.dk

Rigtig god kundeservice!

Jeg har købt hos Hafaro to gange, og her den seneste gang blev jeg nødt til at reklamere på en parfume spraypumpe jeg købte. Tina fra kundeservice svarede hurtigt på mine mails, og efter at have forklaret hvad der var galt med varen, fik jeg beløbet krediteret - uden problemer.

6 april 2018

Hej Marianne

Tak for din flotte anmeldelse, vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores kundeservice.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis jeg kunne give 10 stjerner ville…

Hvis jeg kunne give 10 stjerner ville jeg gøre det! Har købt deres spejl med lys i, som er virkelig godt, da jeg har min makeup station under vores trappe derhjemme, uden nogen lys. Har faktisk haft sendt spejlet retur 2 gange, fordi der var gået en sikring. Har fået et helt nyt spejl begge gange, og et svar om at jeg bare skal skrive hvis det sker igen. Sådan en god kunde service skal man lede længe efter ❤️

15 maart 2018

Antwoord van Hafaro

Hej Ditte, tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre din tilfredshed med vores kundeservice. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt serviceret.

Mange hilsner fra Hafaro

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse at handle der

Jeg havde bestilt nogle varer hos Hafaro, og da jeg skulle bruge en af dem gik der noget i stykker, jeg skrev til dem og de svarede med det samme at de ville sende et nyt produkt til mig :-) Så der kan jeg sagtens anbefale andre at handle.

19 februari 2018

Kære Britta,

tusind tak for din flotte anmeldelse, det betyder rigtigt meget for os.

Sikke en dejlig oplevelse

Hurtig levering, rigtig fin kundeservice og dejlige produkter. Virkelig lækker webshop. Ikke sidste gang jeg handler der.

26 januari 2018

Kære Sanne,

tusind tak for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for. Håber vi ses igen :-)

De bedste hilsner fra Hafaro.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, gode produkter, gode priser

Hurtig levering, gode produkter, gode priser - ikke sidste gang jeg handler hos dem

17 januari 2018

Kære Lene,

tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

SIDDEPUDE MED HUL I MIDTEN - AFSKYELIG LUGT

Købte en siddepude og vil hermed råde andre til ikke at gøre det samme hvis de vel at mærke stadig har en lugtesans.
Det er ikke angivet i beskrivelsen at puden ikke lugter NEUTRAL hvad den efter min overbevisning burde gøre.Da jeg åbnede det plastic den var pakket ind i kom der en så modbydelig lugt at jeg straks måtte pakke den væk.
Næste dag gjorde jeg Hafaro opmærksom på dette og der kom et svar tilbage med nogle så dumme forklaringer om forskellig lugtesans bla bla bla.Det er ting som alle normale mennesker ved!!!Damen jeg skrev med
sagde hun sad på den hver dag og hun kan jo selvfølgelig ikke lugte noget da det jo ville betyde at de skulle betale portoen tilbage.Har nu mistet 90 kr. i porto for at sende "møget" tilbage og der var da slet ingen kundeservice der så det er i hvert tilfælde sidste gang jeg har handlet hos dette firma..Her kan kun bruges kunder med NUL lugtesans.

16 januari 2018

Kære René,
Jeg har skrevet et nyt svar til ovenstående, fordi jeg kan desværre ikke komme med to svar her på Trustpilot. Vi har fået puden retur, og vi har betalt dig penge tilbage for produkt og returfragt, så vi har altså ikke snydt dig for 90 kr. Vi er flere personer som har prøvet at lugte til puden, og vi genkender ikke den lugt som du beskriver - og derudover er der heldigvis mange andre kunder som har købt puden, og er glade for dem, så de kan nok heller ikke lugte noget. Dermed ikke sagt at du ikke kan lugte noget, men måske ingen grund til at kalde det for dumme forklaringer, fordi vi prøver faktisk at hjælpe dig. Derfor skrev vi også at det var muligt at tage betrækket af og vaske det, hvis det evt. kunne hjælpe dig.

Derudover skriver du at vi ingen kundeservice har. Jeg håber, at vi kan være enige i at vi sendte varen hurtigt, trak først penge efter vi havde sendt varen, vi gav dig et hurtigt svar da du henvendte dig, sendte pengene hurtigt retur til dig, og derudover svarede hurtigt på din anmeldelse samt to mail som du og jeg skrev sammen.

Det korte af det lange, så købte du en varen som du ikke var tilfreds med, og det beklager vi naturligvis. Og du har fået alle dine penge retur inkl. returfragt.

God oplevelse

God oplevelse. Fik absolut mere end forventet i forbindelse med en reklamation. Kan kun anbefale andre at handle her😄
Vh Lene

11 december 2017

Antwoord van Hafaro

Kære Lene, tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at sagen blev løst til din fulde tilfredshed :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, glæder mig til at prøve produkterne! :)

15 augustus 2017

Hej Julie

Tusind tak for stjernerne :)

Mvh. Hafaro

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Verdens bedste skønneste og hurtigste …

Verdens bedste skønneste og hurtigste service - ever...

Bestilte torsdag havde pakken fredag (min egen skyld jeg først gad bevæge mig i pakkeboksen søndag) - har allerede prøvet produktet og er vild med det.

God sommer :)

19 juli 2017

Hej Verena

Tusind tak for den dejlige anmeldelse, den glæder vi os over :)

Mange hilsner

Holder hva de lover😊

Super god oplevelse😊 Gode produkter og super hurtig levering💪👍😊
Vil klart bruge jeres firma igen😊
God sommer til jer☀️😊

15 juli 2017

Hej Heidi

Sikken en dejlig anmeldelse at få, den er vi rigtig glade for :)

God sommer til dig også!

Hurtig levering.

Bestilte i går og varerne kom allerede i dag. Super service og varerne lever op til mine forventninger. Vil helt sikkert handle her igen!

20 mei 2017

Hej Jill

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glad for!

De bedste hilsner

Hafaro

Lees meer over geverifieerde reviews.