Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte en Vibeform vibrator som var i udu. Kontaktede Haforo om problemet. Hans-Chrisian fra teamet løste det. Jeg kan kun give Haforo 5 stjerner. Og jeg modtager en ny Vibeform inden for et... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En købt hvedepose (bruges som varmepude) begyndte at lække hvedekorn flere steder efter nogle måneder. Reklamerede lidt sent (efter 7 måneder) til firmaet. Fik lynhurtigt (samme dag) et venligt og p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte en pude, som desværre var lidt flad. Den får kun 1 stjerne. Men Tina fra kundeservice får de sidste 4 stjerner. Meget kompetente svar, og hurtig eksekvering. Der har tilsyneladende været e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde købt en siddepude og betalt for hjemmelevering med GLS. GLS kiksede (som sædvanligt) hjemmeleveringen og henviste til pakkeshop. Kontaktede da firmaet og forberedte dem på, at pakken ville blive... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Voetverzorging
  2. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Hafaro.dk handler det om at have det godt. Overskud, energi og et godt velbefindende tager ofte sit udgangspunkt i fødderne og derfor har vi stor fokus på aflastningsprodukter, der dækker alt lige fra knyster til hælsporer. Desuden tilbyder vi et væld af spændende løsninger til lindring og støtte af selve kroppen, som øger blodcirkulationen, styrker posituren og hjælper dig til at holde et sundt fokus på en krop i balance. Desuden har vi eget lager, så bestillinger modtaget inden kl. 16:00 på hverdage sendes samme dag.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Helt igennem fantastisk oplevelse :D

Helt igennem fantastisk oplevelse :D
Bestilte mine vare i går eftermiddags, og i dag modtog jeg alt jeg havde bestilt.
kvaliteten er fantastisk og er ovenud tilfreds. Vil helt bestem handle der igen :D

16 mei 2017

Kære Catja

Hvor er det bare dejligt at høre! Tak for den flotte anmeldelse.

Mange hilsner

Hafaro

Fantastisk service

Fantastisk positiv oplevelse..
Jeg modtog varene dagen efter jeg havde bestilt dem.. desværre var der fejl i leveringen.. .. skrev en mail til kundeservice.. og dagen efter lå den rigtige varer i min postkasse.. endda uden beregning.. det kan simpelthen ikke gøres bedre... ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10 mei 2017

Kære Susanne,

Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at høre at du havde en positiv oplevelse trods fejlen :)

Hafaro

Fantastisk

Kan kun anbefale Hafaro til alle.
Bestilte inden kl 16:00, og dagen efter var min pakke der👍🏼
Intet mindre end fantastisk :)

31 januari 2017

Kære Ida Sofie,

tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder rigtig meget for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og fremragende produkter

Jeg har aldrig modtaget så kyndig, kompetent og professionel vejledning til at finde de rigtige produkter til mine fodproblemer. Derudover fik jeg pakken allerede dagen efter, og jeg kan allerede mærke at mine fodproblemer er blevet mindre - tak til jer.

Hilsen Mette

26 januari 2017

Kære Mette,

mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne rådgive dig over telefonen og at produkterne lever op til dine forventninger.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det uforventede kvalitet af varerne

Hurtig levering og god kunden behandlingen.
Jeg forventer højere kvalitet af varerne fra jeres billeder og beskrivelse.

18 januari 2017

Kære Hanh.

Tak for din anmeldelse. Hvis ikke kvaliteten lever op til forventning, er du altid velkommen til at returnere varerne og få pengene krediteret.

Vi beklager at det ikke levede op til dine forventninger.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Super levering, men utilfreds med pakning

Leveringen var hurtigt. Bestilte inden kl 16, og pakken var som lovet klar til afhentning dagen efter. Fine underretninger undervejs.

Dog synes jeg ikke pakningen af varen var særlig hensigtsmæssig og virker meget billig! Bestilte tåadskillere af silikone. Én ting er, at de på billedet er hvide, hvor imod dem jeg modtog, var matte/gennemsigtige. Man føler sig altså snydt, når man ikke modtager, det man tror man har bestilt og det man har set på billedet. De var pakket helt frit i en lille ziplock pose. Altså ikke pakket ind eller noget, så der er ingen garanti for at de ikke er brugte eller andet, og det virker meget billigt, at de ikke har en rigtig indpakning.

6 december 2016

Kære Michella

Tak for din anmeldelse og konstruktive kritik. Dejligt at høre at alt omkring levering og underretning foregik helt efter bogen - det er vigtigt for os.

De silikone produkter, vi forhandler, produceres i flere farver, hvoraf de gennemsigtige er de absolut mest foretrukne, da de nærmest bliver usynlige på fødderne, hvilket gør, at man også kan benytte dem i sommersandalerne, uden at de stjæler al opmærksomheden. Til gengæld kan de af samme årsag ikke ses særlig godt på et produktfoto, derfor er det udbredt, at man viser dem i hvide i stedet - bemærk at vi i alle vores produktvideoer viser nøjagtig den farve man også får leveret - men uanset farve er modellen den samme, så der er absolut ingen forringelse i forhold til kvalitet eller funktion. Vi ønsker naturligvis ikke, at du skal føle dig snydt, og derfor er du velkommen til at kontakte kundeservice@hafaro.dk, hvis du ønsker dine penge retur.

Når vores silikoneprodukter pakkes i ziplock poser, skyldes det flere ting: for meget emballage forurener, og i ni ud af ti tilfælde er den dybest set overflødig. Når vi netop har valgt disse poser, skyldes det, at de kan genbruges og tjener rigtig fint som opbevaring af silikoneprodukterne, når de ikke er i brug og helst bør ligge på køl. Det er vigtigt at understrege, at vi som professionel virksomhed aldrig kunne drømme om at sende brugte varer til vores kunder, de silikoneprodukter vi måtte få retur destrueres. Sidst men ikke mindst er denne simple emballage med til at holde omkostningerne nede, så vi kan sælge kvalitetsprodukter til fornuftige priser, hvor alle kan være med.

Endnu en gang tak fordi du handlede hos os.

Mange hilsner fra Hafaro

Perfekt

Har handlet et par gange hos hafaro og alt har været perfekt hver gang! Hurtig levering, sikker indpakning af produkterne, lækre produkter og god kundeservice!
Kan kun anbefale hafaro!

28 oktober 2016

Kære Laura

Tusind tak for din super flotte anmeldelse! Det er så vigtigt for os, at alt går op i en højere enhed og skaber en god helhedsoplevelse for vores kunder :)

Bestilte igår og modtog idag. Super hurtigt 👍😊

30 augustus 2016

Kære Maja

Tusind tak for din anmeldelse! Vi bestræber os på at få varerne ud ad døren så hurtigt som muligt, da vi ved, at vores kunder venter på dem :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlet hos Hafaro et par gange. Det fungere bare og har netop haft kontakt med dem pga en fejl i forsendelse. Ikke alene er der et nr. man kan ringe til, men ovenikøbet talte jeg med en venlig og hjælpsom person.
Tak for god og hurtig service :-)

15 augustus 2016

Antwoord van Hafaro

Kære Mette, tusind tak for de 5 stjerner! Vi hjælper hellere end gerne og er her for det samme :)

Makeupbørster

Årh det må I undskylde, jeg har ikke fået SMS'en om, at de var kommet. Kunne heller ikke forstå det, da siden her kun har fået gode anmeldelser.

29 juni 2016

Hej igen Lise

Tak for de 5 stjerner og dejligt at alt alligevel var, som det skulle være :)

Perfekt

Gode produkter - hurtigt levering - handler helt sikkert igen.

14 juni 2016

Antwoord van Hafaro

Hej Katrine, tusind tak for din flotte anmeldelse, den betyder rigtig meget for os!

Elsker dem!

Jeg har to gange handlet hos hafaro.dk nu og begge gangene har været upåklagelige og absolut intet at sætte en finger på. Jeg ville have købt en af deres dermarollers og var i dialog med dem flere gange igennem email - de svarede pænt tilbage på hver enkelt og ville hellere end gerne hjælpe med mine spørgsmål. :) Jeg følger dem på Facebook og jeg synes også det er et kæmpe plus at de svarer på de spørgsmål de får ind fra folk, også selvom de måske allerede er blevet besvaret længere nede i samme opslag. Det er altså virkelig god stil! :)

26 mei 2016

Kære Anastazia

Sikken en dejlig anmeldelse at få, den sætter vi stor pris på - tusind tak for det.

Super side

Supet lækker vare jeg fik med posten i dag.. er yderst tilfreds... super hurtig levering 😘😘😘😘😘

12 maart 2016

Kære Annette,

tusind tak for din flotte anmeldelse, det er vi rigtig glade for.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og meget fine produkter

Bestilte tirsdag en silikone hælstrømpe og en knystbeskytter, og modtog pakken allerede dagen efter. Nu har jeg kun prøvet produkterne i 4 dage, men min fødder har det allerede bedre.

Så 5 store stjerner herfra, og ikke sidste gang jeg handler her.

14 februari 2016

Kære Kirsten.

Tak for din flotte anmeldelse - vi er rigtig glade for at høre, at vores produkter lever op til dine forventninger.

Imponerende service

Produkterne blev afsendt lynhurtigt. Og da de strandede hos PostDanmark og ikke var blevet scannet ind, var der lynhurtig aktion fra Hafaros side. Meget imponerende, så jeg vil absolut gerne handle her igen. Også meget rimelige priser.

16 december 2015

Kære Sølvi

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er kun glade for at kunne hjælpe vores kunder gennem hele processen, så det var dejligt, at vi også kunne hjælpe dig.

Kan klart anbefales

Jeg har lige handlet hos jer. Hurtig leverings tid og den var pakket godt ind. Alt i alt en utrolig positiv oplevelse. Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.

Ordre nr: 100007673

2 december 2015

Antwoord van Hafaro

Kære Kevin, tusind tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget for os.

fuld tilfredshed!

Fik min 24 børster hjem i forgårs, og kan kun sige at jeg er ved fuld tilfredshed! De er nogle rigtig gode børster, som jeg allerede benytter og nyder fuldt ud! Kan klart anbefales

30 november 2015

Kære Sara

Tusind tak for de 5 stjerner, dem er vi rigtig glade for. Dejligt at høre at makeup penslerne lever op til dine forventninger.

De bedste hilsner fra Hafaro.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og god kvalitet!

Jeg bestilte tirsdag formiddag 23 miljøvenlige makeup børster, og fik allerede en besked onsdag om at de var klar til at blive hentet. Meget hurtig og tilfredstilende levering!
Kvaliteten og prisen er i top, og det er helt sikker ikke sidste gang jeg handler på hafaro.dk. Kan klart anbefales!

12 november 2015

Kære Emma.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi takker mange gange, fordi du gav dig tid til at skrive om dit køb.

De bedste hilsner og på gensyn fra Hafaro.

Billigt og lækkert!

Super lækre og billige pensler, + virkelig hurtig levering.
Jeg købte to sæt makeup penseler til min veninde og Jeg. De er virkelig lækre og hun blev rigtig glad for sin fødselsdagsgave!

7 oktober 2015

Kære Cathrine.

Tusind tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse, det betyder rigtig meget for os.

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores kvalitet og leveringstid.

Hafaro.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.