Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dramat!!!Sukienka dla żony niestety okazała się inna niż zapewniano. Po wysłaniu maila z zapytaniem dotyczącym zwrotu, dostaliśmy tylko standardowy, wygenerowany przez AI komunikat, który w ogóle nie... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Do dziś czekam na zwrot moich pieniędzy za oddaną sukienkę. Brak kontaktu , brak pieniędzy - jedyne co to mail że uznają zwrot i prośba o numer konta, wszystko dostarczone, przy zwrocie był formularz... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam z całego serca.Kupiłam sukienkę, dostałam z śladami użytkowania.Gdyby pasowała,przebolałabym jednak rozmiar był nietrafiony.Odesłałam. Dostałam wiadomość , że przesyłka dotarła i mam czeka... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Miałam już problem na etapie realizacji zamówienia, ponieważ nie zostało wysłane przez "błąd magazynowy". Po upomnieniu się w mailu wysłali mi dwie sukienki. Jedną odesłałam, niestety zwrotu pieniędzy... Toon meer

1,1

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

1,1

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

W dniu dzisiejszym zgłaszam sprawę do…

W dniu dzisiejszym zgłaszam sprawę do Rzecznika Praw Konsumentów oraz na Policję. Sklep nadal sprzedaje i działa a co za tym idzie celowo wprowadza ludzi w błąd bo na odzyskanie swoich pieniędzy po zwrocie towaru nie ma szans. Brak kontaktu pomimo że posłałam maile i kontaktowałam się przez sm.

13 december 2024

ZLODZIEJE!

ZLODZIEJE!, sukienki przyszły w rozmiarze za dużym, 2 miesiące temu odesłane a pieniędzy dalej brak. Pełna porażka, brak profesjonalizmu. Serdecznie nie polecam, w dalszym ciągu czekam na pieniądze!!!Nie odpowiadają na maile, brak jakiegokolwiek kontaktu po odesłaniu przesyłki . Firmie należy się wysoka karą finansową, za wyłudzenia i oszustwo, nie stosowanie się do praw konsumenckich. Mam nadzieję że zostaną wyciągnięte konsekwencje z ich czynów!! NIE KUPUJCIE TAM!!!

4 oktober 2024

Oszustwo

Złożyłam zamówienie na sukienkę, która przyszła krzywo uszyta. Przez stronę nie ma możliwości dokonania zwrotu. Telefon podany na stronie internetowej nie działa. Napisałam kilka maili w tej sprawie do sklepu, dopiero po przesłaniu przeze mnie informacji, że zgłoszę sprawę do rzecznika praw konsumenta otrzymałam odpowiedź jak mogę dokonać zwrotu. Zwrot został przesłany. Ustawowy termin rozpatrzenia zwrotu i przesłania środków minął, sklep nie zwrócił mi dalej pieniędzy i nie odpisuje na maile. W dniu dzisiejszym przesłałam ostatni mail, jeśli nie otrzymam odpowiedzi zgłaszam sprawę. Uważajcie i nie róbcie tu żadnych zakupów.

28 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

W zeszłym roku zrobiłam u nich zakupy…

W zeszłym roku zrobiłam u nich zakupy jedne udane drugie mniej,zwrot gotówki otrzymałam ale nie w terminie. Kontakt był bardzo marny dopiero po którymś razem zareagowali na reklamację.
Faktycznie w tym roku tragedia,kupiłam dwie sukienki,jedną chcę zwrócić i nie mam jak. Nie mogę zalogować się do konta hasło zapisane i nie wchodzi, wysyłam o zmianę i nic. Pisałam już trzy maile i nic. Masakra nie polecam

9 november 2024

Nigdy wiecej

16 sierpnia zamówiłam produkty ze strony sklepu. Szybka wysyłka, już 23 sierpnia odebrałam paczkę. Problem zaczął się gdy zwróciłam produkty. Odstąpienie od umowy zgłosiłam 1 września Nie działał formularz zwrotu więc napisałam maila do sklepu. 3 września produkty były już ponownie u sprzedajacego. Teoretycxnie w ciągu 14 dni powinnam otrzymać zwrot środków. 20 września dostałam iod sprzedającego info,że powinnam dokonać zgłoszenia na inny adres. Tak też uczyniłam. 23 września dostałam info o pozytywnym rozpatrzeniu zwrotu i zapytanie w jakiej formie chcę zwrot otrzymać, czy jako saldo na koncie klienta czy zwrot należności. Wybrałam zwrot należności i podałam dane. Od tamtej pory zero kontaktu ze sprzedającym. Pisałam parokrotnie i nie otrzymałam żadnej informacji zwrotnej. Przesłałam wniosek z żądaniem zapłaty. Ze strony sklepu nadal cisza. Telefon podany na stronie jest wyłączony. W tej chwili sprawę zgłosiłam już do rzecznika praw konsumenta i jestem w trakcie przygotowywania dokumentów do sądu.

30 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam. Sklep nie oddaje pieniędzy za zwrócony towar. Zero kontaktu. Zwrot towaru w czerwcu. Do tej pory nie oddali pieniędzy.

30 mei 2024

Oszukują, nie polecam

Bardzo nie polecam. Przed zakupem odpisują odrazu. Jeśli potem masz pytania to cisza. Na stronie status przesyłki nie zmienia się, także nie ma jak dokonać zwrotu za pośrednictwem strony. Na pytanie o status mówią, że mają problem techniczny. W dzisiejszych czasach takie rzeczy naprawia się bardzo szybko, a nie miesiącami. Na pytanie o to jak mogę dokonać zwrotu poza stroną, dostałam odpowiedź, jednak jak zapytalam o gwarancję zwrotu pieniedzy jesli wyśle zwrot na własną rękę - cisza. Telefon nie odpowiada. Boje się odsyłać produkty, po przeczytaniu opinii. Stracone kilkaset zlotych, ale wolę komuś oddać niż stracić pieniądze i produkt.

7 oktober 2024

Paczka za pobraniem

Do dziewczyn zamawiających paczkę za pobraniem (chyba jedyna opcja na stronie): ja paczki nie odebrałam, przesłałam za to na ich adres mailowy pismo z odstąpieniem od umowy. Znalazłam wzór na internecie, podpisałam, wysłałam skan na ich maila. Umowa, jaką zawieracie ze sprzedawcą podczas takich zakupów to umowa na odległość, możecie ją zerwać Pisząc takie oficjalne oświadczenie. Nie powinny nas w takiej sytuacji dotyczyć żadne konsekwencje związane z nieodebraniem paczki, jedyne czego by się mogli domagać to jakichś 2 dych za koszt zwrotu.

9 oktober 2024

Oszustwo

Oszustwo. Fatalna jakość. Nie oddają pieniędzy za zerócony towar.

20 augustus 2024

Dramat

Dramat. Jakość tragiczna. Żałuję, że nie przeczytałam opinii wcześniej. Napisałam do nich maila, że ta paczka to same śmiecie i chce zwrotu pieniędzy. Telefon nie odpowiada. Całe szczęście jeszcze nie wysłałam tego zwrotu na własną rękę… bo z tego co widzę bym została bez towaru i bez pieniędzy. Żałuję że odebrałam z paczkomatu.

2 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Właśnie złożyłam u nich zamówienie

Właśnie złożyłam u nich zamówienie ! O matko! Żałuję że nie przeczytałam wcześniej tych opinii...
Czy wiecie może, czy coś mi grozi za nieodebranie od nich paczki? Wybrałam płatność za pobraniem...

6 oktober 2024

Mam tą samą sytuację

Mam tą samą sytuację , dziś napisałam maila o zwrot srodkow,które miały nastąpić 14 dni od zwrotu produktow. Dzis mija 27 dzień a o pieniądzach ani widu ani słychu na informacje o dacie zwrotu naleznosci nikt nie odpowiada . Jeśli nie zwrócą mi środków w ciagu 3 dni roboczych pisze do Rzecznika ew. zakładam sprawę sądową.

27 september 2024

Sprzedawca nie oddaje pieniędzy

Sprzedawca nie oddaje pieniędzy. 10 września minął 14 dniowy termin na zwrot pieniędzy. Wysłałam listowne wezwanie do zapłaty, dziś mija termin zwrotu. Sprawa będzie przekazana Rzecznikowi Konsumentów a następnie złożony pozew o zapłatę.Trzeba zgłaszać sytuację do Miejskiego Rzecznika Konsumentów. Jak będzie dużo zgłoszeń to może on wystąpić do Prezesa Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów z wnioskami o wszczęcie postępowania administracyjnego w sprawach naruszania zbiorowych interesów konsumentów.

10 september 2024

Is dit jouw bedrijf?