Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dramat!!!Sukienka dla żony niestety okazała się inna niż zapewniano. Po wysłaniu maila z zapytaniem dotyczącym zwrotu, dostaliśmy tylko standardowy, wygenerowany przez AI komunikat, który w ogóle nie... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Do dziś czekam na zwrot moich pieniędzy za oddaną sukienkę. Brak kontaktu , brak pieniędzy - jedyne co to mail że uznają zwrot i prośba o numer konta, wszystko dostarczone, przy zwrocie był formularz... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam z całego serca.Kupiłam sukienkę, dostałam z śladami użytkowania.Gdyby pasowała,przebolałabym jednak rozmiar był nietrafiony.Odesłałam. Dostałam wiadomość , że przesyłka dotarła i mam czeka... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Miałam już problem na etapie realizacji zamówienia, ponieważ nie zostało wysłane przez "błąd magazynowy". Po upomnieniu się w mailu wysłali mi dwie sukienki. Jedną odesłałam, niestety zwrotu pieniędzy... Toon meer

1,1

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

1,1

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oszustwo

Dziewczyny, zgłaszajcie pod ich postami i relacjami na IG że są oszustami. Ja też jestem poszkodowaną osobą niestety. I staram się zgłaszać ich posty i pisać pod nimi że są oszustami.

1 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

szkoda że nie przeczytałam wcześniej…

szkoda że nie przeczytałam wcześniej tych recenzji zgadzam sie w 100 procentach z poprzednimi opiniami dziwne ,że tacy ludzie są bezkarni zakupiony towar 13.09.2024 dałam się nabrać .

13 september 2024

Oszukana przez Haia

Moja sytuacja wygląda dokładnie tak samo jak innych oszukanych klientów. Zwróciłam towar ze względu na fatalną jakość i do tej pory nie otrzymałam pieniędzy, a zwrot zrobiłam w lutym. Zgłosiłam sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta i czekam, żeby w moim imieniu złożyli pozew do sądu. Niestety na takich ludzi nie ma innego sposobu. Oczywiście nawet nie muszę wspominać, że na telefony, maile i list wysłane pocztą nie otrzymałam żadnej odpowiedzi.

12 februari 2024

Oszuści

Zamówiłam sukienkę w lipcu i od razu ją wróciłam bo była fatalnie wykonana. Do tej pory nie dostałam pieniędzy. Telefon nieaktywny, nie odpisują na maile ani na wiadomości na instagramie czy fb, możliwość komentowania zdjęć na instagramie zablokowana. Odradzam każdemu finansowania tych oszustów

1 juli 2024

Kolejna oszukana

Kolejna oszukana. Zwróciłam sukienkę w terminie 14 dni (kolor zupełnie nie odpowiadał temu na zdjęciach), zwrot został dostarczony, ale nie odzyskałam pieniędzy. Maile i pisma wysłane pocztą nie pomogły. Numer telefonu na stronie jest nieaktywny. Pozostaje zgłoszenie sprawy do UOKiK lub droga sądowa.

4 juli 2024

Kolejny przypadek oszustwa

Wygląda na to, że i ja padłam ofiarą tego oszustwa. Scenariusz identyczny jak we wcześniejszych wpisach. Zwrot dostarczony 16.08.2024, na maile brak odpowiedzi, podany numer telefonu nie odpowiada. Przez stronę nie można dokonać zwrotu a status zamówienia jest totalnie nieaktualny. Tylko najgorsze jest to, że zamówienia można składać, reklamy się wyświetlają i kolejni Klienci będą oszukiwani...

13 september 2024

Oszustwo

Oszuści. Sukienka jest wykonana z tragicznego materiału i śmierdzi, doszła bardzo szybko, jednak nie ma możliwości zwrotu. Podany numer kontaktowy nie istnieje, na maile nie odpowiadają, przez stronę nie ma możliwości zwrotu.

6 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam. Nr tel na stronie nie istnieje. Kontakt bardzo słaby. Nadal nie otrzymałam zwrotu środków za odesłane sukienki

3 september 2024

Uwaga na tą stronę!

Ta strona to jedno wielkie nieporozumienie!
Sukienki które mi wysłali wyglądają jak worki na ziemniaki!
Na e-maile oczywiście nie odpowiadają.
Telefon jest nie aktywny!
Porażka i strata pieniędzy!
Dziewczyny nie zamawiajcie nic!

2 september 2024

Jak odzyskać pieniądze

Gorąco mi się zrobiło jak zobaczyłam te opinie. Głu*i ten kto je przeczytał po a w tym ja. 15.08 dostałam ostatniego maila że zwrot rozpatrzony pozytywnie i formie zwrotu i nic. Tylko piszę jak durna upominając się o własne pieniądze 719 złotych. Pierwszy raz coś takiego a zamawiam bardzo dużo i co teraz już nigdy w ciemno nic nie zamówię.

30 augustus 2024

Dramat

Zamówienie złożone 7 lipca, dziś jest 29 sierpnia. Brak wysyłki, brak odpowiedzi na maila. Sukienka miała być na wesele ale niestety nie dotarła, jednak sądząc po opiniach - i tak byłaby fatalna. Ktoś sobie robi żarty z klientów...

7 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Problem ze zwrotem i odzyskaniem pieniędzy

Pierwsze zamówienie w porządku, sukienki zostały. W kolejnym przesyłka szybko dotarła, ale żadna nie pasuje, więc decyzja o zwrocie. Dzwoniłam na podany numer- komunikat, że ten numer nie istnieje. Wybierałam z menu opcję zwrotu- komunikat, że takie zamówienie nie było zrealizowane, mimo że widnieje w historii zamówień. Napisałam maila, narazie nie ma odpowiedzi. Podejrzewam, że jak u poprzedniczek będzie problem z odzyskaniem pieniędzy. Bez względu na rezultat to moje ostatnie zakupy w tym sklepie.
Po napisaniu recenzji tutaj, otrzymałam wiadomość, że mają moderowaną stronę i stąd problem z kontaktem. Wg mnie to bzdura dla przeciągania sprawy w czasie. Towar odesłany pocztą, bo przez paczkomat, jak sugerują, nie ma szansy gdy brak numeru telefonu. Minęło ponad 20 dni od dostarczenia do nich paczki, pieniędzy nadal brak na koncie, pisałam maile, zero odzewu. Dziewczyny, szkoda czasu i zdrowia na ten sklep, znajdziecie równie fajne albo i ładniejsze ciuchy gdzie indziej. Odradzajcie też innym, uważam, że o takich praktykach trzeba mówić głośno.
Edit: Sprawa ciągnie się już drugi miesiąc. Omówiłam ją u radcy prawnego. Sprawa jest do zgłoszenia u rzecznika praw konsumentów oraz kwalifikuje się na założenie sprawy sądowej na ich koszt. Wszystko wskazuje na to, że taki będzie finał.

28 augustus 2024

Oszuści

Zwrócony towar ponieważ sukienka okazała się za mała. Od momentu zwrotu cisza - przez 2 miesiące nie ma odzewu na maile czy wiadomości na instagramie. Telefon nie wiem po co podany jak i tak nie odpowiada. Oszuści i tyle...

27 augustus 2024

Nie polecam!

Sukienkę otrzymałam ale odesłałam bo była za duża, poprosiłam o wymianę na mniejszą. Niestety ani sukienki ani zwrotu pieniędzy. Nie kupujcie, oszustwo!

8 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Może warto zgłosić to na policję

Może warto zgłosić to na policję? Posiadamy adres magazynu, nazwisko kobiety która z nami pisała maila... Jeżeli więcej osób się zgłosi to może coś z tym zrobią. Ja również otrzymałam sukienka, która odesłałam bo była za mała, ale zwrotu pieniędzy brak od miesiąca. Kontakt się urwał.

22 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tu kolejna osoba zrobiona w…

Tu kolejna osoba zrobiona w bambuko...towar odesłany a pieniędzy brak, mimo że na ich prośbę podawałam nr rachunku już dwukrotnie...kontakt mailowy do pewnego czasu potem jest cisza...nr telefonu nie wiem, po co podany jak niedostępny...nie rozumiem zachowania sprzedawcy, bo traci klientów w ten sposób, mimo że oferuje naprawdę fajne produkty :(

18 augustus 2024

Zostałam oszukana

Szkoda, że nie znalazłam tych opinii wcześniej… ta sama śpiewka dziewczyny, problem ze zwrotem, nie odbieranie telefonów i maili. W końcu odpisali, odesłałam paczkę 1-ego sierpnia i cisza…pieniędzy nadal nie dostałam.

18 augustus 2024

Brak kontaktu z firmą

Brak kontaktu z firmą. Odesłałam zamówione rzeczy i brak jakiegokolwiek odzewu. Zero odpowiedzi na wysyłane maile, czuje się oszukana i okradziona ze swoich pieniędzy

2 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dałabym 0 gwiazdek, jeśli byłaby taka możliwość. Czuje się oszukana i okradziona. Kontakt z tą pseudo firmą, to jaką porażka. Brak jakiegokolwiek kontaktu. Dziwie się, że po tylu złych opiniach i zgłoszeniach ta firma nadal istnieje.

17 juli 2024

Is dit jouw bedrijf?