hairlabex.com Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag köpte en fön för ca 11 månader sen som helt plötsligt slutade att bli varm. Hörde av mig till företaget som svarade inom 4 arbetsdagar och efter bara 3 dagar från att ärendet skapades så fick jag... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

⭐ 1/5 Väldigt besviken på både servicen och hur företaget hanterar sina utlovanden. Under en TikTok-live lovades goodiebag/extra gåvor vid köp, vilket var en anledning till att jag beställde... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Första gången jag beställde och alltså WOW! Jag köpte schampo,balsam och hairmask samt korgen med borstarna, argan oljan och silkspray och morgonrocken. Allt doftar lyxigt och underbart! Men alltså... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

ÄLSKAR silksprayen!! har två små söner med långt och lockigt hår. Att borsta håret är de värsta den vet och man har fått kriga varje gång! Så fort jag började använda silksprayen så har det underlätta... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag bara älskar deras fön

Jag bara älskar deras fön. Bästa jag någonsin har köpt och jag har haft många andra föner från andra märken. Håret ser väldigt friskt ut efter att ha fönat håret och lägger man oljorna sen efter blir det bara finare. Det ända anledningen till att dem får 4 stjärnor istället för 5 är att det är så himla svårt att få hjälp av deras kundtjänst. Annars är deras produkter det bästa jag har köpt.

22 april 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har beställt ponytail av äkta hår

Jag har beställt ponytail av äkta hår, svarta hårfönen, silkspray och örhängen och allt förutom håret får 10/10 möjliga poäng. Ponytailen fick jag tyvärr inte runt mitt hår då jag har ganska tjockt hår. Men jag gav bort den till en väninna och hon använde den i många månader :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Prudukter man inte kan vara utan!

Jag och min man och min söner lever på produkterna från hairlabex! Får alltid beröm om att mina söner doftar gott i håret. Mitt hår har aldrig mått så bra och doftat så gott som det gör sen jag börjat använda dessa produkter.

26 januari 2022

Har använt hårfönen

Har använt hårfönen, silkspray & håroljan i mer än ett år nu och jag älskar, älskar älskar allt! Har inget dåligt att säga alls + leveransen var väldigt snabb. Kommer fortsätta att handla från er 🥰

28 januari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har använt fönen det är så bra så…

Jag har använt fönen det är så bra så jag behöver inte stressa till jobbet efter duschen för att det går fort att fönar och jag får bästa resultat.
Jag testade äkta lös hår den är sååå bra och det går fort att fixa mig.

10 oktober 2022

Helt underbara produkter!

Jag har aldrig fått så mycket komplimanger för mitt hår som nu, använder silksprayen och oljan och mitt hår är så lent och fint!
Älskar älskar älskar!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har både den rosa fönen och den…

Jag har både den rosa fönen och den svarta och de är det bästa som har hänt mig. mitt hår är tjock och tar längre tid och platta den men nu med den fönen tar max 10 minuter, håret blir så fint och blir så lent och glansigt. Jag har så klart beställt annat också som argan serum oil och silk spray många gånger använder det till min dotter med och som gör hennes hår så fint och vi snackar inte om hur gott den luktar. Har köpt massa saker hos Hair lab och är lika nöjd varje gång.
Jag rekommenderar starkt deras produkter.

12 december 2022

Älskar den svarta fönen

Älskar den svarta fönen, både jag och min dotter på 12 år har använt den, silksprayen och oljan i ca ett år och kan säga att detta gör magi med håret🤩 har även fått hem schampo balsam och inpackningen och vill aldrig använda något annat igen!!!👌🏼😍

17 januari 2023

Helt fantastiska produkter

Helt fantastiska hårprodukter! 😍 luktar fantastiskt dessutom! Sen jag började med oljorna så har mitt hår fått ett nytt liv. De har även förnyat förpackningarna så det blev ännu bättre. Borstarna älskar jag till mig oxh barnen. De får tom låna min ponytail ( syntetiskt hår) för håret håller sig så bra. De kan leka oxh fläta håret. 😃😍🥰🤩🤩🤩

14 november 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har köpt den beigea fönen

Jag har köpt den beigea fönen, silksprayen och argan oljan. Och wow, håret blir så mjukt och fint o lent av dessa produkter!
Även fönen är så bra, man kommer snabbt in i hur man ska använda den och jag gillar att de fanns olika munstycken att välja emellan! Mitt hår har aldrig mått bättre!!

19 mei 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

REKOMMENDERAR INTE

Usch riktig hemsk och vidrig kundservice . Värsta ja varit med om tar så långt tid tills de svarar reklamerade deras
Hårfön som totalt va kass kvalite börja komma ut jätte mycket rök blev så rädd.. tog flera månader för få hem en ny tyvärr rekommenderar inte !!!!!!!!!!!!!!

21 december 2022

Ääääälskar allt!

Ääääälskar allt!! Använder lila oljan och silkspray på mitt lockiga blonda hår varje dag! Har räddat mitt hår verkligen! ❤️ och hårfönen används flitigt då det inte går att platta mitt hår annars, blir alltid vågigt med plattång men håller sig så rakt och fint med hårfönen!! Måste testa schampo och balsam också när det kommer tillbaka! Så taggad!!! Bästa😍❤️

Dit is Trustpilot