hairlabex.com Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag köpte en fön för ca 11 månader sen som helt plötsligt slutade att bli varm. Hörde av mig till företaget som svarade inom 4 arbetsdagar och efter bara 3 dagar från att ärendet skapades så fick jag... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan verkligen rekommendera Infrared Thermal Brush! 😍 En favorit i min vardag. Den ger håret otrolig volym, glans och en perfekt styling på bara några minuter. Snabb leverans!!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skitdålig kundservice, det enda sättet man ”ska kunna” få tag på dem är via meddelande på Instagram men där svarar dem inte heller när man försöker nå dem!! Beställde deras shampoo och balsam och... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Första gången jag beställde och alltså WOW! Jag köpte schampo,balsam och hairmask samt korgen med borstarna, argan oljan och silkspray och morgonrocken. Allt doftar lyxigt och underbart! Men alltså... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Älskar hårprodukterna!

Riktigt bra kundservice, får snabb hjälp
Köpte schampoo, conditioner, masken, oljan och hårserum. Bland de bästa produkterna jag testat för mitt hår!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag bara älskar deras fön

Jag bara älskar deras fön. Bästa jag någonsin har köpt och jag har haft många andra föner från andra märken.
Bästa fönen för Afro hår

Super bra

Älskar deras hårprodukter, mitt hår mår så bra. Deras spray doftar så gott. Den lila oljan tar bort alla gula toner så jag behöver knappt använda silverschampo.
Så bra, rekommenderar starkt deras produkter. Samma med deras smycken, super bra kvalite!

16 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mitt hår har aldrig varit så mjuk

Mitt hår har aldrig varit så mjuk, jag har lockigt hår och mina lockar har aldrig varit så bra och håller verkligen i flera dagar utn något extra

Älskar Hairlabs produkter

Älskar Hairlabs produkter. De är skonsamma på ett sätt som verkligen vårdar och stärker håret och det känns verkligen när man använder de. Oljorna är så lätta att använda, gör ej håret fettigt och är dryga så man behöver inte mycket produkt vilket gör det prisvärt! Rekommenderar absolut!😍

Är väldigt jätte nöjd

Är väldigt jätte nöjd, har använt oljan och har sprayen snart i ett helt år . Hårfönen ska vi inte prata om den är väldigt bra.

8 februari 2022

Älskar

Älskar hårfönen tillsammans med silksprayen man får verkligen frisörkänsla.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag köpte eran hårfön som present till…

Jag köpte eran hårfön som present till mamma, och mamma är mycket nöjd. Jag använde den en gång och sen dess, tycker jag att alla andra fön är komplicerade. Jag har tre olika hårfön hemma, men nu tycker jag dem är dåliga. Jag vill nu beställa en till mig. Varje gång någon vill ha tips om en fön, så rekommenderar jag hair labs.

20 april 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Älskar alla deras produkter

Älskar alla deras produkter. Har testat allt från löshåret, fönen, hår olja, silke spray, shampoo, balsam, smycken, borstar... Verkligen sjukt bra kvalitet och lukten på hår produkter är bara så ljuvlig. Däremot har jag inte varit speciellt nöjd vad det gäller kundtjänsten och deras kund bemötande.
Men iom produkterna är så bra har jag valt att fortsätta handla därifrån, så får vi se hur det blir i framtiden. En sak till, produkter tar så snabbt slut på deras lager och man måste vänta ganska länge tills dom har fyllt på. Mitt tips är om du köper en sak, kör på 2-3, speciellt oljan och shampoo.

Ääääälskar HAIR LAB EXPERTS❤️

Ääääälskar HAIR LAB EXPERTS❤️Använder lila oljan och silkspray på mitt lockiga hår varje dag! Har räddat mitt hår verkligen! och hårfönen är så bra jag är så nöjd på alla produkter ❤️❤️

28 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mitt hår har aldrig varit så len och…

Mitt hår har aldrig varit så len och all är tack vare produkterna. Fönen gör så att mitt hår ser mycket tjockare ut, känns som att jag har varit hos frisören och fått mig en blowout VARJE GÅNG , ÄLSKAR!!

3 april 2022

Älskar silkessprayen!!

Älskar silkessprayen!!! Den doftar så ljuvligt och gör mitt frissiga hår så glansigt. Längtar tills jag köper deras schampoo och balsam för att testa.

14 december 2022

Dit is Trustpilot