Hairlust Reviews

10.759
TrustScore 4 uit 5

4,1

Fijne producten, of het werkt weet ik nog niet daarvoor gebruik ik ze te kort ( hair grow) levertijd is wat langer omdat het uit Denemarken komt, dat is wel iets om rekening mee te houden. Zou het v... Toon meer

Misleidende foto's!De spelden die toekomen zijn kinderspelden( veel te klein) voor een volwassen kop haar! Mag op eigen kosten terug sturen naar DENEMARKEN!!! Kosten van retour kost meer dan de spelde... Toon meer

Geweldige klantenservice! De hairtowel is super, je haar droogt echt sneller en je weet dat je haar beschermend opdroogt. De andere producten heb ik te kort om te kunnen evalueren.

Ik heb enkele bamboo kussenslopen van hairlust en ze zijn fantastisch! Prijs-kwaliteit zijn ze top en bamboo is diervriendelijk. 🐛 Ik koop er in de toekomst zeker nog enkele extra.

1. Haarproductenwinkel

Hair care beyond the look; clean, conscious, and seriously effective hair care. With its colorful and playful branding, Copenhagen-based Hairlust offers a wide range of innovative, high-quality, clean and certified organic hair products.

Goed

TrustScore 4 uit 5

11K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(10.759)

563 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer goede producten die ook effectief werken!

Ik heb al jaren last van een gevoelige hoofdhuid en had snel last van schilfers en jeuk. Sinds ik de producten van harirlust gebruik heb ik hier helemaal geen last meer van. Eindelijk geen chemische rommel meer op mijn haar en op mijn hoofdhuid. Dit bewijst voor mij dar organische shampoo veel beter is.

11 januari 2026

Antwoord van Hairlust

Wat een mooi bericht om te horen! Fijn dat je eindelijk een oplossing hebt gevonden voor je gevoelige hoofdhuid en dat onze producten zo goed voor je werken. Geweldig dat je de overstap naar een meer natuurlijke verzorging hebt ervaren als zo’n positief verschil. Bedankt dat je dit deelt!

Goede producten!

Goede producten!
Ik vind het alleen wel een minpunt dat ik niet zelf een afleveradres kan opgeven. Waar ik het nu af moet halen is hemelsbreed dan misschien wel de kortste afstand, maar dit is niet de kortste route met de auto…

9 januari 2026

Antwoord van Hairlust

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten. We begrijpen je punt over het afleveradres en nemen dit zeker mee als verbeterpunt. Hopelijk mogen we je in de toekomst toch weer blij maken met onze producten.

Ik ben echt fan van dit merk

Ik ben echt fan van dit merk! Alle producten zijn van hele goede kwaliteit! Echt een aanrader!!

7 januari 2026

Antwoord van Hairlust

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je enthousiaste reactie! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. Veel plezier ermee!

Voor de eerste keer besteld en alles…

Voor de eerste keer besteld en alles ging prima van bestellen tot bezorgen bedank

4 januari 2026

Antwoord van Hairlust

Wat fijn om te horen dat alles soepel is verlopen! Bedankt voor je bestelling en je mooie review.

Fijne producten

Snelle levering en fijne producten. Ik ben heel erg blij mee met de spullen die ik heb gekocht.

29 december 2025

Antwoord van Hairlust

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop en dat alles snel geleverd is! Bedankt voor je positieve feedback.

Grow perfect shampoo + conditioner

Hele fijne shampoo en conditioneer
Ik heb de grow perfect lijn
Haar voelt lekker schoon de shampoo schuimt goed en de conditioner maakt het lekker zacht !
Ik heb hele fijne dunne haren en merk dat er wat meer stevigheid en kracht in mijn haar zit ..
Niet verwacht maar ben erg tevreden

4 december 2025

Antwoord van Hairlust

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de Grow Perfect lijn! Geweldig dat je merkt dat je haar meer stevigheid en kracht heeft gekregen, vooral bij fijne dunne haren. Bedankt dat je je ervaring deelt!

De producten zijn goed en snelle…

De producten zijn goed en snelle levering.
Zowel de shampoo, conditioner als de haarhanddoek zijn heel fijn.

30 december 2025

Antwoord van Hairlust

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over zowel de producten als de snelle levering. We wensen je veel plezier met je Hairlust-producten.

De shampoo stinkt en de conditioner…

De shampoo stinkt en de conditioner laat een hele vette laag op je haar achter het gaat om de split end shampoo en conditioner en de leave in

24 december 2025

Antwoord van Hairlust

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat onze Split Fix Shampoo en Conditioner niet goed voor jouw haar hebben gewerkt.

Onze producten zijn speciaal ontwikkeld zonder sulfaten en siliconen, en met een zachte reiniging voor beschadigd haar. Ze zijn gemaakt met 99% natuurlijke ingrediënten, veelal met certificeringen van de Vegan Society en COSMOS, en bevatten verzorgende natuurlijke oliën in plaats van synthetische siliconen. Omdat ze milder reinigen dan traditionele producten, kan het voor sommige haartypes aanvoelen alsof het haar zwaarder of vetter wordt, vooral als er nog wat product achterblijft.

Om het beste resultaat te krijgen, raden we de volgende tips aan:

Dubbel wassen: Was je haar twee keer achter elkaar. De eerste wasbeurt verwijdert vuil en overtollige olie, de tweede zorgt voor een diepere reiniging en meer schuim.

Conditioner alleen in de haarpunten: Vermijd het aanbrengen bij de hoofdhuid om te voorkomen dat het haar zwaar of vet aanvoelt.

Grondig uitspoelen: Vooral belangrijk bij hard water, zodat de natuurlijke oliën goed worden weggespoeld.

Reverse Hair Washing: Voor fijn of snel vet haar kun je eerst conditioner in de lengtes aanbrengen, goed uitspoelen, en daarna shampoo gebruiken.

Als je wilt, kun je ook contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag met persoonlijk advies en het vinden van de producten die het beste bij jouw haartype passen.

Zeer tevreden!

Met mijn mega gevoelige hoofdhuid zijn deze producten de eerste in jaren waarvan ik geen last krijg. Ik nam altijd genoegen met 'minder' last, maar met deze producten hoeft dat niet meer. Wel wat prijzig, maar voor mij meer dan waard! Ook snelle levering.

23 december 2025

Antwoord van Hairlust

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat onze producten zo goed werken voor je gevoelige hoofdhuid en dat je eindelijk verlichting ervaart. Het doet ons ook plezier dat de snelle levering je bevalt. ☺️

Fijne algemene ervaring

Bestellen ging makkelijk, en het kwam allemaal snel binnen. De werking moet ik nog even aanzien, maar het ziet er veelbelovend uit. Ook erg fijn is dat als je een abonnement op een product of set afsluit met extra korting, dat je dan ook de korting houdt bij de volgende leveringen!

23 november 2025

Antwoord van Hairlust

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat het bestelproces soepel verliep en dat je tevreden bent met de levering. We hopen dat de producten aan je verwachtingen blijven voldoen en zijn blij dat je ook plezier hebt van de abonnementsvoordelen.

Hele goede producten

Hele goede producten. Voor elk haartype is er wel een product.
Je haar wordt zijdezacht.

3 december 2025

Antwoord van Hairlust

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent en dat je haar zo zacht aanvoelt. We waarderen het enorm dat je dit met ons deelt.

Dikker haar, fijne shampoo!

Ik gebruik shampoo grow nu ongeveer driekwart jaar en ik heb echt het idee dat als ik een staart maak, ik meer haar in mijn handen heb. Verder vind ik het fijn dat deze producten goede ingrediënten bevat en geen chemische rommel.

15 december 2025

Antwoord van Hairlust

Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je een positief verschil merkt in de volheid van je haar en dat je onze ingrediënten waardeert. We zijn blij dat de Grow Shampoo goed voor je werkt en hopen dat je er nog lang plezier van hebt.

Moisture lijn teleurstellend

Vlotte service, correcte prijs en gezonde producten. Alleen is het resultaat na gebruik teleurstellend. Ik heb de Moisture lijn (shampoo & conditioner) en mijn haar voelt zwaar en een beetje vettig na gebruik. Nochtans alles goed uitgespoeld. Het haar is ook moeilijk te stijlen doordat het zo zwaar en licht plakkerig aanvoelt. Jammer!

7 december 2025

Antwoord van Hairlust

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Het spijt me te horen dat de Moisture-lijn niet zo goed werkte als je had gehoopt. Onze producten zijn siliconenvrij en voelen daardoor mogelijk anders aan dan traditionele haarverzorgingsproducten, maar je haar zou nooit zwaar of vettig moeten aanvoelen.
Het lijkt erop dat de Moisture-lijn misschien iets te rijk is voor jouw haartype, waardoor het haar soms zwaarder, een beetje plakkerig of lastiger te stylen kan aanvoelen, zelfs na grondig uitspoelen. Dit kan gebeuren wanneer het haar niet zoveel hydratatie nodig heeft, en dat is volkomen normaal.

Als je wilt, bespreken we graag welke producten het beste bij jouw haartype passen of hoe je je routine kunt aanpassen voor een lichter resultaat. Neem gerust contact met ons op; we helpen je graag verder.

Top!

Last van pluizig dof haar? Ik nu niet meer 🤩🥳

6 december 2025

Antwoord van Hairlust

Wat geweldig om te horen! Fijn dat je haar nu glad en glanzend aanvoelt.

Geweldige producten en een geweldig…

Geweldige producten en een geweldig team.

5 december 2025

Antwoord van Hairlust

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je mooie woorden over onze producten en ons team. We blijven ons best doen om je haarverzorgingservaring zo goed mogelijk te maken.

Na een vragenlijst ingevuld te hebben…

Na een vragenlijst ingevuld te hebben over mijn wensen, kwam er een advies uit over welke producten ik het beste kon nemen. Ideaal!

1 oktober 2025

Antwoord van Hairlust

Wat fijn om te horen dat het advies precies aansloot bij je wensen! Bedankt voor het delen van je ervaring.

Zelfs na 1 wasbeurt merk je al een…

Zelfs na 1 wasbeurt merk je al een verschil met de shampoo en conditioner. De haarolie maakt je haarpunten minder stug en droog, ik ben zeer tevreden.

21 november 2025

Antwoord van Hairlust

Bedankt voor je fijne review. Wat goed om te horen dat je al na één wasbeurt verschil merkt en dat de haarolie zo goed werkt voor je haarpunten. Fijn dat je zo tevreden bent!

Netjes opgelost

Hairlust heeft het netjes opgelost. Dus dat mag ook gezegd worden. Bedankt 🙏🏼

14 november 2025

Antwoord van Hairlust

Bedankt voor je bericht. Fijn om te horen dat alles netjes is opgelost en dat je dit ook wilt benadrukken. We staan altijd klaar om te helpen.