Fijne producten, of het werkt weet ik nog niet daarvoor gebruik ik ze te kort ( hair grow) levertijd is wat langer omdat het uit Denemarken komt, dat is wel iets om rekening mee te houden. Zou het v... Toon meer
Misleidende foto's!De spelden die toekomen zijn kinderspelden( veel te klein) voor een volwassen kop haar! Mag op eigen kosten terug sturen naar DENEMARKEN!!! Kosten van retour kost meer dan de spelde... Toon meer
Geweldige klantenservice! De hairtowel is super, je haar droogt echt sneller en je weet dat je haar beschermend opdroogt. De andere producten heb ik te kort om te kunnen evalueren.
Ik heb enkele bamboo kussenslopen van hairlust en ze zijn fantastisch! Prijs-kwaliteit zijn ze top en bamboo is diervriendelijk. 🐛 Ik koop er in de toekomst zeker nog enkele extra.
Hair care beyond the look; clean, conscious, and seriously effective hair care. With its colorful and playful branding, Copenhagen-based Hairlust offers a wide range of innovative, high-quality, clean and certified organic hair products.
Strandgade 4B, 1., 1401, Copenhagen, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb al jaren last van een gevoelige hoofdhuid en had snel last van schilfers en jeuk. Sinds ik de producten van harirlust gebruik heb ik hier helemaal geen last meer van. Eindelijk geen chemische rommel meer op mijn haar en op mijn hoofdhuid. Dit bewijst voor mij dar organische shampoo veel beter is.

Goede producten!
Ik vind het alleen wel een minpunt dat ik niet zelf een afleveradres kan opgeven. Waar ik het nu af moet halen is hemelsbreed dan misschien wel de kortste afstand, maar dit is niet de kortste route met de auto…

Antwoord van Hairlust
Ik ben echt fan van dit merk! Alle producten zijn van hele goede kwaliteit! Echt een aanrader!!

Antwoord van Hairlust
Voor de eerste keer besteld en alles ging prima van bestellen tot bezorgen bedank

Antwoord van Hairlust
Snelle levering en fijne producten. Ik ben heel erg blij mee met de spullen die ik heb gekocht.

Antwoord van Hairlust
Hele fijne shampoo en conditioneer
Ik heb de grow perfect lijn
Haar voelt lekker schoon de shampoo schuimt goed en de conditioner maakt het lekker zacht !
Ik heb hele fijne dunne haren en merk dat er wat meer stevigheid en kracht in mijn haar zit ..
Niet verwacht maar ben erg tevreden

Antwoord van Hairlust
De producten zijn goed en snelle levering.
Zowel de shampoo, conditioner als de haarhanddoek zijn heel fijn.

Antwoord van Hairlust
De shampoo stinkt en de conditioner laat een hele vette laag op je haar achter het gaat om de split end shampoo en conditioner en de leave in

Antwoord van Hairlust
Met mijn mega gevoelige hoofdhuid zijn deze producten de eerste in jaren waarvan ik geen last krijg. Ik nam altijd genoegen met 'minder' last, maar met deze producten hoeft dat niet meer. Wel wat prijzig, maar voor mij meer dan waard! Ook snelle levering.

Antwoord van Hairlust
Bestellen ging makkelijk, en het kwam allemaal snel binnen. De werking moet ik nog even aanzien, maar het ziet er veelbelovend uit. Ook erg fijn is dat als je een abonnement op een product of set afsluit met extra korting, dat je dan ook de korting houdt bij de volgende leveringen!

Antwoord van Hairlust
Hele goede producten. Voor elk haartype is er wel een product.
Je haar wordt zijdezacht.

Antwoord van Hairlust
Ik gebruik shampoo grow nu ongeveer driekwart jaar en ik heb echt het idee dat als ik een staart maak, ik meer haar in mijn handen heb. Verder vind ik het fijn dat deze producten goede ingrediënten bevat en geen chemische rommel.

Antwoord van Hairlust
Vlotte service, correcte prijs en gezonde producten. Alleen is het resultaat na gebruik teleurstellend. Ik heb de Moisture lijn (shampoo & conditioner) en mijn haar voelt zwaar en een beetje vettig na gebruik. Nochtans alles goed uitgespoeld. Het haar is ook moeilijk te stijlen doordat het zo zwaar en licht plakkerig aanvoelt. Jammer!

Antwoord van Hairlust
Mijn haar zit nu vele malen beter

Antwoord van Hairlust
Geweldige producten en een geweldig team.

Antwoord van Hairlust
Na een vragenlijst ingevuld te hebben over mijn wensen, kwam er een advies uit over welke producten ik het beste kon nemen. Ideaal!

Antwoord van Hairlust
Zelfs na 1 wasbeurt merk je al een verschil met de shampoo en conditioner. De haarolie maakt je haarpunten minder stug en droog, ik ben zeer tevreden.

Hairlust heeft het netjes opgelost. Dus dat mag ook gezegd worden. Bedankt 🙏🏼