Fijne producten, of het werkt weet ik nog niet daarvoor gebruik ik ze te kort ( hair grow) levertijd is wat langer omdat het uit Denemarken komt, dat is wel iets om rekening mee te houden. Zou het v... Toon meer
Misleidende foto's!De spelden die toekomen zijn kinderspelden( veel te klein) voor een volwassen kop haar! Mag op eigen kosten terug sturen naar DENEMARKEN!!! Kosten van retour kost meer dan de spelde... Toon meer
Geweldige klantenservice! De hairtowel is super, je haar droogt echt sneller en je weet dat je haar beschermend opdroogt. De andere producten heb ik te kort om te kunnen evalueren.
Ik heb enkele bamboo kussenslopen van hairlust en ze zijn fantastisch! Prijs-kwaliteit zijn ze top en bamboo is diervriendelijk. 🐛 Ik koop er in de toekomst zeker nog enkele extra.
Hair care beyond the look; clean, conscious, and seriously effective hair care. With its colorful and playful branding, Copenhagen-based Hairlust offers a wide range of innovative, high-quality, clean and certified organic hair products.
Strandgade 4B, 1., 1401, Copenhagen, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik ben verliefd op de kleuren en kwaliteit van de Silky Bamboo kussenslopen en ben van plan om ook het dekbedovertrek ervan aan te schaffen!
De Sun Defense Hair Mist werkt ook goed en is fijn in gebruik omdat deze spray heerlijk ruikt en niet plakt of pluist op het haar (zelfs als ik het gebruik op droog haar!). Mijn haar wordt er niet vettig door, wat zeker een groot pluspunt is.
De Ocean Water Sea Salt Spray daarentegen, viel tegen. De geur rook niet erg lekker en wat moeilijk te negeren was omdat de geur zo sterk aanwezig bleef gedurende de dag. Bij gebruik op net gewassen, nat haar werkte het wel wat betreft het toevoegen van volume en slag in het haar! Op droog haar ook wel, maar dit was een funest voor mijn haar omdat mijn haar er hard en stug van werd, ging plakken en het op die manier enorme klitten achterliet. Dit product is dan ook de reden dat ik geen 5, maar 4 sterren geef.
Tot slot had ik ook de refillable travel-size bottles en hanging travel toiletry bag (mat) aangeschaft en ook hier ben ik erg enthousiast over! Het design is perfect; erg simplistisch en toch stijlvol! De formaten en gebruikte materialen zijn ook ideaal. Daarnaast ruikt het materiaal ook niet chemisch of iets dergelijks, wat ook erg fijn is.
Tot dusver helemaal verliefd op jullie merk, dus ga vooral zo door!

Antwoord van Hairlust
Snelle en goede service/levering.
Over de producten minder tevreden. De Curl shampoo en conditioner besteld maar deze maken mijn haar erg zwaar en dik. Het lijkt net of er een extra vetlaag op blijft zitten.
Helaas niet geschikt voor mij.

Eerste bestelling.
2 flessen lekte (2 spray 's) en 1 fles (co-wash) was beschadigd langs de uiteinde waardoor hij lekte.
Zeer moeilijk om contact te nemen met bedrijf. Ik moet een pagina lang aan informatie en foto's inleveren.
Respect voor eigen product en service mis ik hier.

Antwoord van Hairlust
Twee bamboe lyocell kussenslopen 60x70 cm besteld bij Hairlust. Voor het in gebruik nemen en het wassen van de kussenslopen zie ik dat ze veel smaller zijn dan mijn andere kussenslopen. Na meten blijken ze slechts 66 cm breed te zijn en dus veel te krap voor om mijn kussens. Na het melden hiervan kreeg ik een nietszeggende reactie terug dat ze de genoemde afmetingen baseren op de afmetingen van standaard kussens en niet op de kussenslopen zelf. Volgens mij is de meest gangbare kussen maat ook 60x70 cm waarmee de kussenslopen hoe dan ook gewoon te klein zijn. Retour sturen kan alleen in originele verpakking en moet weer verkoopbaar zijn.

Antwoord van Hairlust
Na meerdere bestellingen (omdat de producten echt top zijn voor mijn haar) en correcte leveringen, heb ik deze keer een beetje pech gehad... MAAR ...
Nadat een levering via Mondial Relay helemaal fout gegaan is (mijn pakje was onvindbaar), hebben ze het pakje opnieuw opgestuurd via Mondial Relay; maar ook de 2de keer ging het fout. Nadat ik opnieuw meldde dat het pakje weer onvindbaar was, hebben ze het pakje opgestuurd naar mijn thuis adres (zonder meerkost) en er zelfs nog een klein geschenkje bijgestoken (als tegemoetkoming voor de ongemakken)!
3de keer goede keer, want deze keer is mijn pakje wel aangekomen!
Dikke pluim voor de klantendienst en natuurlijk ook voor hun fantastische producten!! ZEKER AANRADER!!

Antwoord van Hairlust
Anna is zeer vriendelijk en begreep dat het kan gebeuren met de kam, 1x laten vallen en tandje eraf, ik kreeg de mogelijkheid een tegoed of nieuwe kam opsturen. Ik koos voor laatste omdat het gewoonweg een heerlijke kam is waar mijn fijne haar niet statisch van wordt. Snel opgelost door Anna en ze hield me constant op de hoogte. cijfer 10 voor haar klantvriendelijkheid!!
Reina

Antwoord van Hairlust
Mijn haar werd dunner is nu weer voller door gebruik van jullie producten Het breekt ook niet meer af en valt ook niet meer uit En zeker eerst van binnen uit te behandelen met haargroei tabletten 😀

Antwoord van Hairlust
Ik heb de shampoo en conditioner van de split ends lijn en ze zijn echt fantastisch. Mijn haar is gevoed en wordt niet snel vettig. Ik heb nog enkele producten van die lijn besteld en kijk uit om ze te proberen.

Antwoord van Hairlust
Ik gebruik hairlust al ongeveer 3 maanden grow perfect. Mijn haar is al wat langer ziet gezonder en sterker uit. Ik ben er content van zal het blijven gebruiken de producten van hairlust.

Antwoord van Hairlust
Ben dit product gaan gebruiken na m’n zwangerschap. De haaruitval was veel minder dan na een vorige zwangerschap, echt ongelofelijk. Gebruik het inmiddels 4 jaar

Antwoord van Hairlust
Ik ben erg tevreden met de hairlust - hair formula. Mooie resultaten, makkelijk weg te eten (voor mij beetje aan de zoete kant). Het doet, wat het moet doen en daar gaat het om. Echt aan te raden.

Keurig op tijd geleverd.
Heerlijk product. Eindelijk geen jeuk meer op mijn hoofdhuid. Heb de scalp-shampoo en conditioner aangeschaft.

Antwoord van Hairlust
Bestelling geplaatst en gekozen voor aflevering op afhaalpunt. Dit afhaalpunt blijkt bij aflevering niet meer te bestaan. Contact opgenomen met de klantenservice die zegt dat volgens hun het afhaalpunt gewoon open is. Vervolgens krijg ik een paar dagen later de melding dat mijn pakket toch op een ander afhaalpunt geleverd is. Dit keer werkt de code niet om het pakket uit de automaat te halen én is er geen tijd meer omdat ze de tijd dat ik niet wist waar het pakket was ook meegeteld hebben. Dit kan op zich allemaal gebeuren, maar om dan als klantenservice retourkosten van 14,95 (!!!!) te rekenen vind ik echt absoluut geen service.

Antwoord van Hairlust
Makkelijk en vlot besteld. Ik gebruik de Hairlust vitaminen (gummies) bijna een half jaar nu en mijn haar groeit er veel sneller van. Tevreden!

Antwoord van Hairlust
Ik had een fout e-mailadres opgegeven waardoor ik geen bevestigingsmail van mijn order kreeg.
Ik heb een mail gestuurd naar de klantendienst, ze hebben dit snel aangepast! Bevestiging binnen! Alvast bedankt voor de snelle reactie!

Antwoord van Hairlust
Aantal keer shampoo van hairlust gebruikt, altijd tevreden. Deze keer de Curl Crush shampoo besteld, na het wassen voelt het haar aan als touw, zitten veel klitten in (anders nooit last van) en na een aantal keren wassen oogt mijn haar enorm droog.
Het is onmogelijk om iemand van Hairlust te spreken, alles wordt afgehandeld via een chatbot (en dus geen antwoord geeft op de vragen)

Antwoord van Hairlust
Ik had droge en breekbare krullen. Was eigenlijk niet tevreden met mijn haar, verschillende producten geprobeerd zonder zichtbaar succes. Tot ik reclame zag van Hairlust en dacht ik heb toch niks te verliezen. Shampoo en Conditioner gekocht en na de 1ste keer wassen heel veel krul en soepel haar. Ik heb jullie product pas 2x gebruikt en tot nu toe fantastisch. Vandaar mijn score van 4, ik wacht nog af tot ik het maanden gebruik en indien de resultaten zo blijven krijgen jullie zeker een 5.

Antwoord van Hairlust
Goede spullen. Goede service. Snelle levering! Echt een aanrader.

Snelle levering!
Alle haar producten zijn super fijn! Na echt heel lang zoeken, eindelijk een haar lijn gevonden die wel mijn pluishaar tegen gaat. Nooit meer anders! Conditioner ruikt niet echt fijn, maar dit is na het uitspoelen verdwenen, het blijft niet hangen in je haar. Zeker met de andere haar producten, die wel aangenaam ruiken, is dat weg. Ik ben verkocht iig.