Hele fijne producten! De Heavenly smooth leave in conditioner maakt m’n haar zacht en de finish hairspray verzorgt het haar en styled het zonder hard op te drogen maar houdt het haar flexibel en verzo... Toon meer
Fijne producten, of het werkt weet ik nog niet daarvoor gebruik ik ze te kort ( hair grow) levertijd is wat langer omdat het uit Denemarken komt, dat is wel iets om rekening mee te houden. Zou het v... Toon meer
Misleidende foto's!De spelden die toekomen zijn kinderspelden( veel te klein) voor een volwassen kop haar! Mag op eigen kosten terug sturen naar DENEMARKEN!!! Kosten van retour kost meer dan de spelde... Toon meer
Geweldige klantenservice! De hairtowel is super, je haar droogt echt sneller en je weet dat je haar beschermend opdroogt. De andere producten heb ik te kort om te kunnen evalueren.
Hair care beyond the look; clean, conscious, and seriously effective hair care. With its colorful and playful branding, Copenhagen-based Hairlust offers a wide range of innovative, high-quality, clean and certified organic hair products.
Strandgade 4B, 1., 1401, Copenhagen, Denemarken
- info@hairlust.com
- hairlust.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snelle levering!
Alle haar producten zijn super fijn! Na echt heel lang zoeken, eindelijk een haar lijn gevonden die wel mijn pluishaar tegen gaat. Nooit meer anders! Conditioner ruikt niet echt fijn, maar dit is na het uitspoelen verdwenen, het blijft niet hangen in je haar. Zeker met de andere haar producten, die wel aangenaam ruiken, is dat weg. Ik ben verkocht iig.

Heel fijne producten
Heel fijne producten. Ik heb met de curl producten meer volume en meer krullen en met de olie en zonbeschermingsspray minder droog haar. Werkt echt.

Antwoord van Hairlust
Hairlust is betrouwbaar, goede levering. Mooie producten.
Hairlust heeft goede kwalitatieve producten. Je kan je zending goed volgen. Wij zijn blij met de gummies en ook volume poeder bevalt goed. Belangrijk is dat het natuurlijk is. Voor mens en dier!

Antwoord van Hairlust
Mijn haar is minder snel vettig sinds…
Mijn haar is minder snel vettig sinds ik Hairlust gebruik en mijn hoofdhuid een stuk rustiger.

Super ervaring!
Goeder ervaring met haar producten voor krullend haar. Eerst test gedaan en op basis daarvan de juiste producten aangeschaft. Werkt super! (Lange gezochte naar goed werkende producten).

Antwoord van Hairlust
Productlijn Split is top!
Ik heb altijd moeite gehad met het vinden van juiste producten voor mijn type haar, toen ik de productlijn Split ontdekte van Hairlust was ik verkocht! Mijn haar voelt zoveel beter aan. Ik gebruik de split en de moistures productlijnen.

Slechte klantenservice
Haarbonnet besteld en één keer gewassen volgens de wasinstructies. Helaas was het materiaal daarna al meteen dof – gewoon slechte kwaliteit. Contact opgenomen met de klantenservice, maar je wordt in eerste instantie afgewimpeld met een standaardmail. Helaas bieden ze, zelfs na meerdere keren mailcontact, geen oplossing. Slechte klantenservice, dus ik zal hier niet meer bestellen.

Fijne en snelle levering
Fijne en snelle levering. Producten naar wens.

Antwoord van Hairlust
Hairlust dry shampoo & leave in conditioner
Ik heb de Hairlust reflex powder dry shampoo en de Split Fix leave in conditioner al enige tijd in gebruik, ik ik ben over het algemeen niet tevreden.
De dry shampoo heeft een verpakking die absoluut niet werkt. De poeder komt niet juist uit de verpakking, ondanks dat ik al vanalles heb geprobeerd. Hierdoor moet ik iedere keer de dop eraf halen, wat resulteert in een gigantische rotzooi en heel veel verspilling van de poeder. Als de poeder eenmaal in mijn haar zit, doet het wél wat het beloofd. Vandaar dat deze review toch 2 sterren krijgt, in plaats van 1. Vanwege de grote verspilling blijft er echter weinig product over, wat dit prijzige product nóg duurder maakt. Een afrader dus, tenzij je zelf thuis een manier hebt om de poeder op een goede manier te bewaren en aan te brengen.
De leave in conditioner is ook niet naar wens. Het is heel waterig, en lijkt vrijwel geen resultaat te hebben. Ik heb veel van het product nodig om maar een beetje zacht en glad haar te krijgen. Daarnaast heeft het een hele sterke zoete aardbeiengeur. Moet je van houden.
Ik heb contact met de klantenservice over mijn matige ervaringen, maar ze kunnen of willen niets voor mij betekenen. Over het algemeen dus helemaal niet tevreden over deze toch wel dure producten.

Fijne producten
Ik heb een aantal producten van de Curl Crush geprobeerd en ben er blij mee! Het ruikt ontzettend lekker, maar doet bovenal war het moet doen voor m'n krullen. Ook zijn m'n krullen minder pluizig; ik raad iedereen deze lijn aan.

FRAUDE - Nooit iets ontvangen
Ik heb op 17 maart een bestelling gedaan en heb het nog altijd niet ontvangen. Ik vind ook geen telefoonnummer of chat om hen te contacteren. Als ik bij klantendienst kijk, kan ik naar veelgestelde vragen of volg uw pakket, maar nergens kan ik met een medewerker praten. Ze zeggen ook steeds dat pakket onderweg is. Maar verder geen update. Op website staat levering 5 to 7 werkdagen kan duren. Ze hebben dus wel direct geld kunnen nemen maar niet leveren.

Teleurstellend
Ik bestelde de wet hair detangler brush en de Grow shampoo maar van beide echt niet tevreden. De detangler brush is echt hard en zit niet makkelijk in de hand. De grow shampoo laat mijn haar zo stug, vettig en ongewassen dat het lijkt alsof ik mijn haar meerdere weken niet heb gewassen.. Ben redelijk teleurgesteld aangezien ik zoveel 'goede' reviews had opgezocht vooraleer te bestellen

Antwoord van Hairlust
Vies vet haar door de split fix
Had de splitfix lijn besteld.
Wat een drama.
Na het drogen was mijn haar zo vet dat ik het gelijk weer overnieuw kon wassen.
Een voor 1 verschillende producten achterwege gelaten maar mocht niet baten.
Heb alles linea recta de vuilnisbak in gekieperd.
Zo zonde van mijn geld.
Voor mij nooit meer iets van deze lijn.

Fijne en duidelijke website
Fijne en duidelijke website. Toen ik zat te twijfelen over de producten die in mijn winkelmandje zaten, kreeg ik de volgende ochtend een code voor gratis verzending. Ik vond het een leuke bijkomstigheid en het trok mij uiteindelijk toch over de streep. Mijn producten waren heel erg snel in huis en waren ook nog eens super netjes verpakt. Ik ben echt onwijs blij met mijn aankoop op deze site.

Antwoord van Hairlust
Product is maar driekwart vol
Product is maar driekwart vol. Jammer voor die prijs.

Antwoord van Hairlust
Fijne producten en goede service
De producten van Hairlust zijn heel fijn en werken. Sinds ik de producten gebruik is mijn haar voller en ziet er gezonder uit.
Ook leveren ze een goeie service. Ik had laatst de bamboo kam besteld. Deze kwam beschadigt uit de verpakking. Na een mailtje met een foto kreeg ik meteen een nieuwe toegestuurd.
Voor producten die je vaak gebruikt , kan je een abonnement afsluiten . Je krijgt de producten periodiek toegestuurd en wat korting. Het schema van het abonnement is altijd aan te passen.

Antwoord van Hairlust
Heb de hele Split fix lijn besteld
Heb de hele Split fix lijn besteld. Ik weet niet of ik flessen heb gekregen die over de datum zijn, maar het ruikt verschrikkelijk. Naar plastic, echt heel vies. Ik dacht te lezen dat het lekker rook, maar dit is echt niet te doen waardoor ik dit echt niet ga gebruiken, zonde! Via de site alleen een chatbox en kan nergens deze klacht invoeren.