ASMED = wonderful experience, caring, skilled, professional. From their vip transport from the airport, through the fantastic staff, skilled surgeons, gleaming facility. Cihan, Dr. Erdogan, and everyo... Toon meer
Suzanna the patient coordinator was horrible. These goofballs implanted hair everywhere except where it was necessary and where i clearly stated that i wanted it. While still at the clinic, i made a b... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Meine Erfahrung bei ASMED war rundum super. Tolle Klinik, tolles freundliches und kompetentes Personal. Gegen einen Aufpreis kann man einen wichtigen Teil der OP von Dr. Koray persönlich durchführen l... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Je vous le recommande les yeux fermés Ce n’est pas par hasard si le docteur erdogan et son équipe font partie des meilleurs du monde! Ils sont accueillant, disponible, très professionnel La cli... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Our aim is to meet your expectations and ensure your complete satisfaction by performing state-of-the-art hair transplantation using cutting edge techniques. Our highly experienced full-time staff is of the belief that for successful results, every aspect and every step of hair transplantation must be taken into account. Positive results depend on good communication with the patient, hairline design, graft extraction, graft survival, incision and insertion, post-operative care and adjunct therapy. United Kingdom :+44 2035191146, Italy: +39 0294755240, USA: +1 8454612049, France: +33 176542630, Spain: +34 911436417 , Sweden: +46 313011832, Germany: +49 6989914911, Australia: +61 280156855, Russia: +7 4997045087, Czech Republic: +420 228882249, Serbia: +421 233056718, Republic of Korea: +82 2 6959 3393
Contactgegevens
Atatürk Mah. Sedef Cd. No:1/1 Ataşehir, 34758, İstanbul, Turkije
- +902164641111
- info@asmed.com.tr
- hairtransplantfue.org
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Mensen keken ook naar
J’ai effectué 5000 greffons pour mes…
J’ai effectué 5000 greffons pour mes golfs et le Vertex et je suis ravis du résultat que m’a apporté la Clinique Asmed !
Excellent accueil et excellent travail !!!

Antwoord van Asmed Hair Transplant Center
Operato in centro asmed nell'ottobre…
Operato in centro asmed nell'ottobre 2019, 2200 unità follicolari. Degenza dentro il centro asmed. Tutto straordinario. Dell'accoglienza alla preparazione dell'intervento fino al risultato. Trascorsi pochi giorni non sembrava neanche fossi stato operato. TOP.

Super professioneller Ablauf, Beratung zu hektisch
Asmed ist zwar ein bisschen teurer als andere Kliniken, jedoch lohnt es sich wirklich! Ich bin aktuell 3,5 Monate nach OP und bin bisher sehr zufrieden mit dem Ablauf und dem Ergebnis, denn es ist wirklich professionell. Vor allem die OP und die Hygiene vor Ort an sich war sehr angenehm!
Ich habe jedoch keine 5 Sterne gegeben, da die Besprechung mit dem Chefarzt sehr kurz angebunden war. Ich hätte mir hier eine ausführlichere Betreuung und Beratung gewünscht. Somit hat es vom Hallo Sagen bis zur Festsetzung der Linie gefühlt 5 Minuten gedauert, ohne dass ich Zeit gehabt habe, über die Einzeichnung etc. nachdenken zu können bzw. zu dieser beraten wurde.
Außerdem war die Ankunft in der Klinik etwas hektisch, da ich Nachts angekommen bin. Ein versprochene Snack war auch nicht vorhanden, sodass ich hungrig ins Bett gehen musste. Das ist jedoch nur eine Kleinigkeit. Ansonsten war das Personal sehr freundlich und zuvorkommend!
Zu 100% bin ich noch nicht sicher, ob mir die Linie gefällt, jedoch bin ich auch erst am Anfang des Wachstums und eventuell wird es auch trotzdem super aussehen! Je nach dem werde ich die Bewertung noch anpassen, dieses kann ich noch nicht bewerten.

Turkey’s Best!
Hair transplant procedure is a serious thing and it needs to be handled by professionals. ASMED Clinic is exactly what you need to consider as your first option! It’s price and quality definitely worth it. You will enjoy the experience as well as your new look!

Servizio fantastico
Personale fantastico e disponibile, cura nei dettagli e location davvero strategica. Tutto era organizzato davvero molto bene

Antwoord van Asmed Hair Transplant Center
You can trust Asmed Clinic and…
You can trust Asmed Clinic and Dr.Erdogan he is one of the best doctor in Turkey!