Wat een super service, haarprodukt van L'ANZA besteld. Netjes gecommuniceerd, Netjes verpakt geleverd gekregen. Daarna ook nog een e-mail ontvangen, of ik tevreden was met de levering. Absol... Toon meer
Had 2 flessen van 1000ml besteld, omdat deze niet beschikbaar was bood men uit zichzelf 5 x 500ml (bonus 500ml)baan. Waar vind je dat nog, top service!! Ook zeer snelle antwoorden op vragen en goede i... Toon meer
Vorige week de XXL diffuser gekocht. Heel snel en netjes verzonden. Keurig! De diffuser past perfect om mijn bestaande Noov föhn. Mijn haar is echt sneller droog en mijn krullen hebben meer definiti... Toon meer
Heeft 7% van zijn negatieve reviews beantwoord
Wella pearlstyler xxl top prijs en de…
Wella pearlstyler xxl top prijs en de volgende
Dag in huis
Wees opgelet, voorraad webshop kan afwijken met werkelijkheid
Geen problemen gehad met eerdere bestellingen tot nu.. de voorraad in de webshop kwam niet overeen met de werkelijke voorraad. Bestelling incompleet ontvangen zonder bericht of creditnota. Na mijn bericht over de incomplete bestelling wel een creditnota ontvangen en is het geld binnen een paar dagen teruggestort. Daarna geen respons op mails voor verzoek tot kosteloze retour van de incomplete bestelling (conditioner was alleen opgestuurd, geen shampoo). Ik heb alle begrip voor foutjes, maar niet voor dit klantonvriendelijke, onbeleefde gedrag!
Voor mij geen Nancyhairwebshop meer.
3 ontbrekende producten, geen verwittiging hiervan.
Eerst bericht dat er vertraging is omdat niet alles in stock is, uiteindelijk wel levering, ganse dag thuis gebleven, krijg bericht dat de vervoerder het niet haalt om dan 's avonds toch nog te leveren.
3 producten ontbreken, ik heb hier geen bericht van gekregen, heb dit direct gemeld, na paar dat pas antwoord gekregen. Geld is teruggestort. Heb het zelf wel moeten vragen, gewoon klant verwittigen dat product niet meer op voorraad is en direct terug betalen, zo zou het moeten.
Bestelling is nooit verzonden en geen contact
Mijn Bestelling is nooit verzonden. Ik probeer contact te krijgen, maar Telefonisch zijn ze onbereikbaar en ook via de mail inmiddels niet meer bereikbaar. Alle mails komen terug als ‘onbestelbaar’. Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben..
Verkeerd product besteld en vervolgens…
Verkeerd product besteld en vervolgens contact geprobeerd te zoeken...telefonisch drama en via de mail niet veel beter(3x zelfde mail achter elkaar met exact zelfde tekst)uiteindelijk toch iemand gesproken en stappen gevolgd voor retourneren...nu uiteindelijk is het pakket 2 weken geleden afgeleverd maar m'n geld is nog steeds niet teruggestort...ook nu niemand bereikbaar en via mail wordt al bijna 1.5 week gezegd dat het wordt geregeld...ben er helemaal klaar mee en is dat er minimaal 1 ster gegeven kan worden want dat is eigenlijk al te veel!!!
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf. Ik bestelde begin januari een fles Food for Soft shampoo (1000 ml). Ik kreeg de 300 ml geleverd. Deze stuurde ik retour. De fles van 1000 ml zou geleverd worden. Ik wacht er nog steeds op. Track and Trace zegt dat het nog bij DHL in het sorteercentrum ligt. Ondanks meerdere e-mails en annulering order (en verzoek om terugbetaling) aan de klantenservice van Nancy Hairwebsis het probleem nog steeds niet opgelost. Koop hier dus niets!
Geld afhandig maken, niks leveren. Zeer slecht
Ik had een bestelling gedaan en zat er al een week op te wachten, krijg ik na 7 dagen bericht dat de bestelling ineens is geannuleerd. En dat ik nog even vijf dagen kan wachten op terugbetaling. Wat een slecht bedrijf! Gewoon geld afhandig maken, rente opstrijken en niks leveren! Geen excuses niks. Zelfs 1 ster is al teveel.
Goede prijzen en supersnelle levering.
Goede prijzen en supersnelle levering.. top..!
Kapotte fles miracle splash
Bij bezorging was de fles miracle splash van kis bijna leeg, dop en verpakking kapot geleverd. Bedrijf meteen gemaild met foto van kapotte verpakking, maar helaas na 2 weken nog steeds geen antwoord over hoe op te lossen. 2x geprobeerd te bellen, maar krijg niemand aan de lijn. Uiteindelijk via bol retour gestuurd, ook via bol besteld, nu zie ik tot mijn verbazing dat mijn retour geweigerd is en terug gestuurd wordt…..
Update: na contact te hebben gehad met Bol alles netjes afgehandeld.
Na 3 weken nog niets geleverd
Begin december een bestelling geplaatst, al meerdere keren contact proberen op te nemen, helaas zonder resultaat. 1x een antwoord gekregen om eens rond de woning te kijken en in de prullenbak, helaas noem ik dat geen hulp.. ik hoop niet mijn geld kwijt te zijn want hoe lang kan het nog duren...
Opgelet: Oneerlijke Praktijken bij Bestellingen!
Geachte dames en heren,
Ik verzoek u dringend om het geld terug te storten aan alle gedupeerde klanten! Ik spreek geen Nederlands, maar wel Engels. Als iemand contact met mij wil opnemen, kan dat via 0032495163749. Mijn telefoonnummer is Belgisch omdat ik de bestelling vanuit België heb geplaatst.
Ik ben zwanger en emotioneel, en ik ben het zat. Sinds 7 november probeer ik een bestelling van €70 op te lossen. Het ging vooral om een masker dat ik niet heb ontvangen. Na vele telefoontjes en gesprekken met Rafaël of iemand van de klantenservice, werd mij eerst verteld dat het masker onderweg was. Uiteindelijk bleek dat het niet op voorraad was en dat ze opzettelijk het afleveradres hebben aangepast.
Ik heb noch mijn geld teruggekregen, noch het masker ontvangen. Dit is schandalig en onacceptabel! Ik overweeg juridische stappen en wil naar de politie gaan. Iedereen die mij hierin wil steunen, kan contact opnemen.
Ik had specifiek bij jullie besteld omdat ik zelf ook Nancy heet.
Nancy

Antwoord van Hairwebshop
Top service
Top service. Wella masker besteld en de volgende dag al in huis! Goede communicatie en alles snel geregeld
Goedkoop en snelle levering!
Shampoo en conditioner bestelt. Volgende dag was het al binnen!! Ook super goedkope prijzen vergeleken met andere haarwinkels. Heel enthousiast en ga hier zeker vaker bestellen :)
Product niet geleverd
Ik zou eigenlijk 0 sterren moeten kunnen geven. Mijn man heeft een steampod 4 besteld voor mijn verjaardag. Zou al binnen moeten zijn. Bij bol staat status verzonden. DHL heeft geen pakket ontvangen. Mail gestuurd, geen reactie. Als je belt gaat de telefoon 1 keer over en het bericht dat de persoon niet bereikbaar is. Hopelijk nu via deze weg een reactie!!?Als het goed wordt opgelost zal ik mijn review aanpassen.
Prijs kwaliteit en vriendelijke…
Prijs kwaliteit en vriendelijke begeleiding in het online verzendingsproces
Alles ging mis
Alles ging mis want in eerste instantie werd er niet geleverd.
Op een door mij gestuurde email hierover reageren ze niet.
Vervolgens zeggen ze dat ze leveren aan bol.com maar dat doen ze niet.
Dus ik raad deze leverancier af.
Slechte en onbereikbare service
Heb voor € 68 aan produkten gekocht op 8 november 2024 .
Na niet ontvangen van het pakket bleek dat het naar een verkeerd adres gestuurd is
Het pakket is door DHL weer retour gestuurd nasr de webshop
Op 12 november per mail contact gehad dat mijn geld teruggestort zou worden .
Op 15 nov weer contact gehad en is mij toegezegd dat de komende dagen mijn geld kon verwachten .
Het is nu 20 november en nog steeds mijn geld niet terug gestort .
Telefonisch niet bereikbaar en op mijn laaste mail wordt niet gereageerd.
Di