In eeste instantie was het afgeleverd toen ik niet thuis was. Dat vond ik raar want ik had niets gekregen. naderhand was het geleverd op een DHL punt. Kreeg daar bericht van en heb het daar opgehaald... Toon meer
Hantop
Bestelling is via de DHL en na diverse mailtjes nooit aangekomen, een oplossing is nooit aangeboden. @Hantop dat is allemaal al doorgegeven. Mailtjes over en weer, maar geen resultaat. Het gaat om... Toon meer
Super bedrijf , reageren snel op vragen ! Heb al bloemen in ontvangst mogen nemen en heb er vandaag weer bij besteld en natuurlijk met de bijpassende mandjes !!! Ga zo door
Het is alleen jammer dat het zo lang duurt voordat je bestelling in handen hebt, 2 weken zijn 10 werkdagen. Verder is het zo dat de locale transporteur ook nog het nodig te leren heeft
Hantop is een hecht team vol gepassioneerde en visionaire mensen, het is onze missie om onze klanten de beste ervaring te bieden. We zijn daarom ook dagelijks bezig met het verbeteren van onze klantenservice afdeling. Ook zijn we dagelijks opzoek naar nieuwe artikelen met de beste prijs - kwaliteit verhouding. Hantop is enorm trots op hun assortiment top kwaliteit producten en moeten het ook erg hebben van hun klantenservice.
Nederland
- klantenservice@hanttop.nl
- hantop.nl
Mensen keken ook naar
Het zijn goede product en,en het wordt…
Het zijn goede product en,en het wordt Kerrigan geleverd
Het is even wachten maar erg mooi wat…
Het is even wachten maar erg mooi wat ik ontvangen heb.
Geleverd op tijd en goed in gepakt het is ook zo als jullie beschrijving
Goed ontvangen en goed verpakt het is zo als de beschijring dik in orde heel blij mee
Dit was mijn 2de bestelling
Dit was mijn 2de bestelling
Ben er zeer tevreden over
Een goede ervaring met jullie ik had…
Een goede ervaring met jullie ik had een fout gemaakt en jullie hebben hem herstelt erg netjes en als je iets hebt wordt je gelijk geholpen
Ze zien er echt uit als op het plaatje
Ze zien er echt uit als op het plaatje
Je moet alleen wel even geduld hebben tot het bezorgd wordt, maar ook dat komt goed.
En goede service had een probleem met korting op het factuur is ook netjes opgelost 👍
Omdat het mooie bloemen zijn en een…
Omdat het mooie bloemen zijn en een goede kwaliteit bedank er zijn
Wel lang op moeten wachten. Maar dat was het waard ze zijn zoals op de foto's.
De kunsthangplantjes zijn zoals de foto's. Ze zijn erg mooi.
heel blij mee
Doen wat je beloofd is altijd oke.
Bestelling is na diverse mailtjes nooit aangekomen
@Hantop dat is allemaal al doorgegeven. Mailtjes over en weer, maar geen resultaat. Het gaat om een paar schoenen, de correspondentie liep via Kelly.

Antwoord van Hantop
Niet van echt te onderscheiden.
Binnen de tijdsduur geleverd !
Binnen de tijdsduur geleverd !
Zien er mooi uit ! Hopen dat de kleur goed blijft!
Mijn bestelling was nog niet kompleet
Dat is jammer gaat weer een hele tijd overheen voordat ik de maandjes binnen heb! 2+1 besteld maar er maar één gekregen !
Hopen dat dit snel opgelost wordt ?
Ik heb op dit moment nog geen reacties
Zeer blij mee met mijn bestelling
Hangplant kunst
De levering was net als ali express in een witte zak. Denk dat ze daar ook van dan komen. Qua geld scheelde het niet veel.
Ze vielen een beetje tegen, als je het filmpje heb gezien. Maar dat is altijd op video komt het allemaal mooi over.
Het zijn mooie plantjes en zoveel…
Het zijn mooie plantjes en zoveel verschillende kleuren. Staat heel mooi in mijn tuin.
Wel wat lang gewacht
Wel wat lang gewacht . Maar gisteren eindelijk mijn hang planten binnen gekregen en ze hangen op t balkon erg mooi
Ik had er meer van verwacht ik vind de…
Ik had er meer van verwacht ik vind de zijden blaadjes erg dun en zwak.

Antwoord van Hantop
Hoi mijn bestelling nog steeds niet…
Hoi mijn bestelling nog steeds niet ontvangen
Via de mail laten weten, ze doen er helaas zelf niks mee…. Ik heb een nummer gekregen en moet maar contact opnemen met bezorger
Waardeloos is de service dus
Ik kan er niet meer van maken
Hun zijn toch degene die het bestelde product doen verzenden….. dus ook verantwoordelijk …… maar nee hoor
Ik krijg steeds meer ‘t gevoel dat ‘t oplichterij is……. Maar ik ben wel mijn geld kwijt…… dus mensen…. Bedenk voor u besteld