Net appartement in sfeervol gedeelte van San Remo. Contact met verhurende partij loopt vlotjes, dus wat wij als vraag hadden, werd vlot ingewilligd. Alleen als je slecht ter been bent is appartemen... Toon meer
Het verblijf in westhinder was geweldig ! wij hebben met de kinderen en kleinkinderen genoten . De heer Geert Mignon en zijn echtgenote hebben ons super geholpen zij waren supervriendelijk en niet... Toon meer
Happy.Rentals provides professional holiday rental and property management services across Switzerland, Italy, France, Spain, Slovenia, Croatia, Greece, Malta, Montenegro, Hungary, Albania, Andorra and Sweden. We are an international company based in Lugano, with a dedicated team of professionals who take care of everything for both guests and homeowners, providing assistance from booking to departure and excellent management services. Established in 2008 in the famous Lake Como area, we now have more than 45 local offices. We proudly offer a wide range of holiday homes for every budget, taste, and type of vacation: cosy mountain chalets, modern city studios, breathtaking luxury villas, and serene countryside retreats. We aim to constantly develop and deliver our positive, professional service to new holiday locations!
6900, Lugano, Zwitserland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Was mooie uitzicht ,alleen nadeel was dat je met de trap van buiten naar de kamers moet gaan ,en was geen magnetron .
Verder was alles goed

Antwoord van Happy.Rentals
Accommodatie Maraini Elegante in Lugano Zwitserland komt niet overeen met de advertentie (voor ons geboekt via booking.com). Accommodatie Maraini Elegante is slechte oude staat, en ontzettend vies. Vlekken van bloed op de vloer aangetroffen en spetters op de muur bij het bed….
Contact met de beheerders lukt niet of nauwelijks. Op dag 2 kregen wij eindelijk iemand te spreken die alleen via de what’s app wilde contacten. Onvriendelijke manier van communiceren en niet bereid willig. Wordt afgewimpeld met er komt extra schoonmaak, maar deze is nooit gekomen. Op kantoor in de stad is niemand aanwezig, dus communicatie via daar ook 0. In de advertentie staat free parking, maar dit klopt niet. Er komen parkeerkosten bij a 43 CHF per dag!! Dit ook gemeld en werd beloofd dat er een compensatie voor zou komen. Terug in Nederland nu na een 1,5 maand en er is niets betaald. Hier nog een keer achter aan gezeten, komt goed en wordt betaald word gezegd, maar er wordt geen woord gehouden.

Antwoord van Happy.Rentals
Appartement in Viareggio is goed. Prima keuken, badkamer en airco. Meer dan genoeg ruimte met ons tweeën. Parkeren kan voor €8 per dag voor de deur, of gratis aan de overkant van het water. Strand en boulevard op loopafstand. Contactpersonen goed bereikbaar.

Antwoord van Happy.Rentals
Wij verbleven in Viareggio Italië in Suite Ondina. Het was een heerlijk verblijf. Het appartement was ruim en centraal gelegen bij de boulevard en het strand. Het contact met de host was goed. Ze waren flexibel met de in- en uitcheck tijd en dachten graag in mee hoe zij ons verblijf zo prettig mogelijk konden maken.

Antwoord van Happy.Rentals
Wij boekten een appartement met zeezicht in het hoofdgebouw van Porto Letizia in Porlezza. Het was helemaal wat ik gehoopt had! Een prachtig uitzicht over het meer , een ruim en schoon appartement. De inventaris was wat beperkt maar het Nespresso apparaat maakte alles goed ;)
Enige minpunt waren de stopcontacten, de stekkers passen niet overal even goed in P14.

Antwoord van Happy.Rentals
We hebben 3 nachten in Chamonix sud, batiment F400 verbleven. Het begon goed want we mochten eerder het huisje in en hier stond een fles wijn, dat was fijn.
Echter bij binnen komen schrokken we meteen van een vieze muffe lucht. We worpen een blik in de badkamer en deze was gevuld met zwarte schimmel. De hele kitranden zaten er vol mee, dit kan ook niet gezond zijn. Helaas kan ik geen foto toevoegen maar het was ronduit smerig.
Verder waren de kastjes vies en zaten er nog vlekken in. Ook het beddengoed stonk en de kussen waren super dun. Wij hebben nog nooit in zo’n onhygiënisch appartement/hotel verbleven en we snappen ook de positieve reviews niet over dit appartement.
Het enige positieve van dit appartement was het balkon, hier hebben we ook voornamelijk gezeten. Het uitzicht was mooi. Zonder balkon hadden we hier ook niet gebleven.
Hopelijk wordt er wat aan de badkamer gedaan aangezien de schimmel situatie niet menselijk is.

Antwoord van Happy.Rentals
Alleen als je slecht ter been bent is appartement geen handige optie.

Antwoord van Happy.Rentals
De communicatie was heel goed en alles was prima geregeld.

Antwoord van Happy.Rentals
Het installeren van een airco verdient een aanbeveling en een beter koffiezetapparaat.
Het had fijn voor ons geweest als het appartement schoner was opgeleverd. De louvredeuren op het balkon om de hitte overdag wat tegen te houden gingen moeilijk dicht. Verder wel oke en een rustige ligging.

Antwoord van Happy.Rentals
Fijne vakantie gehad in een villa die we hebben gehuurd met happy rentals! Ana reageerde erg snel als we vragen hadden. De vila die we hebben gehuurd was erg schoon. Nu alleen nog wachten op de borg. Geen idee hoe lang dit zal duren maar hopelijk snel :)

Antwoord van Happy.Rentals
Goede duidelijke en snelle communicatie en informatie. Goed bereikbaar. Appartement was super netjes.

Antwoord van Happy.Rentals
Wij zijn 1 week in Toscane geweest. Vooraf hebben we een mail ontvangen dat de vaatwasser defect was, maar de verwachting was dat deze de volgende dag weer gerepareerd zou zijn. We hebben de volgende dag een mail gestuurd met de vraag wanneer we de vaatwasser zouden kunnen verwachten. Die middag zouden we iets horen. Daarna bleef het stil. Zaterdag, 1 dag voor ons vertrek, werd de vaatwasser gebracht. Na thuiskomst contact opgenomen met Roberto om te kijken wat we hiermee kunnen doen? Tot nu nog geen reactie ontvangen.
Het appartement was niet schoon!! Spinnenweb en een vies toilet. Minimale keukenspullen en onze zoon moest op een slaapbank slapen met alleen een topper als matras. Veel bedjes bij het zwembad waren kapot en de vuilnisbak was overvol maar er werd bij het zwembad niet schoongemaakt
Reactie n.a.v. het antwoord van happy rentals: we hebben een mail gestuurd naar Roberto maar hij reageert niet. Ook francesca heeft niet meer gereageerd op het appje. Dus we hebben zeker wel contact opgenomen

Antwoord van Happy.Rentals
Probleem gemeld over ons huisje in Italië, daar werd niets mee gedaan. We moesten het regelen met het lokale aanspreekpunt, maar zij gaven aan dat we contact op moeten nemen met happy rentals. Ondertussen nog steeds niet geholpen, dus wij zijn erg ontevreden over de service van happy rentals!
Reactie op toevoeging happy rentals:
Wat grappig dat er ineens vanuit jullie informatie komt, in een telefoongesprek was er niets mogelijk en moesten wij enkel en alleen contact hebben met de lokale beheerder. Happy rentals kon niets voor ons doen. Er is bij de lokale beheerder niets bekend over een storing wat betreft elektra. Ons probleem is ook helemaal niet de slecht werkende airco. Deze gebruiken namelijk bijna niet omdat we kunnen zien dat de elektrometer giga hoog oploopt. Wij moeten aanstaande zaterdag waarschijnlijk rond de €300,- betalen voor elektra terwijl wij maar twee uur per dag de airco aanzetten. Daar hebben wij een klacht over ingediend, maar niemand helpt ons! Onze buren zijn vorige week vertrokken en hoefde maar €36,- te betalen, er klopt iets dus niet!
Ik ben benieuwd en nieuwsgierig naar de tegemoetkoming vanuit jullie!

Antwoord van Happy.Rentals
De locatie is geweldig. De sfeer is heel gemoedelijk en rustig. Vriendelijk mensen bij de receptie en in de restaurants. Appartement was goed, helaas geen airco.

Antwoord van Happy.Rentals
Praktisch appartement met goede faciliteiten

Antwoord van Happy.Rentals
Ik wilde een boeking omzetten en na vele gesprekken moest het beslist in hetzelfde jaar, dan maar twee korte vakanties i.p.v. 1. Daar ben ik mee akkoord gegaan. Uiteindelijk hebben ze in hun systeem mijn hele reservering op een datum gezet die niet is overlegd en net gedaan alsof ik ben geweest. Toen ik een gedeelte reis wilde annuleren i.v.m. ziekte kon dat niet omdat het verkeerd in het systeem stond en herhaaldelijk bellen haalde niets uit, niemand antwoord. En alles wat fout ging ligt aan de klant. Vervelend aan Happy Rentals is denk ik wel dat ze altijd gelijk moeten hebben en niet kunnen toegeven dat ook zij fouten maken (pas na deze review reageren ze). De organisatie is niet klant gericht en volledig bezig met geld verdienen. 'Mooie woorden maar geen daden' is wat de organisatie kenmerkt. Nooit meer bij Happy Rentals boeken, klinkt leuk maar is echt waardeloos. Beschamend en kinderachtig dat een organisatie zoveel druk wil zetten op klant die een eerlijke en onafhankelijke beoordeling wil geven gebaseerd op feiten zodat andere klanten hiervan kunnen leren. Alleen de reactie op deze review al zegt genoeg.

Antwoord van Happy.Rentals
Ruimte was fijn maar kan veel schoner,bed was wiebelen en er was geen lift

Antwoord van Happy.Rentals
Heerlijke tijd gehad deze zomer. Porlezza is een oase van rust tussen de stad Lugano en het mondaine Comomeer. Gastvrije mensen en faciliteiten als restaurant, bar, Lido, supermarkt en leuke Italiaanse winkeltjes op korte loop afstand.
Het verblijf in westhinder was geweldig !
wij hebben met de kinderen en kleinkinderen genoten .
De heer Geert Mignon en zijn echtgenote hebben ons super geholpen zij waren supervriendelijk en niets was teveel , bij problemen konden wij hun steeds contacteren zowel op zaterdag en zondag ,waarvoor onze dank !Het appartement was heel proper en heel ruim alles was aanwezig ! Onze kleintjes ...maar ook wij vonden het zalig en we komen zeker terug ,
Nog een fijne avond ,
Groetjes fam.coopman