Krabpaal gekocht, zat geen beschrijving bij hoe inelkaar te zetten. De onderdelen hadden geen nummer op het onderdeel zelf. Er is niet nagedacht over hoe het product makkelijk in elkaar te zetten v... Toon meer
De Happysnoots camera is een discrete camera (klein, mooi design) met kwalitatief goed beeld en geluid. De camera staat stevig op zijn voet en kan tegen een stootje. Enige nadeel is dat de camera niet... Toon meer
Website is niet te vinden. Camera mogelijk te installeren.
''Making life more fun, easy & active for dogs, cats & their caretakers by making 'WOW' and 'Problem Solving' products for a longer & happier life with their happy snoots''
Keizersgracht 520H, 1017EK, Amsterdam, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Website is niet te vinden. Camera mogelijk te installeren.

Antwoord van Happysnoots
Ik heb 4 camera's gekocht maar bij 1 kan ik de opslag niet wijzigen van cloud naar sd kaart. Nieuwe sd en fabrieksinstelling heeft niet geholpen en lijkt dus een verkooptruuk van AJCloud. Nu Jan ik niet meer terugkijken, alleen maar live kijken...🤨
Krabpaal gekocht, zat geen beschrijving bij hoe inelkaar te zetten. De onderdelen hadden geen nummer op het onderdeel zelf. Er is niet nagedacht over hoe het product makkelijk in elkaar te zetten valt.
Heel wankel en gammel...

Antwoord van Happysnoots
Happysnoots Hondenmand - 80 cm
Verzending verliep erg vlot. Ik heb de Happysnoots hondenmand nu een week. Nog niet gewassen maar tot nu toe een goede aankoop. Bij aankomst een compact in elkaar gedrukt bolletje. Een nacht goed in vorm laten komen en wat opschudden en de mand is klaar voor gebruik. Mijn honden vinden hem geweldig. Ik heb hem voor mijn wat kleine medium labradoodle gekocht maar mijn andere doodle (iets groter) vindt hem ook heerlijk.
Twijfelde erg lang over de maat (80 of 100) maar goed gekozen. Kortom een aanrader. We zijn er blij mee :)
We hebben de haar verwijderaar mogen testen. Apparaat ligt fijn in de hand. Vind hem meer geschikt voor pluizen dan echt voor losse haren. Mensen met katten haken in de bank zouden er meer mee gebaat zijn, omdat hij de pluizen afsnijd.
Zowel de mand (donut) als de hondenpoepzakjes binnen gekregen, erg tevreden over beide! de mand is super fluffy en mijn hond is helemaal blij met haar nieuwe plek. De zakjes ruiken lekker en zijn van goed kwaliteit. Erg tevreden dus
Super tevreden over de poepzakjes!
Ze zijn stevig, ecologisch, lekken niet en hebben een aangenaam geurtje.
De service van happysnoots is geweldig!
Snelle levering ook.
Super fijne camera! Wij hebben de happy snoots 360 camera. De camera komt in een leuk, vrolijk doosje binnen. Met een korte handleiding hadden wij de camera binnen no time geïnstalleerd. We hebben deze gelijk meegenomen op vakantie, indien nodig, kunnen we onze hond nu met een nog fijner gevoel alleen laten. De camera heeft een grote gezichtshoek en de beeldkwaliteit is goed! Daarnaast is het natuurlijk fijn dat de camera 360 graden kan draaien.
Ik heb de hondentondeuse mogen testen. Dit is een zeer kwaliteitsvolle tondeuse voor honden. Eerst en vooral is het een mooi design en ligt het goed in de hand. Het is heel handig in gebruik dus je hoeft helemaal geen ervaring te hebben om deze tondeuse correct te gebruiken. Ook maakt het weinig geluid, ideaal voor iets schuwere hondjes. Er zijn verschillende opzetstukken, standen en lengtes. Voor ieder baasje en hondje wat wils dus!
Wij zijn erg blij met onze producten van Happy Snoots!
We hebben ons honden kussen en huisdieren camera super snel ontvangen en zijn zeer tevreden over de kwaliteit!
Paige (Duitse herder) was gelijk op het kussen gaan liggen en valt hier heerlijk op in slaap.. en zelf wil ik er stiekem ook wel bij gaan liggen, het kussen is namelijk heerlijk zacht!
De camera hebben we inmiddels ook in gebruik, al had ik er moeite mee om hem goed aan de praat te krijgen. De gebruiksaanwijzing is niet heel uitgebreid wat voor mensen die niet zo handig zijn met mobiele apparaten (zoals ik) nog wel wat moeilijkheden kan opleveren. Gelukkig ben ik goed geholpen door de klantenservice en werkt de camera nu helemaal naar behoren.
Super handig dat je dmv een microfoon kunt “praten” met je hond en de camera 360° kan draaien waardoor je altijd alles in de gaten kunt houden!
Bedankt Happy Snoots!
Super fijne nieuwe camera van Happysnoots. Wij hadden de eerdere versie camera van
dit merk al alleen liepen vaak tegen het probleem
aan dat onze hond nét in een ander hoekje uit beeld
ging liggen. Dus dat deze camera kan draaien is
echt top! Verder goede kwaliteit van beeld.
Hele fijne camera voor onze honden! Fijn dat je de camera 360 graden kan draaien op afstand en dat er geluid bij de beelden zit. Wij gaan nu met een gerust hart op pad!
Wat zijn wij blij met ons heerlijke kussen!
Superfluffy & zacht, makkelijk over naartoe nemen.
Wij vinden het handig voor ook mee te nemen in de winkelkar.
Ook goed voor een veilige nest te maken in een bench.
Wij zijn heel blij met dit product!
Goede, stevige en heel belangrijk biologisch afbreekbare poepzakjes die ook nog eens heerlijk ruiken.
Wij hebben een heerlijke fluffy donut hondenmand van Happysnoots ontvangen. Het is een heerlijke zachte mand en onze hond heeft een nieuw favoriet plekje, wij zijn super fan en raden dit product zeker aan!
De zakjes van Happysnoots zijn super fijn. De pluspunten? Ze zijn groot, ruiken echt lekker fris zelfs nadat je er ontlasting mee hebt opgeraapt, dit is voor mij een dik pluspunt. In een doos zitten 225.
Happy met happysnoots. Goede kwaliteit camera met handige app. Onze twee spoken kunnen we nu goed in de gaten houden als we op pad zijn. Ze vreten nogal wat uit als we weg zijn, grappig om te zien. Erg tevreden en aan te raden voor baasjes die soms met hun honden willen praten als ze niet thuis zijn. Gaat erg goed via de app.
Super fijne poepzakjes!
Geschikt voor elk soort hondendrol, groot klein het maakt niet uit.
Ze zijn groot en zeer stevig!
Echt een top vind ik dat ze biologisch afbreekbaar zijn!
Great poop bags. Very strong, no kraking and very big. Would recommend this for sure!