Krabpaal gekocht, zat geen beschrijving bij hoe inelkaar te zetten. De onderdelen hadden geen nummer op het onderdeel zelf. Er is niet nagedacht over hoe het product makkelijk in elkaar te zetten v... Toon meer

Ik heb 4 camera's gekocht maar bij 1 kan ik de opslag niet wijzigen van cloud naar sd kaart. Nieuwe sd en fabrieksinstelling heeft niet geholpen en lijkt dus een verkooptruuk van AJCloud. Nu Jan ik ni... Toon meer

1. Dierenwinkel

''Making life more fun, easy & active for dogs, cats & their caretakers by making 'WOW' and 'Problem Solving' products for a longer & happier life with their happy snoots''

2,4

Slecht

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Een heel fijn bedrijf … Nice company with nice product

Ze zijn erg vriendelijk en de producten zijn van goede kwaliteit. We gebruiken een camera en het werkt echt goed. Aansluiten ging makkelijk en het beeld is scherp.

They are very friendly and the products are of good quality. We use a camera and it works really well. Connecting was easy and the image is sharp.

14 juni 2022

Fijne poepzakjes!

De poepzakjes van Happysnoots zijn echt ontzettend fijn! De dikte ervan is een heel groot pluspunt! Ze zijn super stevig. Ook ruiken ze gewoon echt lekker en zijn ze makkelijk af te scheuren. Super fijn in gebruik!

26 mei 2022

Duurzaam, sterk en handig in formaat

Zoals het een goede plichtsbewuste dogmom betaamt, vind ik het uiterst belangrijk mijn twee viervoetertjes voldoende beweging te geven. Als hondenmama van twee energieke windhondjes weet ik dat ze nood hebben aan kilometerslange wandelingen, liefst met voldoende snuffelgelegenheid. En wat is een onvermijdelijke maar noodzakelijke activiteit tijdens onze walkies? Juist: een plasje of tien hier en een drietal geurige “hoopjes” daar! Het spreekt voor zich dat ik de poep netjes opruim, daarom heb ik altijd poepzakjes bij me, wat trouwens verplicht is voor elke hondeneigenaar. Jammer dat het gros van de poepzakjes op de markt gemaakt zijn van plastic. En laat ik nu niet heel afkerig staan tegenover plastic kopen en weggooien. Moeder Aarde is er ook niet happy mee. Daarom ben ik maar wat blij dat ik deze sterke en kwalitatieve poepzakjes bij Happysnoots vond. Want naast handig in gebruik, compact, makkelijk afscheurbaar en 100% lekvrij zijn ze ook nog es composteerbaar! Goed voor het milieu dus! Hondjes blij, Moeder Aarde blij, ikke blij😃♻️

18 mei 2022

Geweldig hondenbed

Geweldig hondenbed! Enorm zacht, uitwasbaar en onze Joop ligt nergens anders meer. Top kwaliteit en in mooie verschillende kleuren te krijgen.

13 mei 2022

Super camera!

Mega blij met onze nieuwe draaibare camera van HappySnoots. De kwaliteit van het beeld is echt goed, zowel in daglicht als in het donker. Hij ziet er mooi strak uit en ik had hem binnen 5 minuten geïnstalleerd, echt top. Ik kan deze camera iedereen aanraden!

12 april 2022

Super trimtondeuse!

De pet clipper van Happysnoots is een heel fijne trimtondeuse voor honden! De trimtondeuse is draadloos, ligt heel goed in de hand en is totaal niet luid! Het is enorm handig dat er een potje olie en een borsteltje is bijgeleverd voor onderhoud. De 2 verschillende opzetstukken zijn heel makkelijk te vervangen en je kan dus zelf kiezen welke lengte je eraf doet. Als je er geen opzetstuk opzet kan je de haartjes onder de pootjes weghalen, dit is voor ons enorm handig aangezien onze doodlebeer zijn haar heel snel groeit.
Het pakje is heel snel en goed aangekomen. De verpakking van de pet clipper is echt een heel erg mooi design!!

12 april 2022

Hele mooie donut maand

Hele mooie donut maand. Eindelijk eentje voor grote honden . Mijn honden vinden het super en liggen graag in. Het ziet er ook heel mooi uit. Super snelle levering!!

8 april 2022

de bevestiging gekregen die wij nodig hadden

Altijd al willen weten wat onze hond doet als wij een paar uurtjes van huis zijn. Wat we al dachten werd bevestigd door de camera van happysnoots. Onze hond chillt en slaapt erop los. Op de bank, op zijn plek of op de grond. Fijn om deze bevestiging te kunnen krijgen.

13 maart 2022

Degelijke huisdiercamera, mooi design.

De Happysnoots camera is een discrete camera (klein, mooi design) met kwalitatief goed beeld en geluid. De camera staat stevig op zijn voet en kan tegen een stootje. Enige nadeel is dat de camera niet via de bijbehorende app te besturen is. Je moet de camera dus goed richten aangezien hij niet op afstand bestuurbaar is.

3 maart 2022

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Persoonlijk vind ik het ook erg fijn dat je kan communiceren via de camera. De beelden zijn scherp en kan je ook terugkijken. Het is echt een aanrader als je wilt weten wat je hond aan het doen is en daarnaast ook een stukje geruststelling.

20 februari 2022

Top huisdiercamera

Top camera om mijn honden in gaten te houden. Ook heel fijn het mogelijkheid om op afstand tegen je hond te praten.
Camera is makkelijk in gebruik en simpel te installeren. Beeldkwaliteit/geluid zijn ook prima 👍. Zeker een aanrader.

20 januari 2022

Superservice

Superservice, wij kochten een fijne camera. Makkelijk in gebruik en doet alles wat je wilt. Fijn om zo een oogje in het zeil te kunnen houden.

16 januari 2022

Fijn product!

Wij zijn superblij met de happysnoots camera! Het product werd binnen een dag geleverd en is heel eenvoudig te installeren. De camera is gekoppeld aan een handige app waarmee je je huisdier kunt bekijken en zelfs tegen hem praten. Heel erg fijn ook voor een puppy die je wil leren om even alleen te blijven. Gewoon een heel geruststellend gevoel om af en toe te kunnen gluren. Kortom heel blij mee!

16 januari 2022

Heerlijk zachte hondenmand

Heerlijk zachte hondenmand. Niet het dikste donut kussen (wij hebben de 100cm), maar zeker wel comfortabel en goed! Dat de hoes wasbaar is, is ook een enorm pluspunt!

8 januari 2022

Heerlijke mand

Heerlijke mand. Warm, zacht en heel comfortabel. Snel leverbaar, kortom een aanrader!!

Een hondenliefhebber

5 januari 2022