I marts måned bestilte jeg en vare (ca. 1300 kr.) hos firmaet. Pakken kom aldrig frem, og en henvendelse til kundeservice medfører kun forespørgsler om, hvorvidt jeg var tilfreds med assistancen. De... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God service og meget hurtig reaktion på spørgsmål i forbindelse med købet og nykunderabat. Alt løst til min fulde tilfredshed. Handler gerne igen. Venlig hilsen Per Kjær
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte en jakke. Varen var som forventet. Jeg fik et levering tidspunkt. Fik løbende besked on, hvor varer befandt sig undervejs. Varen leveret før tid med PostNord. Jeg kendte ikke virksomhe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God service ift gratis retur skulle noget ikke være som ventet. Leveringstiden og registrering af retur tager nogle dage - just FYI.
Geschreven door het bedrijf
Hos Hardloop synes vi, at livet er bedre, når vi befinder os udenfor.
Det er nødvendigt med en vandretur med familien, en skitur med vennerne og at vende verdenssituationen omkring et lejrbål for at være i balance.
Vi elsker at opdage nye steder, møde nye mennesker, og vi modstår aldrig fristelsen for at dele vores glæde ved godt udstyr og vores passion for stejle stier.
Det er derfor, at vi siden 2015, uanset om du er begyndere eller atlet på højt niveau, har hjulpet dig med at finde det bedste udstyr til dine eventyr med ambitionen om at være de bedste til denne mission!
695, avenue Paul Louis Merlin, 73800, Montmélian, Frankrijk
Super produkt! Købte et stort vandsystem, hvilket jeg er meget tilfreds med! Jeg glæder mig til at få prøvet det rigtigt af til sommer!

Antwoord van Hardloop
Det kan kun opleves som frustrerende og arrogant, og jeg vil advare mod dette firma.

Antwoord van Hardloop
Godt nok min pakke forsinket, men den nåede at komme til den dag jeg skulle bruge den👍

Antwoord van Hardloop
Fair price, very good tracking, and communication 👌

Handler gerne igen.
Per Kjær

Antwoord van Hardloop
Absurd lang ventetid. Var forberedt på 2 ugers leveringstid. Men efter tre ugers ventetid, skriver jeg til dem, og får her at vide, at de stadig har 7 dage til at varene kommer til dem, før de kan sende dem til mig. Nu har jeg givet op, og får nu forhåbentlig pengene refunderet..

Antwoord van Hardloop
Varen var god kvalitet og levede op til vores forventninger.
Levering blev lidt forsinket (3-4 dage), men de skrev og informerede os om, at den var forsinket fra deres leverandør og alt var som det skulle være.

Antwoord van Hardloop
Det er ofte med levering af køb, der ikke er leverancetunge eller komplekse, at tingene går galt - her var der tale om et vanvittigt enkelt produkt - og købsoplevelse + levering fungerede.

Antwoord van Hardloop
Lees meer over geverifieerde reviews.