Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt klart 5 stjerner her fra jeg har bestilt 2 gange fra jeres hjemmeside og jeg har aldrig oplevet problemer på nogen måde så helt troværdig hjemmeside forvent 4-5 dages levering

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har bestilt flere varer fra Bergzeit.dk og de er ankommet fint. Desværre flere af varerne var for store, så jeg skulle returnere dem. Det viste sig at være en virkelig dyr affære! Bergzeit.dk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tirsdag kl. 16 bestilte jeg en ABUS Alarmbox. PostNord afleverede den hos mig allerede fredag kl. 14. Det er altså lynhurtig forsendelse fra Tyskland! Varen er helt som forventet. Mht. polemikken o... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Buitensportwinkel
  2. Klimclub
  3. Buitensportkleding- en uitrusting

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

OUTDOOR equipment at Bergzeit. Over 50,000 selected outdoor products for mountain sports, camping, climbing and trekking that show our 'passion for outdoors'.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

12 september 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Meget langsom levering og en virkelig…

Meget langsom levering og en virkelig dårlig retur proces, der koster kunden kassen. Udover at det er dyrt at sende retur får man ikke nok info, der skal bruges til retur sending og det tager over en uge for kundeservice at svare.
Har gjort mit sidste køb ved Bergzeit.

7 augustus 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alt var ok, varerne var meget forsvarligt indpakket fra Bergzeit.dk

Priserne er gode hos Bergzeit.dk.
Købsoplevelsen er generelt også god.

Forsendelse er lidt langsommelig, men svarer vel til hvad man kan opleve generelt når man handler internationalt.

Jeg bestilte end del små varer, som jeg ikke har kunnet finde andetsteds i Europa. Outdoor produkter fra GSI.

Jeg blev bekymret, da betaling blev trukket hurtigt efter bestilling og tidligere end forsendelse (og begyndte derfor at checke domænets legitimitet - man alt okay). Mail 3 dage efter til kundeservice forklarede at kundeservice jf autogenereret besked var spidsbelastet og ville svare senere.
Levering overhalede beskedhåndteringen - de autogenererede besked vedr. forsendelse og levering gav mulighed for ( som vi er vandt til i Danmark ) at følge pakken hele vejen.

Alt var ok, varerne var meget forsvarligt indpakket.

Før du handler hos Bergzeit.dk bør du sætte dig ind i deres returpolitik og beskrivelser ifl kundeservice.

Dato for oplevelse: 31. juli 2025

31 juli 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tænk dig godt om inden du handler hos Bergzeit...

Priserne er ganske fine hos Bergzeit.dk. Generelt er oplevelsen når man skal købe udmærket. Lidt langsom forsendelse fra lageret i Tyskland, men ikke noget, man ikke kan opleve generelt når man handler internationalt.

Til gengæld er oplevelsen med kundeservice og deres grundlæggende syn på e-handel kritisabelt. Fra mit synspunkt, er virksomheden simpelthen ikke i sync med den generelle niveau for international e-handel.

Jeg købte et par cykelsko fra en producent, som jeg har haft cykelsko fra flere gange. Jeg kender derfor min størrelse. Men de bestilte sko er for små. Jeg opretter derfor en retursag og finder til min overraskelse ud af, at returfragt er for egen regning. Jeg skriver derfor til "kundeservice", som bruger 7 dage på at besvare min henvendelse, som i al sin enkelthed handler om, om vi kan finde en løsning for retur, evt. købe fragten, som så modregnes i refunderingen, gennem Bergzeit - i særdeleshed sagens omstændigheder taget i betragtning. Jeg bliver svaret, på tysk, om der er tale om en fejllevering eller om jeg har bestilt forkert størrelse. Jeg præciserer hvad jeg allerede havde skrevet og får yderligere 2 dage senere svar om, at de ikke tilbyder nogen form for returfragt.

Så jeg må selv betale 175 kr. i returfragt med GLS, et beløb som helt sikkert kunne være væsentligt lavere, hvis fragten var købt af en stor e-handel platform.

Ja ja, jeg kan godt læse mig frem til, på bagkant, at Bergzeit ikke tilbyder returfragt betalt. Men er det tidssvarende her i 2025, hvor de fleste andre større platforme tilbyder fri retur?

Jeg har i hvert fald fået en lærestreg og skal ikke handle hos Bergzeit igen - i hvert fald ikke før, de får vedtaget en rimelig returpolitik. Danske hjemmeside, men retur til tysk lager. Og det er åbenbart dyrt...

28 juni 2025

Alt spillede

Bestilte et par klatresko, modtog bekræftelse og track & trace ved afsendelse, og leveringen skete indenfor den lovede tid. Helt perfekt.

31 januari 2024

Tilfreds

Ingen problemer ift handel. Hurtig respons ift annullering af order. Penge retur med det samme.

13 november 2023

Fast delivery

Easy to order, fast delivery and I was able to track the delivery from the very beginning. The product is perfect! No problems at all. Would recommend.

22 juni 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Købte et Garmin Fenix 5

Købte et Garmin Fenix 5. Sparede ca. 40% ifht DK. Gamin uret kan let indstillet til DK mål - så produktet er godt. Super oplevelse. Lynhurtig behandling af sagen trods Corona. Lynhurtig fremsendelse af vare. Jeg kan sagtens anmelde dette firma.

Jeg er skuffet over de anmeldelser der går på firmaets regler omkring returnering af varerne. Det står HØJT OG LARMENDE på deres hjemmeside, at de kun tilbyder gratis returnering til visse lande - herunder ikke DK. Man kan simpelthen ikke give et firma 1 stjerne, fordi man ikke selv magter at sætte sig ind i firmaets regler.

31 juli 2021

Very friendly customer service

I'd misread information on the website which resulted in an issue with an order. I contacted customer service about it, and they went out of their way to solve it for me. They didn't need to, as it was my mistake, but they helped me out regardless which I really appreciate.
Great customer service!

18 juni 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg modtog aldrig mine varer

Jeg modtog aldrig mine varer, og jeg blev ikke kontaktet om, at der var et problem, men fik blot tilbagebetalt pengene - eller rettere sagt en del af beløbet, da jeg selv måtte betale for det beløb, jeg mistede på omregning mellem DDK og Euro. Kundeservice nægtede at samarbejde om en løsning.

25 december 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lynhurtig levering. Varen som forventet.

Mht. polemikken omkring returnering for egen regning. Kritikken er grundløs, da man som forbruger selvfølgelig er ansvarlig for at sætte sig ind i aftalevilkårene. Der er intet at komme efter. Det står jo sort på hvidt, at bergzeit.dk kun i visse tilfælde betaler returnering: "...For the United Kingdom (Mainland only) and for Germany, Austria, Switzerland and Italy we also offer free returns". Danmark er altså IKKE nævnt.

14 augustus 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

"LAD VÆRE MED AT KØBE HOS BERGZEIT"

"LAD VÆRE MED AT KØBE HOS BERGZEIT"
Jeg bestilte nogle vare fra Bergzeit, men der var nogle bukser jeg ikke kunne passe og ville derfor returnere dem. Jeg finder så ud af at JEG SELV skal betale fragten som kommer op på omkring 200,-

Ikke acceptabelt... sad ellers og var glad for de andre vare, og var klar til at bestille mere... men nej tak!!!

11 december 2019

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.