Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flemming Therkelsen spiller fantastisk og bidrager med masser af god stemning. Hans orkestrering af fællessangen var fænomonal. Hertil kommer, at Flemming er et meget imødekommende og fleksibelt me... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I søndag havde vi igen besøg af Flemming på Bredebo Plejecenter. Og som altid blev det en fantastisk dejlig eftermiddag.Flemming evner at komme i tæt kontakt med tilhørerne, få dem med ind i musikk... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Samarbetet med Flemming var väldigt smidigt och framförandet och valet av musik var perfekt så som vi avtalat. Jag kan rekommendera Flemming på det varmaste. Tack för en fin upplevelse på restaurang K... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Entertainer
  2. Bedrijfsentertainmentservice
  3. Muzikant

Geschreven door het bedrijf

Harmonikamusik til alle lejligheder. Flemming Therkelsen leverer stemningsfuld og professionel underholdning på harmonika med musik og sang. repertoiret er bredt lige fra velkendte sømandsviser og harmonikaklassikere til fransk pariserstemning og oktoberfest. Du kan være sikker på god underholdning når du booker harmonikamusik med Flemming Therkelsen. Flemming har underholdt i mere 30 år og har stor erfaring i at tilpasse musikken så den passer til arrangementet og publikum.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Han spillede god musik for hele…

Han spillede god musik for hele familien.

19 augustus 2023

Antwoord van Harmonikamusik.com

Tak for anmeldelsen, det var hyggeligt at underholde dig og dine gæste med harmonikamusik og fællessang. Du er meget velkommen når der skal være fest igen.😉

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En gave der gik lige i hjertet

Vi havde en god oplevelse, da Flemming underholdte med god musik og sang til min mors 90 års fødselsdag. Han kom spillende ind i lokalet med sin harmonika og satte sig tæt på min mor og fornemmede stemningen. Der var musik og fællessang for både de unge og ældre. Vi fik 2 timer med god og indlevende musik og underholdning.

Antwoord van Harmonikamusik.com

Tusind tak for din anmeldelse, det var så hyggeligt at spille for din mor og se hvor overrasket hun blev. Jeg havde også en oplevelse af at det ramte plet hos hende.😊 Du er meget velkommen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flemming spillede og sang fantastisk…

Flemming spillede og sang fantastisk til vores Tyroler-/Oktoberfest.
Han fik alle i god stemning i de 2 timer vi havde booket ham. Vil vil helt sikkert bruge ham igen.

Antwoord van Harmonikamusik.com

Tak for anmeldelsen og for en herlig oktoberfest, det er altid skønt at underholde når gæsterne er med på at skabe en fest, og det må man sige at de var.😊 Du er meget velkommen en anden gang. 👍

Kæmpe stjerne til min 50 prs

Flemming var en kæmpe stjerne til min 50 års fødselsdag og sørgede for, at alle gæster fik et minde for livet. Først et sæt med fransk fortovscafé og danske filmhits. I andet sæt eksploderede festen med en omgang sing along, hvor Flemming fik alle til at synge med. Oven i hatten sagde han ja tak til, at et par gæster måtte lege med på guitar og rumstererstang.

Vi booker ham gerne igen.

Antwoord van Harmonikamusik.com

Tusind tak for anmeldelsen, og for en rigtig sjov fest. Fantastisk når gæsterne er med på at give den gas og det må man sige at de var, det var sjovt at være med til. Du er meget velkommen en anden gang, hvis du lover at invitere de samme gæster. 😂

De varmeste anbefalinger herfra

De varmeste anbefalinger herfra! Skabte perfekte rammer til mine forældres sølvbryllup.

8 augustus 2023

Antwoord van Harmonikamusik.com

Mange tak for anmeldelsen. Det blev en meget hyggelig og rørende morgenstund. I er meget velkommen en anden gang der skal bruge harmonikamusik. 😊

Sikke en service!

Flemming var desværre optaget på datoen for vores fest - men inden for få timer havde han i sit netværk fundet en anden professionel musiker med samme type repetoire, som han satte os i forbindelse med. Sådan!

8 augustus 2023

Antwoord van Harmonikamusik.com

Jeg håber at jeg får mulighed for at komme og underholde en anden gang, når det nu ikke var muligt denne gang.
Tak for anmeldelsen😊

En sand fornøjelse

Flemming er meget professionel men alligevel personlig. Han forstår at understøtte og fange festen og gæsternes stemning. Han er der hele tiden og alligevel i baggrunden. Desuden opfylder han, så vidt muligt også de ønsker man måtte have. Vi giver Flemming vores bedste anbefalinger, og vil helt sikkert vende tilbage til ham ved en anden begivenhed. Flemming underholdte os til vores bryllup for nyligt som blev meget vellykket på alle måder. Tak 🙂👍

29 juli 2023

Antwoord van Harmonikamusik.com

Tusind tak for din fine anmeldelse, jeg er glad for at høre at det var en god oplevelse.

Jeg er særlig glad for at du bemærker at jeg er der i baggrunden hele tiden. Jeg stræber altid efter at ramme et lydniveau og en stemning der passer til festen.

I er meget velkommen en anden gang. 😊

Stemningen i top

Vi fik lige den stemning, vi havde håbet på med Flemming. Vi skal bestemt høre ham igen

2 juli 2023

Antwoord van Harmonikamusik.com

Tak for anmeldelsen, det blev en rigtig hyggelig dag, håber vi ses igen. 👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk afdæmpet underholdning med…

Fantastisk afdæmpet underholdning med varierede numre, hvor det var muligt for gæsterne at tale sammen mens Flemming spillede. Alle var yders tilfredse med underholdningen.

25 juni 2023

Antwoord van Harmonikamusik.com

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er særligt opmærksom på at musikken ikke må dominere, så det bliver en god oplevelse for alle. Dejligt at det bliver bemærket - tak for det. 😊

Svenske og franske melodier

Flemming Therkelsen spillede som ønsket dejlige svenske og franske melodier til fødselsdagsfejring. Han akkompagnerede vores festsang på Cornelis Vreeswijks “Veronica”. Et helt igennem dejligt halvtimes musikalsk indslag på en festlig dag.

1 juli 2023

Antwoord van Harmonikamusik.com

Mange tak for din anmeldelse, jeg er glad for at det musikken og indslaget levede op til forventningerne. Det var meget hyggeligt at være meget til at gøre dagen festlig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Harmonikamusik kan være så meget

Harmonikamusik kan være så meget, men Flemming spiller fantastisk, og har tilmed en sangstemme der kan trænge igennem og få alle med.
Jeg havde hørt ham før og var meget begejstret, så var det jo dejligt at alle mine gæster også blev det.
Mange har nævnt det siden.

5 mei 2023

Hej Susanne
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget. Det blev en meget hyggelig eftermiddag med masse af fællessang i selskab med dine festlig gæster. Du er meget velkommen en anden gang. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flemming skabte god stemning ved vores…

Flemming skabte god stemning ved vores konfirmation, der var plads til at han kunne bevæge sig blandt gæsterne, som skabte stor fornøjelse, og de medbragte sanghæfter var en genistreg i vores selskab, og mange mener at vi skulle have sunget alle sangene, fra hæftet,

De varmeste anbefalinger herfra,
Hvis man skal have behagelig musik fra et bredt repertoire, af skøn harmonikamusik..

Skal man have, Sang og klang,
Så er det, Flemming, der synger og spiller den sang

30 april 2023

Antwoord van Harmonikamusik.com

Hej Henrik - Mange tak for den fine anmeldelse og fordi du vil dele jeres oplevelse med andre. Det betyder rigtig meget for mig at I var tilfredse med underholdning. Dejligt at jeres gæster var med på fællessang og lidt spas. I er meget velkommen en anden gang. 😊

Diamantbryllup

Flemming spillede til vores diamantbryllup på Skanderborghus. Det var så hyggeligt med harmonika musik og gæsterne og vi nød det. Vi kan kun anbefale Flemming til andre der holder fest.
Henning og Inger

10 april 2023

Antwoord van Harmonikamusik.com

Tusind tak for jeres venlige ord! Det glæder mig meget, at alle nød musikken, det er vigtigt for mig at alle har en god oplevelse. Tak for jeres anbefaling.

Musikken stemningen

Kære Flemming
Tak for du havde tid til at fyre op under vores gæstet med dejlig musik og sang lige efter vores smag. Du var indlevende,smilende og på fra du kom til du gik, ikke sidste gang vi ringer. Hilsen Pia
PS skulle hilse alle vores gæster

25 maart 2023

Kære Pia,

Tusind tak for din pæne anmeldelse. Det var en fornøjelse at underholde for jer og jeres gæster med min harmonikamusik og sang. Jeg er glad for at høre, at musikken var efter jeres smag og at jeg kunne bidrage til at skabe en god stemning.

Det betyder meget for mig at høre, at I satte pris på underholdningen. Jeg ser frem til at høre fra jer en anden gang.

Glade gæster

Det var en meget vellykket damefrokost (med enkelte tilhørende mænd) da Flemming kom og underholdt i min lejlighed. Alle deltog ivrigt i fællessang med kommentarer fra både gæster og Flemming, og lyttede interesseret til beretningerne om hans liv og forbindelserne til Frankrig. Gæsterne var næsten ikke til at drive hjem bagefter og gik herfra med store smil på læberne, og ville alle vide hvor jeg dog havde støvet så pragtfuld underholdning op. Flemming var absolut alle pengene værd.

14 maart 2023

Antwoord van Harmonikamusik.com

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det blev en meget hyggelig eftermiddag, og stor fornøjelse for mig at optræde for jer.
Du er meget velkommen en anden gang.😊

Dejlig musik

Flemming leverer en god oplevelse hver gang - og er meget åben forslag til musik
Det er så dejligt og han får alle borgere med så gulvet er fyldt

12 januari 2023

Antwoord van Harmonikamusik.com

Det er altid meget hyggeligt at spille for jer på Solkrogen. Det er dejligt at se hvordan musik og sang kan skabe glæde hos mennesker med demens.

Tusind tak for din anmeldelse, det er jeg meget glad for. 😊

Nytårskur 🎉🎉🎉🎉🎶🎶🎶🎶

Jeg kan absolut og med mange ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kun anbefale Flemming Therkelsen harmonikaspiller til næste sammenkomst eller fest. Flemming er en utrolig veloplagt og fortællende person og samtidig kan han synge og selvfølgelig spille harmonika så husk altid at bukke ekstra tid, for det kunne vi godt have brugt 8.1.2023 🎶🎶🎶🎶 vi mødes igen

7 januari 2023

Antwoord van Harmonikamusik.com

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse, det er jeg meget glad for. Og selv tak for en dejlig dag, det er så skønt når publikum, har lyst til at være med. Det gik bare op i en højere enhed. I er meget velkommen en anden gang. 🪗

Harmonika på værkstedet

Flemming spillede ved min 60 års fødselsdags brunch på det gamle værksted, det gav lige prikken Iver i et og det gav lige den stemning som vi håbede på Flemming spilede stille og roligt de kendte under maden og brød så ind med lidt fællessang ind imellem -kan varmt anbefales hilsen Anette og Niels

6 januari 2023

Antwoord van Harmonikamusik.com

Mange tak for den fine anmeldelse og de rosende ord.
Jeg er glad for at I syntes om underholdningen, og dejligt at jeg måtte fylde det gamle værksted med harmonikamusik igen.🪗

Fantastisk stemning

Vi havde Flemming ude til årets drengejulefrokost og det var en sand fornøjelse!

Flemming skabte den bedste stemning og ramte sit publikum perfekt med bl.a de gamle Nyhavn klassikere.

De bedste anbefalinger herfra

16 december 2022

Antwoord van Harmonikamusik.com

Mange tak for den fine anmeldelse og ikke mindst de pæne ord. Jeg er glad for, at jeg fik mulighed for at spille til jeres julefrokost, meget hyggeligt.👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flemming leverede topklasse underholdning til 50 års fødselsdag.

Flemming leverede topklasse underholdning til 50 års fødselsdagsfest. Der var fællessang, og der blev sunget igennem. Alle gæster fik et sanghæfte, som de kunne beholde.
Flemming får de største anbefalinger.

18 november 2022

Antwoord van Harmonikamusik.com

Mange tak for de rosende ord og den fine anmeldelse.
Det betyder rigtig meget for mig at I var glade og tilfredse med underholdningen.

Lees meer over geverifieerde reviews.