Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flemming Therkelsen spiller fantastisk og bidrager med masser af god stemning. Hans orkestrering af fællessangen var fænomonal. Hertil kommer, at Flemming er et meget imødekommende og fleksibelt me... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I søndag havde vi igen besøg af Flemming på Bredebo Plejecenter. Og som altid blev det en fantastisk dejlig eftermiddag.Flemming evner at komme i tæt kontakt med tilhørerne, få dem med ind i musikk... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Samarbetet med Flemming var väldigt smidigt och framförandet och valet av musik var perfekt så som vi avtalat. Jag kan rekommendera Flemming på det varmaste. Tack för en fin upplevelse på restaurang K... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Entertainer
  2. Bedrijfsentertainmentservice
  3. Muzikant

Geschreven door het bedrijf

Harmonikamusik til alle lejligheder. Flemming Therkelsen leverer stemningsfuld og professionel underholdning på harmonika med musik og sang. repertoiret er bredt lige fra velkendte sømandsviser og harmonikaklassikere til fransk pariserstemning og oktoberfest. Du kan være sikker på god underholdning når du booker harmonikamusik med Flemming Therkelsen. Flemming har underholdt i mere 30 år og har stor erfaring i at tilpasse musikken så den passer til arrangementet og publikum.

4,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Super underholdning

Super underholdning, bredt udvalg og god kontakt med gæster. Kan stærkt anbefales.

6 november 2021

Antwoord van Harmonikamusik.com

Mange tak for din anmeldelse Charlotte, det var dejligt at spille for jer, skønt når alle har lyst til at synge med. 😊

Perfekt oplevelse

Perfekt oplevelse, fra indledende dialog, ankomst, gennemførsel og fleksibilitet. Alt var tip top og musik og stemning til fransk tema var lige i øjet. Kan kun anbefale!

25 oktober 2021

Antwoord van Harmonikamusik.com

Hej Jacques! Tak anmeldelsen, det var hyggeligt at jeg måtte komme og spille mit franske repertoire og være med til at skabe den rette stemning. I er meget velkommen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik besøg af Flemming Therkelsen som…

Vi fik besøg af Flemming Therkelsen som med sin harmonika og sang fik alle til at synge med og jeg kan virkelig anbefale ham

11 oktober 2021

Antwoord van Harmonikamusik.com

Tusind tak for anmeldelsen, det blev en rigtig dejlig eftermiddag med masser af kolonihave stamning. Dejligt at så mange var med på fællessang.😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beboerne på Skovgården har en fest når…

Beboerne på Skovgården har en fest når Flemming er forbi med sin harmonika.

10 oktober 2021

Antwoord van Harmonikamusik.com

Det er en fest at spille for jeres beboere hver gang, og rigtig dejligt når de vil deltage aktivt. I er altid velkommen. Tak for din anmeldelse.👍

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Harmonikamusik

Til en samtidig fejring af en 80 års fødselsdag og et guldbryllup med knapt 50 gæster, søgte vi efter en harmonikaspiller og fandt Flemming Therkelsen, som vi fik en aftale med. Flemming spillede under hele festen som startede med en sejltur på Bagsværd sø og en efterfølgende middag på en nærliggende restaurant. Flemming sørgede for at ombordstigning foregik med musikledsagelse, og efterfølgende spillede Flemming til middagen, ialt 6 timer. Flemming medbragte sanghæfter som supplerede de sange vi selv medbragte, så det blev en dejlig stemningsfuld dag med masser af sang. Vi kontakter gerne Flemming en anden gang, også fordi Flemming er meget behagelig at samarbejde med.
Søren.

4 september 2021

Hej Søren
Tak for din anmeldelse, det blev en rigtig dejlig og glad dag. Det var hyggeligt at underholde jer og alle jeres gæster. Du er meget velkommen en anden gang, så kommer jeg gerne.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde booket Flemming til min 70…

Jeg havde booket Flemming til min 70 års fødselsdagsfest. Vi er en meget sangglade familie og Flemming fangede hurtigt stemningen og var straks med på de sangønsker folk kom med. Vi var en blanding af unge og "gamle" og alle kunne synge med på Flemmings musik . Min tilbagemelding til festen var at det var den bedste fest de havde været til længe. Vil absolut anbefale Flemming skulle have spillet 2 timer men det blev til 3 og kunne sagtens have fortsat. Vil helt sikkert bruge Flemming igen.

2 juni 2021

Antwoord van Harmonikamusik.com

Tusind tak for din anmeldelse. Det var rigtig hyggeligt at spille til din fest og dejligt med så mange sangglade gæster, der have lyst til at synge med. Du er meget velkommen en anden gang, der skal være fest. Med venlig hilsen Flemming

Stor ros

Vi var så heldige, at få besøg af Flemming til min fars 80 års fødselsdag.
Det var en sand fornøjelse.

Flemming bragte os ind i den helt rigtige stemning, med god musik og højt humør.

Flemming havde medbragt sanghæfter, så alle kunne synge med, hvilket var til stor underholdning for alle.

Kæmpe ros til Flemming herfra.

9 mei 2021

Antwoord van Harmonikamusik.com

Det var en fornøjelse at spille for jer, dejligt at I have lyst til at synge med på alle sangene.
Tusind tak for at du ville give en anmeldelse. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God harmonikamusik skabte hyggelig stemning

Flemming kom og spillede morgen-musik ved vores meget, meget beskedne afholdelse af sølvbryllup igår. Det var en virkelig dejlig oplevelse. Udover morgenmusikken spillede han næsten 1 times hyggemusik mens vi spiste morgenmad. Vi var kun nogle enkelte til stede under hensyn til Corona mv og Flemming holdt meget afstand hele tiden men på en rar måde. Han var rigtig sød og behagelig og let at snakke med og derudover spillede han fantastisk godt, havde et stort repetoire og lyttede til sølv-bruden da hun ønskede den “korte” version af brudevalsen. Tak Flemming. Vi håber at kunne nyde din musik en anden gang.

10 maart 2021

Antwoord van Harmonikamusik.com

Hej Judith - tusind tak for din søde anmeldelse. Det var rigtig dejligt at spille til jeres sølvbryllupsmorgen, og trods corona, være med til at overraske jer og give jer en hyggelig morgen. I er meget velkommen en anden gang. 😊

Festlig indslag ved min 70 års fødselsdag

Uden forudgående viden hvem Flemming var, havde jeg bestilt ham til noget harmonika musik til min 70 års dag.
Og jeg skal love for at det var en dejlig oplevelse. Flemming er en behagelig person og mestrer sin musik, vi fik sømandsviser - fransk musik og danske viser. Vi var meget tilfredse og kan give ham de bedste anbefalinger. :-) :-)

18 juli 2020

Hej Finn
Det var så hyggeligt at spille for jer. 😊
Tusind tak for din anmeldelse.

Sct.Hans og fødselsdag

Vi har flere gange haft glæde af Flemmings harmonikamusik og også den sidste gang var alle glade for den hyggelige dejlig musik, der i vort tilfælde foregår rundt i huset og haven.

Liselotte Gregers

8 juli 2020

Hej Liselotte
Tusinde tak for din anmeldelse. Det var dejligt at spille for jer, det blev en hyggelig aften.😊

Mange hilsner
Flemming Therkelsen

Fantastisk harmonikaspiller til fest

Jeg havde Flemming til at spille til min 70 års fødselsdag, der blev fejret med frokost og 50 kvinder.
Han var helt perfekt. Det var en fornøjelse at høre ham spille, og han kunne spille alt, også de mindre kendte. Formåede at tilpasse lydniveauet, og skabe en god stemning.
Han skulle have spillet et par timer, men det blev til 7- 8 timer. Fremragende👏👏.

3 februari 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tyroler fest i hårlev hallen

Vi havde Flemming oppe og spille til vores tyroler fest. Og han satte gang i festen. Alle kom i feststemning og roste ham meget for at sætte gang i den.
Vi fik en masse fællessange og en masse druk viser så vi også fik et godt salg i baren.
Og vi var alligevel 80 personer. Og han formåede at få alle med.
Alt i alt er vi mere end tilfredse. Og vi tøver ikke med at booke ham en anden gang.

13 oktober 2019

Gæsterne var vilde...

Gæsterne var vilde...
Vi og vores gæster nød underholdning i haven til fulde. At solen skinnede fra en skyfri himmel gjorde det blot endnu mere fantastisk. Det gør vi om en anden gang.

3 juli 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende underholdning til min 70…

Fremragende underholdning af Flemming Therkelsen til min 70 års fødselsdagsfest på Tåstrup parkhotel med gæster fra 7 år til 79 år - alle var imponerede over måden at håndtere både instrumentet - repetuar og tilstedeværelsen på 👍😄

24 juni 2019

Hej Aase

Tusind tak for din anmeldelse af mig her på Trustpilot.
Det er dejligt at høre, at var godt tilfreds med underholdningen. Det blev en rigtig god fest og I var dejlige at spille for. Du er meget velkommen en anden gang.

Flemming Therkelsens harmonikaspil

Flemming er en super-professionel musiker, der kan underholde på alle niveauer med sin harmonika. På Niels Brock har vi oplevet ham spille til vores sange, og med ferm smidighed følge vores hjemmelavede sange, der hvor det måske kneb en anelse med versefødderne.
Flemmings repertoire er så stort, at han efter vores opfattelse kan spille ved alle slags arrangementer. Fem stjerner er fuldt fortjent.

Karsten Kappel, Niels Brock

24 mei 2019
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.