Smager himmelsk. Bedste iskaffer man kan få. Bare ærgerligt man ikke kan købe det året rundt. Nu er vi i juni og produkterne er endnu ikke kommet i butikkerne - Venter spændt på, at jeg kan få fingern... Toon meer
Grundet nogle tekniske problemer i forbindelse med min bestilling endte jeg med at vente en hel uge før jeg modtog mine varer. Jeg tog kontakt til kundeservice- hvor der hurtigt kom svar. Jeg fik til... Toon meer
Herhjemme er vi ret vilde med Havafiestas iskaffe. Vi har allerede 2 gange bestilt TV-pakken 😅☺️ Kan varmt anbefale produktet - smager fantastisk og det er super nemt at lave lækker iskaffe på denne... Toon meer
Har prøvet de 4 varianter af kaffesirup og synes at det er glimrende produkt der smager ganske godt. Og til en ok pris, i nutidens Danmark, hvis man skal se det på sen måde!!! Har også været i kon... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Industrivej 1c, Hal 3b, 5750, Ringe, Denemarken
- support@havafiesta.dk
- havafiesta.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Alt kører som det skal
Fin service og gode produkter
Den bedste iskaffe jeg længe har smagt!
Hurtig levering og hurtigt svar på…
Hurtig levering og hurtigt svar på henvendelse. Og produkterne smager fantastisk
Hurtig leverans goda produkter
Smager fantastisk
Da jeg har fået en mail fra Havafiesta
Da jeg har fået en mail fra Havafiesta, som har bedt mig anmelde produktet, vil jeg selvfølgeligt gerne hjælpe med det.
Jeg synes alle fire varianter, jeg har købt smager helt forfærdeligt. Jeg drikker rigtigt meget iskaffe og har gjort det i mange år. Jeg drikker den både med espresso, med instakaffe (dalgona), varianterne man kan købe fra Starbuks, Espressohouse mv - sågar den helt billigere til 12,- fra Coop.
Jeg vil til enhver tid vælge hvilken som helst af ovenstående i stedet for 'Natural' og 'Hazelnut' fra Haveafiesta. De smager begge af en syntetisk fremstillet 'kaffe'-smag tilsat (meget) kunstigt sødemiddel. Jeg har også prøvet 'Cacao' og 'Chai Latte' og desværre var oplevelsen tilsvarede dårlig.
Gode produkter og alt som forcentet
Lidt udfordringer med leveringen
Lidt udfordringer med leveringen, men fik flot kompentation deraf.
Produktet smager fantastisk
Fin service
Fin service og flaskerne kom uden ventetid. De betaler pengene tilbage, når der sker en fejl.
Hurtig betjening og varen er som jeg regnede med
En hurtig betjening så det er ikke sidste gang jeg bruger jer
Mvh jimmy
Så det i Løvens hule og tænkte at det…
Så det i Løvens hule og tænkte at det måtte prøves. Blev ikke skuffet.
Skod oplevelse fordi jeg skal afhente i…
Skod oplevelse fordi jeg skal afhente i den anden ende af Hvidovre og ikke i den butik jeg har valgt tæt på hvor jeg bor ….så det har ødelagt hele glæden og oplevelsen og varen går retur i morgen
Jeg drikker 5 glas af deres iskaffe om…
Jeg drikker 5 glas af deres iskaffe om dagen:))
De er bare gode
Smager fantastisk
Smager fantastisk. Er total afhængig af iskaffe og har drukket 3 starbuck iskaffe om dagen og for første gang har jeg fundet et alternativ, som jeg kan lave laktosefri og som smager fantastisk uden at være for sød. Er ikke i tvivl om at det fremadrettet bliver en favorit.
Super gode og hurtig levering
Produktet fejler bestemt intet
Produktet fejler bestemt intet, det smager rigtig godt og til en meget fair pris.
Tog desværre 14 dg at få leveret.
Først fordi pakken var skadet hos leverandør, hvilket jeg selv måtte finde frem til. Efterfølgende tog det yderligere en uge, inden jeg fik ny ordre. Det trak gevaldigt ned på oplevelsen. Næste gang køber jeg nok bare i en butik, fremfor online.
Lees meer over geverifieerde reviews.