fik mine ting meget hurtigt .Ordenligt pakket ind Leveret som aftalt Et godt sted at handle Priserne er virkelig gode Handel trygt hos Havehandel
Tager ikke ansvar for fejl I forbindelse med køb af ekstra græskanter spurgte jeg deres chatassistent, om der fulgte bolte og møtrikker med. Det bekræftede den, at der gjorde, Jeg havde planer om... Toon meer
Deres topdressing fungerer rigtig godt. Sidste år gav jeg kun græsplænen topdressing. Ingen kunstgødning og plænen stod flot hele sommeren.
Havehandel.dk havde lige de ting, jeg skulle bruge - og flere af delene var billigere end ved mit faste havecenter. Jeg fik også det hele leveret hurtigere end jeg havde regner med, selvom det kom i... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
På havehandel.dk kan du finde alt til haven. Vi har mange års erfaringer med at leverer til både små og store haveprojekter. Kom ind og få et godt tilbud!
Denemarken
- havehandel.dk
Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord
Perfekt sted at handle som “gør det selv havemand”
Kanon kundeoplevelse👏👏👏

Antwoord van Havehandel.dk
God service og rigtig god og hurtig…
God service og rigtig god og hurtig levering. Kan kun anbefale det.

En rigtig god oplevelse
Jeg fik også det hele leveret hurtigere end jeg havde regner med, selvom det kom i to helt forskellige forsendelser - og de leverede varer ser rigtig gode ud, det bliver lige, som jeg havde håbet.
Nu bliver det skønt at anlægge nyt i haven!

Antwoord van Havehandel.dk
Hurtig levering og alt var godt i orden.

Antwoord van Havehandel.dk
Fin hjemmeside med stort udvalg
Fin hjemmeside med stort udvalg. Hurtig levering👍

Rigtig god oplevelse
Hurtig levering, gode produkter og godt udvalg, god og hurtig kundeservice.

Ringe virkelig ringe
Ringe virkelig ringe! De annullerer ens ordre uden forklaring fordi de ikke gider levere selvom man betaler for det. Skal aldrig halndle der igen !!

Antwoord van Havehandel.dk
Vældig effektiv og funktionel…
Vældig effektiv og funktionel hjemmeside der gjorde bestillingen let.
Nem hjemmeside! Hurtig og perfekt levering!
Nem hurtig og perfekt levering!

Alt er fint !
Nemt at bestille og hurtig forsendelse

God hjemme side med alt
Super hurtigt og gode priser. Leveringen var perfekt 👍