Havemaster Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt arbejde og fantastisk service Vi kan varmt anbefale Have Master. De har fjernet vores gamle hæk og monteret et nyt, flot komposithegn. Det var et hold af utrolig flittige og imødekomm... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det var konstant meget vanskeligt at komme i kontakt med virksomhedsejeren og lave en aftale. Han kom forbi første gang for at vurdere prisen og lave en plan, hvor der gik uger uden at høre fra ham ig... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Tuincentrum
  2. Bloemenbezorging
  3. Hoveniersbenodigdheden winkel

Geschreven door het bedrijf

🌿 Om Have Master Have Master er din lokale haveservice i 7600 Struer. Vi er dedikerede til at skabe smukke udendørsarealer, der afspejler vores kunders unikke behov og stil for både private og virksomheder i Midt- og Vestjylland. Uanset om det er små opgaver eller store projekter, står vi klar til at hjælpe dig med at realisere din drømmehave. Vi tilbyder: - Græsslåning & ukrudtsbekæmpelse - Flisebelægning & hegn - Gravearbejde & vinterservice - Sauna, jacuzzi opsætning - Havearbejde 🔧 Altid høj kvalitet, god kommunikation og løsninger tilpasset dine behov. 📩 kontakt@havemaster.dk | 📞 50 25 02 45 Vi glæder os til at forvandle din have!

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisk god oplevelse

Fantastisk god oplevelse. Meget professionelt og dygtigt udført arbejde. God vejledning og ideer til projektet. Imødekommende personale og meget arbejdsomme 😊👍. Vi er meget glade og tilfredse😊

14 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot arbejde og god service

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Havemaster. Professionelt og imødekommende team, og projektlederen fulgte arbejdet fra start til slut. Vi er super glade for det flotte resultat – en smuk grøn græsplæne og pænt lagte fliser omkring huset.
Kan varmt anbefales! 🌿

20 oktober 2025

Antwoord van Havemaster

Tak for jeres anmeldelse. Det har været en fornøjelse at samarbejde med jer. Vi ønsker jer mange glade og trygge år i jeres nye hjem.

Швидка та якісна робота

Залишилися дуже задоволені з співпрацею. Домовилися про зрізання двох дерев та фрезування стовбура. Також про вкладання тротуарної плитки, та встановлення загорожі для сміттєвих баків. Відразу сказали фіксовану ціну так що тут теж було без неочікуваних сюрпризів.

16 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft Havemaster til at lave flise…

Har haft Havemaster til at lave flise og granit arbejde ved vores sommerhus alt blev lavet hurtigt og efter aftale og til en fornuftig pris så kan kun anbefale Havemaster
Vh Kim Handbjerg

13 oktober 2025

Antwoord van Havemaster

Tak for jeres anmeldelse. Vi kunne også rigtig godt lide jeres projekt.
I gav os tilliden til at skabe noget smukt, og resultatet taler for sig selv.
En rigtig god samarbejdsoplevelse – tak endnu en gang for jeres anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havemaster passer min mors have over sæsonen

Havemaster passer min mors have henover sæsonen. Det har han gjort lige siden han startede. De gør den forår/sommer klar og passer den til sæsonen er slut og der gøres klar til vinter. De ordner bedene, terrasserne, indkørsel, buske og hække og trimmer græsset. Vi aftaler en pris for perioden. Kæmpe hjælp for den dårligt gående pensionist som dog stadig nyder at kunne se sine planter og buske i haven.

Og hvor gør de det fint. Og de sørger selv for hvornår de kommer og rydder altid pænt op efter sig.

25 juli 2025

Hurtig og professionel service

Jeg havde et lidt større job om at få klippet min hæk ned. Havemaster svarede hurtigt og klarede opgaven meget professionelt.

3 juli 2025

Antwoord van Havemaster

Tak, Sven, for din anmeldelse. Dine kæmpebuske var ikke en let opgave, men helt sikkert en spændende én.
Tak fordi du gav os tilliden til at passe dine buske – nu har du en flot udsigt.
Vi står altid klar til at hjælpe dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5 stjerner til Havemaster.

5 stjerner til Yurii, Iryna og resten af Havemaster!
Jeg har flere gange fået hjælp af Havemaster til at holde min have. Efter mine henvendelser kommer Yurii altid hurtigt forbi for at aftale hvad der skal gøres, og aftalerne følges altid præcist. Således har jeg fået luget mine bede, fjernet ukrudt under min hæk og senest fået renset mine fliser så de nu fremstår som helt nye. Det er igen en fornøjelse at være i min have!
Med en super service og gode priser kommer jeg også til at bruge Havemaster i fremtiden til hækklipning, vinduespudsning mm.
Jeg giver mine allerbedste anbefalinger til Yurii og resten af Havemasterholdet.
Venlig hilsen Karin Rasmussen.

19 mei 2025

Antwoord van Havemaster

Det er utrolig dejligt med din feedback! Vi er meget glade for at arbejde sammen med dig!
De bedste hilsner,
Have Master!

Meget god service

Meget god service, hurtig udførelse, professionel arbejde. Man kan henvende sig med alle opgaver og ønsker til haven. Kæmpe anbefaling herfra!

25 april 2025

Nye sten på taresse

Jeg har haft HaveMaster til at lægge sten på min taresse og rette en anden taresse op.
Flot arbejde, dygtige og behagelige folk, tilbudet blev overholdt, det var endda til en god pris.
Et godt og stabilt firma der klarer det de lover og til perfektion.

5 maart 2025

Flot og veludført arbejde

Flot og veludført arbejde, hurtige og effektive og flinke medarbejdere. Arbejdet blev udført præcis som vi aftalte, kom til den aftalte tid og den aftalte pris. Jeg kan kun anbefale virksomheden.
Det bliver ikke sidste gang jeg bruger dem.

21 januari 2025