Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vil lige takke for en super service, da jeg vil købe en jakke på jeres hjemmeside, men den var kun en sort tilbage og hade tænk mig jeg vil ha den i blå, og skrev til Havhøkeren og fik af vide de kun... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

⭐⭐⭐⭐⭐ Rigtig god kundeservice hos Havhøkeren. Jeg oplevede desværre en fejl på en jakke. Efter at have kontaktet kundeservice og sendt billeder, fik jeg hurtigt et venligt og professionelt svar.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende kundeservice og troværdighed. At handle på nettet er en tillidssag. Min tillid til og tro på Havhøkeren er helt i top, faktisk over toppen, efter et køb på nettet der blev fyldt med... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havhøkeren har en god og overskuelig hjemmeside, har lige de varer, som jeg søgte efter. Super hurtig ekspedition og forsendelse. Varen bestilt kl.10.51, ordren ekspederet 11.50, GLS skriver 17.13, a... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel
  2. Herenmode
  3. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Gilleleje Havn har været fiskerihavn i langt over 100 år, og i modsætning til mange andre havne på Sjælland har man her stadig en levende fiskerihavn, hvor man altid kan købe frisk fisk fra bådene. Her blander travle fiskere sig med slentrende turister midt imellem alverdens. Havhøkeren har været en del af havnemiljøet de sidste 35 år, hvor den altid har været fiskernes butik. Her kunne man få de fleste af de ting, der traditionelt hører fiskerierhvervet til, og det var her, fiskerne førhen plejede at samles i baglokalet efter endt fangst for at fortælle røverhistorier. Havhøkeren er stadig fiskernes butik, men vi har valgt at udvide vores sortiment, så det også retter sig mod fritids- og udendørsfolket. Vi har derfor alt lige fra fiskegrej til arbejdstøj, sko, værktøj, fritidsbeklædning, sejlertøj – og en hel del mere. Fordi Havhøkeren er en del af Gilleleje Havns aktive miljø, har vi åbent alle ugens 7 dage. Butikkens ansatte er altid klar med venlig betjening på både dansk, tysk og engelsk.

4,7

1 ster

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

1 mei 2025

Hej Arne,

Tusind tak for din anmeldelse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering - desværre passede skoene ikke og blev returneret. Pengene kom hurtigt tilbage på min konto.
Handler meget gerne hos Havhøkeren en anden gang.

25 april 2025

Hej I. Jørgensen,

Øv at skoene ikke passede, men skønt at høre at oplevelsen var god. Du skal være velkommen en anden gang.

Altid sød og kompetent betjening

Altid sød og kompetent betjening

19 april 2025

Hej Lisbeth,

Bestilte og kendte brandet

Bestilte og kendte brandet - der var hurtig levering. Meget smidigt.

26 maart 2025

Hej Helle,
Tusind tak for din anmeldelse - dejligt at du oplevede det hele som smidigt.

Super tilfreds

Super tilfreds, alt gik som forventet.

24 maart 2025

Hej Poul,

Perfekt service

Perfekt service, levering mm. Her handler jeg med glæde en anden gang.

29 maart 2025

Hej Mogens,
Tusind tak for din anmeldelse - vi ser frem til at handle med dig en anden gang :)

Perfekt service

Perfekt service, levering mm. Her handler jeg med glæde en anden gang.

19 maart 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. Fin pris. et godt produkt. Pengene blev først trukket ved levering. Jeg handler gerne her igen.

5 maart 2025

Hej René,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og høflig betjening

Har handlet mange gange i butikken, og bliver altid mødt med smil og meget venlig betjening. Personalet står altid klar til at hjælpe. En flot og indbydende butik med mange lækre mærker.

22 februari 2025

Hej Stine,
Tusind tak for din anmeldelse - hvor er vi glade for at høre at du bliver mødt med smil og hjælp når du kommer i butikken. Vi ser frem til dit næste besøg.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt gik som lovet og var derfor som…

Alt gik som lovet og var derfor som forventet.
Den rigtige vare, til den rigtige pris og leveret til tiden som lovet.

11 februari 2025

Hej Inger,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er 100% tilfreds med produktet og…

Jeg er 100% tilfreds med produktet og det virker som det skal. Jeg stod og manglede sådan en elastiksamler til min trailer, for elastikken var blevet lidt slap i det, så jeg manglede noget der kunne samle 2.stk 8mm elastikker og da jeg søgte på nettet, så dukkede i op og det er meget glad for. Jeres produkt løste mit problem.

14 februari 2025

Hej Henry
Tusind tak for din fine anmeldelse - den er vi rigtig glade for!

Mie, Havhøkeren ⚓

Et godt sted at handle

Super hurtig og god service, et godt sted at handle

7 januari 2025

Hej Susanne
Tusind tak for din anmeldelse - den er vi glade for!

Mie, Havhøkeren ⚓

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde givet 0 stjerne hvis dette…

Jeg havde givet 0 stjerne hvis dette var muligt. Jeg har handlet en del i deres fysisk butik men efter denne episode mister jeg alt for denne butik og kommer aldrig til at sætte mine ben dernede igen.

Jeg var forbi deres butik i Gilleleje og fandt en jakke på tilbud, jeg spørger ekspedienten om man godt kan returnere og få pengene tilbage og hun sagde jaja mens næsten ikke rigtig lyttede på hvad jeg sagde. Jeg kommer ned dagen efter fordi jeg fortryder mit køb og siger jeg bare gerne vil have pengene tilbage da jeg er lovet dette dagen før men nu kan jeg ligepludselig ikke få pengene tilbage. Jeg bliver nødt af en lidt flabet kommentar som “jamen det står jo ligesom på din bon som du fik” hvor jeg svarer at jeg blev lovet pengene tilbage dagen før og at det jo ligesom er for sent at finde ud at dette når man læser på bonen da ens køb jo allerede er gået igennem. Jeg kan derfor kun få udbetalt et gavekort selvom dette er mine egne penge jeg betalte med dagen før.
Vi tager ned i butikken nogle dage efter og snakker med dem og bliver mødt af nogle ligeglade medarbejder som påstår at dette er loven.
De er åbentbart for dumme og uintelligente til bare at sige når ja vi gør det denne gang men så ved du det til næste gang også beholder de en glad kunde som kommer igen men i stedet mister de mig som kunde.

8 februari 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.