HelloPrint Reviews

34.055

4,5

In eerste instantie ben ik zeer teleurgesteld met de geleverde vlaggen die qua kleuren niet overeen kwamen met mijn bestelling máár de 5 sterren zijn voor de medewerker die zo met mij meeleefde en beg... Toon meer

Ik heb diverse producten met eigen ontwerp besteld en hiervoor een keurige offerte ontvangen. Eén vast contactpersoon waar ik met vragen bij terecht kon. Zowel via mail als telefonisch. Erg fijn! Ein... Toon meer

Het betreft in mijn geval een terugkerende bestelling die super vlot geleverd werd. Het enige nadeel is dat er bij deze bestelling (de 3e bestelling) gelijk afgerekend moet worden terwijl ik namens e... Toon meer

de blanco raamvlag heb ik in goede orde ontvangen. Echter al mijn vragen worden via een robot behandeld en beantwoord , maar niet correct. Ik vind dit klantonvriendelijk en plaats dus mijn order van 1... Toon meer

1. #5 van de 5 beste bedrijven in Commerciële drukkerij
  2. #2 van de 4 beste bedrijven in Labelprinter
  3. #3 van de 5 beste bedrijven in Digitale afdrukservice
  4. #3 van de 10 beste bedrijven in Kantoorbenodigdheden winkel
  5. #5 van de 8 beste bedrijven in Prints en uithangbordenwinkel
  6. #10 van de 13 beste bedrijven in Promotieartikelenwinkel

Making quality printing easy for everyone

Shop HelloPrint by country

We’re local in every country we serve, helping you print with ease while making printing accessible worldwide.

Choose your local HelloPrint store below to get the right products, prices, and delivery options for your country:

Uitstekend

34K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(34.055)

3.270 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bedrukken spandoek

Wij hebben onlangs een spandoek laten bedrukken en zijn ontzettend tevreden met het resultaat. De kwaliteit van het doek en de bedrukking is uitstekend: scherpe kleuren, heldere details en een professionele uitstraling.

Daarnaast verliep het bestelproces soepel en werd het spandoek snel geleverd. Alles was netjes afgewerkt en precies zoals we hadden verwacht.

Een betrouwbare leverancier met goede service en een prachtig eindproduct. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve spandoeken!

Antwoord van HelloPrint

Hoi John, wat geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn met het spandoek — vooral fijn dat de kwaliteit van het doek en de scherpe kleuren en heldere details zo goed uitpakten. Ook fijn om te lezen dat het bestelproces soepel verliep en de levering snel was. Hartelijk dank voor je lieve beoordeling en de aanrader!

Team HelloPrint

Heel professionele rechtzetting van een…

Heel professionele rechtzetting van een productiefoutje

Bieke,

Het spijt ons dat er een productiefoutje is opgetreden. Fijn dat de rechtzetting professioneel is uitgevoerd, maar we nemen uw ervaring en feedback serieus en willen onderzoeken wat er precies misging om herhaling te voorkomen.

Wilt u contact opnemen met onze support via hello@helloprint.com en daarbij uw bestelnummer en, indien mogelijk, foto’s of aanvullende details meesturen? Dan bekijken we de zaak grondig en nemen we contact met u op om het verder te regelen.

Het Helloprint-team

Team HelloPrint

+Goede kwaliteit. -niet op tijd geleverd

De kwaliteit was uitstekend.
De bezorgtijd klopte niet. Het pakket was te laat afgeleverd. Dinsdag, mogelijk woensdag werd donderdag.

2 juni 2026

Antwoord van HelloPrint

Beste Siep, hartelijk dank voor je mooie beoordeling — wat fijn om te horen dat de kwaliteit uitstekend was! Mijn excuses dat de bezorging te laat was en voor het ongemak dat dat heeft veroorzaakt. We waarderen je feedback enorm en hopen je weer te mogen helpen.

Kwaliteit en prijs

Kwaliteit en prijsverhouding.

Antwoord van HelloPrint

Hoi Mo, hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding — dat doet ons goed. We waarderen je feedback en helpen je graag weer.

Team HelloPrint

Goede kwaliteit, maar ...

De geleverde kwaliteit is goed. Wanneer er echter iets niet vlot loopt met je bestelling is de communicatie te stroef. Drie keer een betaalbewijs moeten doorsturen om aan te tonen dat je betaald hebt.

Goedemiddag,

Dankjewel voor de feedback. Het spijt mij te horen dat de communicatie niet soepel is verlopen. Wij zullen hier gelijk naar kijken en proberen onze service te verbeteren.

Mocht je nog een (dringende) vraag hebben mag je ook altijd telefonisch contact opnemen. Voor nu heb ik nog even een mail gestuurd naar je, mocht je nog meer willen delen over de ervaring.

Ik hoor het graag en fijne dag,
Joëlle - Team Helloprint

alles liep tiptop

alles liep tiptop. van bestelling ( was mijn eerste bestelling) tot de levering, en de geleverde flyers. ben helemaal tevreden en doe dadelijk een tweede bestelling. wilde even de kat uit de boom kijken, en deed dus een eerste bestelling maar ben zo tevreden, dadelijk dus tweede bestelling.

2 juni 2026

Antwoord van HelloPrint

Dankjewel Bart! Fantastisch om te horen dat alles tiptop verliep — van je eerste bestelling tot de levering — en dat je zo blij bent met de geleverde flyers. We waarderen je vertrouwen enorm en helpen je graag opnieuw.

Team HelloPrint

Wederom kwaliteitsafdrukken met snelle…

Wederom kwaliteitsafdrukken met snelle levering voor een mooie prijs

Antwoord van HelloPrint

Dank je wel Ronald! Fantastisch om te horen dat onze kwaliteitsafdrukken en de snelle levering je weer zo goed bevallen. We waarderen je vertrouwen enorm en helpen je graag weer verder.

Team HelloPrint

Super handige online tool en top…

Super handige online tool en top resultaat ontvangen

Antwoord van HelloPrint

Bedankt Joel! Geweldig om te horen dat je onze online tool super handig vond en dat je een topresultaat hebt ontvangen. We waarderen je enthousiaste feedback enorm.

Antwoord van HelloPrint

Bedankt Karansingh — wat fijn om te horen dat alles ging zoals je had verwacht! We waarderen het dat je de moeite nam om dit te delen en zijn blij dat de ervaring soepel verliep. Hopelijk tot ziens bij een volgende bestelling!

Team HelloPrint

Ik vond het niet fijn dat ik eerst…

Ik vond het niet fijn dat ik eerst moest betalen en later met de folders aan de gang moest. Zonder goede beschrijving en als ik vragen stelde was een computer die antwoord gaf. Het koste me behoorlijk moeite met maken. Kwaliteit van de folder is goed, duidelijke afdruk.

5 mei 2026

Goedemiddag,

Heel erg bedankt voor de duidelijke feedback. We waarderen het erg dat je hier de tijd voor hebt genomen en zullen het intern bespreken. Zo proberen we constant onze service verbeteren. Ik heb je hier ook nog even een mail over gestuurd.

Goed om te horen dat het eindproduct naar wens was!

Fijne dag voor nu verder,
Joëlle - team Helloprint

ist very good!

Antwoord van HelloPrint

Hoi Kim, ontzettend bedankt voor je 5-sterrenreview — geweldig om te horen dat je onze service zo goed vond! We waarderen je positieve feedback enorm. Hartelijk dank en graag tot de volgende keer!

snelle levering

snelle levering, produkt kwaliteit goed

Antwoord van HelloPrint

Bedankt Irma! Geweldig om te horen dat je zo blij bent met de snelle levering en de goede productkwaliteit. We waarderen je enthousiaste review enorm en helpen je graag weer.

Antwoord van HelloPrint

Dankjewel Steff! Wat fijn om te horen dat je over het algemeen tevreden bent met onze service. Als je nog suggesties hebt of we iets kunnen verbeteren, horen we het graag.

Klantenservice reageert niet

Nadat ik een mail had ontvangen dat mijn bestelling onderweg was bleef de status van de bezorger dat die mijn pakket nog niet had ontvangen. Na 6 dagen heb ik een mail de klantenservice van Heloprint gestuurd. Geen enkele reactie. Na 9 dagen nogmaals een mail gestuurd waarom ik geen reactie krijg. Wederom geen reactie. Na 10 dagen werd het pakket alsnog bezorgd. Van Heloprint heb ik nooit iets gehoord. Ik bestel hier nooit meer iets. Er zijn genoeg andere aanbieders.

Goedemorgen Jos,

Dankjewel voor de review. Het spijt mij te horen dat onze service niet naar wens is verlopen.
Ik zou heel graag met je in contact komen, maar helaas heb je geen emailadres of ordernummer achtergelaten. Zou jij ons misschien kunnen bellen?

Dan kunnen we met je meekijken naar een gepaste tegemoetkoming voor de vertraging en deze ervaring.

Nogmaals mijn excuses.
Fijne dag voor nu verder!
- Joëlle, team Helloprint

Zeer positief

Jarenlang maakte gebruik ik dit bedrijf via mijn werk, al toen het nog Drukzo heette. Niet zo gek dat ik nu voor mijn vrijwilligerswerk meteen weer Drukzo uitkoos. Dat de naam inmiddels veranderd is maakt duidelijk geen verschil. Mijn ervaring is superpositief. Kwaliteit en bestelling, service alles prima. Bezorging ook hoewel natuurlijk het bezorgbedrijf hier ook verantwoordelijk voor is.

Antwoord van HelloPrint

Dankjewel Marjo — wat fijn om te lezen dat je ons al jaren vertrouwt en dat onze naamsverandering niets verandert aan je ervaring. Geweldig dat je onze kwaliteit en service waardeert en dat de bestelling (en bezorging) goed verliepen. We zijn heel blij met je positieve terugkoppeling en je vertrouwen in ons voor je vrijwilligerswerk!

Antwoord van HelloPrint

Heel erg bedankt voor je 5-sterren review! Fantastisch om te horen dat je blij bent met de kwaliteit en dat alles goed bezorgd is. We waarderen je vertrouwen enorm en zijn blij dat we konden helpen.

Team HelloPrint

Zeer goede service en kwaliteit

Zeer goede service en kwaliteit!
Alles verloopt zeer vlot en duidelijk! Prijs-kwaliteit een topper!

Antwoord van HelloPrint

Bedankt Sacha — wat fijn om te lezen dat je onze service en kwaliteit zo waardeert en dat alles vlot en duidelijk verliep. Top om te horen dat je onze prijs-kwaliteit verhouding een topper vindt. We waarderen je vertrouwen enorm!

Uitstekend!

Uitstekend resultaat!

Antwoord van HelloPrint

Bedankt Maarten! Fantastisch om te horen dat je het resultaat als uitstekend ervaart — we waarderen je positieve feedback enorm.

Altijd goed contact

Altijd goed contact en de juiste informatie over de producten. Ook als het personeel op dat moment het even niet weet, word er in no time op terug gekomen. Zelden of nooit problemen met verkeerd geleverde producten.

Antwoord van HelloPrint

Beste Terence, ontzettend bedankt voor je 5-sterrenreview — geweldig om te horen dat je altijd goed contact en de juiste informatie ervaart. Fijn ook dat ons team snel terugkomt als iets even onduidelijk is en dat je zelden problemen hebt met verkeerd geleverde producten. We waarderen je vertrouwen enorm!

Antwoord van HelloPrint

Hoi Christoph, super bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat het snel, eenvoudig en correct verliep — daar zijn we blij mee. We waarderen je terugkoppeling enorm.