In eerste instantie ben ik zeer teleurgesteld met de geleverde vlaggen die qua kleuren niet overeen kwamen met mijn bestelling máár de 5 sterren zijn voor de medewerker die zo met mij meeleefde en beg... Toon meer
Ik heb diverse producten met eigen ontwerp besteld en hiervoor een keurige offerte ontvangen. Eén vast contactpersoon waar ik met vragen bij terecht kon. Zowel via mail als telefonisch. Erg fijn! Ein... Toon meer
Het betreft in mijn geval een terugkerende bestelling die super vlot geleverd werd. Het enige nadeel is dat er bij deze bestelling (de 3e bestelling) gelijk afgerekend moet worden terwijl ik namens e... Toon meer
de blanco raamvlag heb ik in goede orde ontvangen. Echter al mijn vragen worden via een robot behandeld en beantwoord , maar niet correct. Ik vind dit klantonvriendelijk en plaats dus mijn order van 1... Toon meer
Making quality printing easy for everyone
We’re local in every country we serve, helping you print with ease while making printing accessible worldwide.
Schiedamsevest 89, 3012BG, Rotterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van HelloPrint
Het bestel proces was duidelijk, de prijskwaliteit verhouding van de Balie die ik besteld heb is super. Precies wat ik verwacht had, en ook nog eens sneller geleverd dan vooraf aangegeven.

Antwoord van HelloPrint
De prijs, kwaliteit en vooral de communicatie en service norm is sterk achteruitgegaan in het afgelopen jaar.

Antwoord van HelloPrint
De prints waren prachtig maar de levering helaas te laat we stonden op een markt product zou 2a3 dagen ervoor geleverd worden dit was helaas niet zo.

Antwoord van HelloPrint
Vlotte bestelling en sneller geleverd dan gezegd. En product is zeer goede kwaliteit!!!

Antwoord van HelloPrint
Een zeer mooi gamma aan opties om het ontwerp te realiseren. Geen "gedoe" bij het invullen van tekstjes
en prentjes. Zeer vlotte levering, vóór op schema!

Antwoord van HelloPrint
Wij bestellen geregeld bij helloprint. Super goede service, mooie producten voor een goede prijs!

Antwoord van HelloPrint
Bij toeval hier terecht gekomen. Bleek dat ik al eerder hier besteld had. En dan zijn ze ook nog eens flink goedkoper dan mijn vaste drukwerkpartner. Goede levering, keurig duurzaam drukwerk. Blij mee

Antwoord van HelloPrint
Tijdens het bestelproces liep het al wat fout, je kan aanduiden dat je van hetzelfde product meerdere ontwerpen hebt, maar na betaling en het doorgeven van de werkelijke bestanden, kan je uiteindelijk maar 1 ontwerp doorgeven. Dit is zeer misleidend en frustrerend. Dan moet je achteraf jouw bestelling deels annuleren en als aparte bestellingen doorgeven waardoor het ook duurder wordt. Kwaliteit van 1 van de bestelde spandoeken was ook niet zo goed. De levering van andere spandoeken is er pas 10 dagen na de doorgegeven datum gekomen.

Antwoord van HelloPrint
Gaat vrijwel altijd goed, en als er een keer iets niet goed gaat wordt het snel hersteld. Goede kwaliteit en fijne service.

Antwoord van HelloPrint
Wat top een spoed bestelling in een dag geleverd

Antwoord van HelloPrint
Zeer goede ervaring. De klantenservice heeft mij goed geholpen (nadat ik zelf een fout had gemaakt in de bestelling) en ook is het eindproduct prima. Heel tevreden.

Antwoord van HelloPrint
Het plaatsen van een bestelling ging erg vlot dit moest via de medewerkers van de helpdesk ivm het betalen op factuur. De levering gebeurde in 2 delen dat was een beetje jammer maar alsnog een zeer snelle levering gehad. Medewerkers waren allemaal super vriendelijk en gaven een duidelijke uitleg. Waarom deze review geen 5 sterren krijgt? Het is jammer dat je niet met 1 medewerker contact hebt over je vraag en omdat perfectie niet bestaat.
Het is een prima bedrijf waar beide organisaties waar ik bij betrokken ben erg tevreden over zijn.

Antwoord van HelloPrint
Wij hebben inmiddels al meer dan 500 bestellingen via Helloprint/Drukzo gedaan en altijd was het kwalitatief goed, als er al een keer iets niet helemaal naar wens ging, of dat nu over aflevering of uitvoering ging, dan werd dit altijd naar tevredenheid opgelost. Goede prijs, goede begeleiding en vakkundige DTP afdeling.
Dik tevreden! Houden zo!