De eerste levering was niet wat ik besteld had. Maar dit product mocht ik houden en snel daarna werd het juiste product alsnog geleverd. Prima opgelost.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De eerste levering was niet wat ik…
De bestelling was na een paar dagen al…
De bestelling was na een paar dagen al binnen en we zijn er erg blij mee! De factuur werd ook meteen aangepast. Omdat we een bedrijf in Spanje hebben moest er een NIF nummer op komen te staan. Heel erg bedankt voor de snelle en goede service! ♥️
Camouflagenetten besteld
Camouflagenetten besteld. Daarna op trustpilot gekeken en erg geschrokken. Zouden we ons geld kwijt zijn ? Tot onze verrassing ontvingen we toch een pakket. Helaas met de verkeerde bestelling er in. Per mail vlot contact gehad met de klantenservice. Label ontvangen om het pakket te retourneren. Enige dagen later ontvingen we de juiste bestelling. De netten zien er echt prima uit ! Hangen onder onze pergola. We zijn er erg blij mee !
Besloten om ook deze positieve ervaring op Trustpilot te plaatsen.
Let op levering en dropshipping
Twee weken geleden een net besteld via mooie website. Meteen betaald en adres goed ingevuld. Pakket na twee weken nog steeds niet binnen. Volgens klantenservice kon vervoerder adres niet goed achterhalen en moet ik zelf van Amersfoort naar Veenendaal om het op te halen ?! Nederlandse website maar het product komt dus gewoon ergens uit buitenland en typsich geval dropshipping waar ik blijkbaar in stink. Ik wacht even hoe ze het oplossen en als dat netjes gebeurt zal ik dat hier ook netjes melden!
Eigenlijk een 0
Eigenlijk een 0! Het camouflagenet (kokosvezel) bleek bij aanvang toch te klein. Retourproces komt zeer moeilijk op gang. Contact gaat via een chatbot. Ik dacht aanvankelijk een schaduwdoek uit Nederland te bestellen, maar ik moest het doek via een omslachtige manier en veel kosten (20 euro) opsturen naar Frankrijk. Alles keurig verpakt, toch kreeg ik zojuist een bericht dat het weer retour komt. Waarschijnlijk kan ik dus ook fluiten naar het geld. Gouden tip; Bestel nooit producten via deze website!
Een cocosdoek besteld bij…
Een cocosdoek besteld bij Camouflagenet.nl
Nadat ik hem had besteld las ik de reviews. Ik schrok en dacht het zal toch niet. Niets is minder waar want ik kreeg binnen 72 uur netjes via dpd het doek afgeleverd en hij is super mooi en kwalitatief ook top!
Na aanleiding van de mails had ik voordat ik hem kreeg toegestuurd nog een mail gestuurd en kreeg een keurig antwoord terug!
Het trackingnr geeft een foutmelding…
Het trackingnr geeft een foutmelding alsof het pakket niet bestaat voor DPD. Contact genomen met de klantendienst of zij willen informeren hoe en wat. Geen enkele reactie. Verkocht en trek je plan. Nooit meer!
Super slechte service
Super slechte service. Kokosvezel net besteld, maar niet geheel naar wens. Wij wilden deze retourneren, maar werd afgewezen omdat wij deze bedrijfsmatig willen gebruiken.
Prima! als dit hun voorwaarden zijn.... maar met zo'n bedrijf willen wij geen zaken doen.\
Besteld camouflagenet voldoet aan de verwachtingen
Besteld camouflagenet voldoet aan de verwachtingen.
Geeft zalige schaduw.
Perfecte levering.
Een prachtig kokosvezel schaduwdoek…
Een prachtig kokosvezel schaduwdoek besteld en ontvangen. Wel iets langer op moeten wachten dan de aangegeven 48-72 uur, maar dit vond ik geen probleem. Het doek ziet er erg mooi uit en is makkelijk op te hangen. Doet wat het moet doen en geeft een sfeervolle tuin. Aanrader!
Had ik maar de revieuws gelezen
Had ik maar de revieuws gelezen. Beloven binnen 72 uur te leveren. Als dat niet lukt krijg je geen contact met het bedrijf. Na 4 mailtjes een onpersoonlijk bericht dat ze geld tetugstorten. Kokosschaduwdoek niet op voorrraad.
En dit is de informatie na 9 dagen radiostilte.
Hoop nu maar dat het geld sneller wordt teruggestort. Wat een slechte service!
Na de bestelling zag ik de recensies
Na de bestelling zag ik de recensies, ik maakt me toen wel zorgen dat het pakket nooit zou aankomen.
De communicatie was ook niet heel best.
MAAR uiteindelijk kwam het Kokosdoek wel en de kwaliteit was goed. Dus geen slechte recensie. Vervelend dat andere mensen slechte ervaringen hebben gehad met dit bedrijf.
Slechte kwaliteit en verkleurd en scheurt snel
Vorig jaar gekocht en duurde lang voor het net binnen was en kwaliteit zeer slecht. Het net was in no time verkleurd en kapot.
Helaas keek mijn man niet naar deze…
Helaas keek mijn man niet naar deze reviews voordat hij mijn verjaardagscadeau hier bestelde ter waarde van ongeveer €230. Na de bestelling zag hij pas de slechte reviews. Er kwam wel een pakket maar niet het bestelde camouflagenet, nee het was een plastic dierenren. Ná contactformulier ingevuld te hebben kwam er nog antwoord of we de barcode wilden delen. En daarna helemaal geen reactie meer.. geld weg. Boos, teleurgesteld . Iemand interesse in een dierenren?
Uiteindelijk na vele mails toch het camouflagenet ontvangen!
OPLICHTING
Net gekocht en die zag er niet uit.
Retour gestuurd in de zomer, maar ons geld niet terug gekregen nu 4 maanden later.
Oplichting, absoluut nooit een aankoop doen!!
Slechtste site ever
Slechtste site ever, er is op geen enkele manier contact te krijgen anders dan een chatbot met steeds hetzelfde bericht zonder antwoord op de vraag. Waardeloos net en wil retourneren maar niet duidelijk hoe wat waar. Bespaar je de moeite hier ook maar ooit iets te bestellen.
Had ik de recensies maar opgezocht
Had ik de recensies maar opgezocht. Helaas helemaal eens met wat er al is geschreven. Het product kwam na weken en is van een uitermate slechte kwaliteit.
Geen contact met het bedrijf mogelijk.
Ik mis de knop met '0-sterren'
Ik mis de knop met '0-sterren'. Geen communicatie via chat, mail of telefoon. Ze doen alsof het binnen één a twee werkdagen wordt verstuurd, maar zeggen niet dat het uit China komt en eigenlijk weken duurt. Verder duurt het dagen/weken voordat ze reageren en zoals het erop lijkt kan ik fluiten naar mijn retourgeld.
Helaas kan ik geen nul sterren geven
Helaas kan ik geen nul sterren geven, maar trap er niet in! Het net kwam veel te laat aan (doordat het gewoon via china komt en dus niet uit Europa) en er is de verkeerde kleur geleverd. Ze reageren niet meer op mail, er is geen telefoonnummer beschikbaar en je kan fluiten naar je geld. Dus bestel hier niets!!
Kwaliteit slecht en helemaal niet zoals…
Kwaliteit slecht en helemaal niet zoals beschreven. Retour sturen is niet mogelijk, geen adresgegevens en geen enkele reactie op mails of whatsapp meer. Alleen de website is mooi……..