slechte ervaring met Hikerhaus.de
Mijn advies: bestel hier niet.
Ik bestelde een 1-persoons tent, die volgens de website Hikerhaus voorradig was. Ik ontving een bevestiging, en hoorde daarna niets. Na 2,5 week heb ik per mail bij het bedrijf geïnformeerd, en gaf ik aan dat ik de bestelling wilde annuleren als er niet binnen een week geleverd zou kunnen worden. Wederom kreeg ik geen reactie van Hikerhaus.
Ik schakelde mijn creditcardmaatschappij in. De creditcardmaatschappij heeft mij 6 weken na de bestelling de betaling vergoed.
Twee weken later ontving ik bericht van Hikerhaus: een zeer vriendelijk geformuleerde mail met een excuus, uitleg dat mijn mail in de spam was beland, een kortingsaanbod en de mededeling dat ze het geld inmiddels voor mij hadden teruggestort. Dat mijn creditcardmaatschappij hier een rol in heeft gehad en ze actief benaderd zijn, stond er niet bij.
Het feit dat Hikerhaus.de klanten helemaal niets laat horen bij 2 maanden vertraging, en pas mailt als een bank het geld komt terughalen, getuigt van een slordige en in mijn ogen onbetrouwbare bedrijfsvoering.