hipengo.nl Reviews 104

TrustScore 4 uit 5

4,1

Ik raad Hip & Go absoluut niet aan. Ik heb een rode travelstofbroek met witte strepen aan de zijkant besteld. Al na de eerste keer dragen gaf de rode stof enorm af, waardoor mijn gloednieuwe,... Toon meer

Geweldig winkel, heerlijke sfeer. Niet opdringerig. Lekker relax kijken ,wat er is. Heeeel veel, super leuk. Weer geweldig geslaagd. Fijn en oprecht advies. Bedankt lieve medewerkster(s). Groetjes u... Toon meer

Ik had een slechte ervaring m.b.t. DHL welke m'n pakje niet afgeleverd hadden en uiteindelijk zonder enige reden retour gestuurd hebben naar hipengo. Hipengo heeft dit super opgelost. M'n geld werd... Toon meer

Ik heb al meerdere keren besteld, ivm de prijs doe ik dat wel meestal in de sale 😉! Ook nu 3 jurken gescoord voor een leuke prijs. Volgende dag werd alles keurig geleverd. Helaas was er 1 jurk bescha... Toon meer

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Uitverkoop of niet … deze Babe’s zijn nep !

Ik moet eerlijk zeggen dat ik helemaal blij ben met de (nep) leren broek ( ik dacht Sophie)
Ik heb hm in 4 kleuren , gewoon omdat ik er zo blij mee bent. Het mail verkeer hoe je op de hoogte gehouden wordt is een tikkeltje overdreven ..,Hey Babe dit , Hey Babe dat ..
Totdat ik een set had gekocht , een top met vestje .. weleenswaar in de uitverkoop maar dat moet niet uitmaken met klantenservice toch ?
Maar deze webshop is net zo nep als de dame op de foto’s !
Ik had alleen de top gekregen dus stuurde een email dat er wat fout was gegaan . Ik kreeg “ netjes” een email terug dat ze niet konden begrijpen hoe dat had kunnen gebeuren
Ze zouden het vest alsnog opsturen.
Echter was het niet het vestje maar weer de zelfde top .
Ik weer een mail gestuurd waar ik na een paar dagen pas weer antwoord op kreeg met de mededeling dat ik een foto moest sturen van het ontbrekende artikel.
Zo gezegd Zo gedaan
Dit alles gaat over een bestelling van 20 januari en we zitten nu op 19 februari..
Ik heb nooit meer wat gehoor !
Sterke nog .. op instagram had ik onder een foto gereageerd en gevraagd of hun email niet meer werkt .. dat konden ze wel “ liken “ Dus ze vinden het nog grappig ook !
En nogmaals het was een uitverkoopje ! Maar klant is klant ….
Zo slecht dit !

20 januari 2024

Top!

Hipengo heeft dit super opgelost. M'n geld werd zeer snel na ontvangst van m'n pakje retour gestort incl. achteraf nog de verzendkosten erbij. Tevens zeer snelle en vriendelijke reacties via de mail. Al met al super top klantenservice en zeer betrouwbaar! Ik raad deze shop zeker aan, ook gezien ze super leuke, kwalitatief goede en betaalbare kleding hebben!

23 januari 2024

Super leuke jas besteld

Super leuke jas besteld! Zit geweldig en de bezorging ook super snel, ook even contact met de meiden van de winkel omdat de jas niet in mijn winkelmand ging op de één of andere manier maar super snelle reactie en ook leuke vorm van contact! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

22 januari 2024

Er gaat iets gigantisch mis bij hip en…

Er gaat iets gigantisch mis bij hip en go, eerst de claim dat voor 22:30u besteld, volgende dag geleverd werd niet waargemaakt, maar goed dat kan aan de vervoerder liggen. Maar de dag erna kreeg ik het bericht dat het pakket wat geleverd zou worden weer retour winkel werd gestuurd! Heel vreemd, ik heb nu 3x contact opgenomen, geen reactie, helemaal niets, mijn bestelling is van vorige week woensdag. De bestelling van €150 is verdwenen, geen contact en nu? Dit kan niet! Daarom deze review..

17 januari 2024

Nep actie

Via Instagram geven ze aan dat alle sale voor 20 euro is.Vervolgens als je naar de site gaat staan er toch nog verschillende artikelen voor duurder.Hier over contact gehad krijg je als antwoord misschien komen die vandaag nog voor 20 euro.Hoezo dan zeggen dat alles uit de sale 20 euro is.Wat schets mijn verbazing hebben ze de artikelen die eerst in de sale stonden eruit gehaald en vervolgens voor een veel duurdere prijs gezet

16 januari 2024

Arrogant

Een vraag via Instagram gestuurd, krijg je alleen een arrogant antwoord terug en gaat ze mij vertellen hoeveel pakketten ze dagelijks verstuurd, met andere woorden: het boeit mij niks een klant meer of minder. Kom er nooit meer!

16 januari 2024

Wat een aanfluiting

Wat een aanfluiting! De beleving die je op sociale media proeft en ervaart van mevrouw hyper is echt ver en ver te zoeken in de winkels...........echt om te janken eigenlijk. Kleding echt van 1e klas flut kwaliteit,veels te duur voor markt troep. Sorry maar jullie vallen nog een keer echt door de mand met deze schijnvertoning...jammer..het lijkt zo leuk..

6 januari 2024

Wat een leuke fashion items hier op de…

Wat een leuke fashion items hier op de website! Wordt er hebberig van :-) Na probleem met een retour een goede oplossing geboden en erg netjes opgelost door de dames. Snelle reactie per email en interactief contact! Tot een volgende bestelling. Groetjes Joanie

20 december 2023

Toppers!

Probleem met de levering van de kleding en dat is zeer netjes opgelost door de dames van de klantenservice. De klant staat hier op 1 en is hier de koningin. Daar houden wij toch van als Fashionista's! Het was niet mijn eerste bestelling, maar ook zeker niet de laatste!

18 december 2023

Lezen mijn probleem niet

Lezen mijn probleem niet! De verzending is nooit door de pakketdienst afgegeven en weer retour naar de winkel. Ik stuur mail omdat ik het wil ontvangen en benieuwd ven wat hier fout gaat ... krijg alleen de mededeling dat ik m'n geld retour krijg ... hallooooo .. ik wil m'n bestelling....

7 december 2023

Let op, retour = tegoedbon

Jammer dat je bij een retour een tegoedbon ontvangt.
Veel mensen komen van ver, volgen Hip&Go via socials en gaan toch eens kijken. Het kan altijd zijn dat een artikel niet helemaal bevalt en het zou fijn zijn als je dan gewoon je geld retour mag ontvangen.

28 november 2023

Helaas helaas

Helaas helaas, als je een vraag hebt over de grootte van een one-size artikel heb je pech.
Als mevrouw t hyper actieve feestnummer zelf niet (zeg maar gerust nooit) aanwezig is, kunnen de meiden je vraag niet beantwoorden.
Ze zouden me terug mailen..nou niet dus..
Na een week zelf maar weer contact gezocht maar uiteindelijk nog steeds geen antwoord op m’n vraag.

25 november 2023

Instagram

Via instagram gevonden, super spontaan komen ze over. Tot dat ik in de winkel kwam. Jeetje nog niet vaak zulke zure mensen tegen gekomen, kon geen goedemorgen of fijne dag af. En de trui die ik gekocht heb, is binnen 2 keer niet meer mooi dus qua kwaliteit zou ik er ook niet heen gaan. Jammer!

22 november 2023