Bardzo szybki czas realizacji od zamówienia do odbioru, bardzo duży + za zabezpieczenie zakupionych artykułów w moim przypadku była to kreatyna nowy smak 🍍🍍🍍, na pewno będę wracał do zakupów w HIRO... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Świetne jakościowo produkty, przepyszne białko, ale mam jedno ale. Te miarki…. Nie da rady zrobić miarki, która pomieści zapotrzebowaną gramaturę do stworzenia szejka białkowego czy napoju z kreatyny?... Toon meer
Świetne Suplementy, szybki serwis i realizacja. Przejrzysty sklep internetowy . W ostatnim czasie zachwyciła Mnie Pani Justyna Augustyńczyk. Profesjonalna, rzeczowa i pomocna. Kontakt z nią oceniam n... Toon meer
Poraz kolejny zamówiłem białko z waszej firmy. Tym razem inny smak. Rozpuszczalność na piatke oraz smaki waszego białka również na 5. Pierwszy raz wziąłem teraz kreatynę zobaczymy jak sie sprawdzi .... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over hirolab.pl
Geschreven door het bedrijf
POZNAJ NASZĄ HISTORIĘ
Marka Hiro.Lab została stworzona przez pasjonatów, posiadających ponad 18 lat doświadczenia w dystrybucji suplementów diety i odżywek dla sportowców na terenie całej Europy. Lata doświadczeń doprowadziły nas do jednego wniosku… Duzi, światowi gracze często pozostają głusi na potrzeby swoich klientów i ich sugestie, koncentrując się jedynie na maksymalizacji zysków, co odbija się na jakości produktów i sprawia, że są zwyczajne, pozbawione duszy, opracowywane bez dbałości o szczegóły.
POZNAJ NASZĄ WIZJĘ
Hiro.Lab jest odpowiedzią na ignorancję „WIELKIEGO” przemysłu sportowego. Jest wyrazem potrzeb i celów klientów, dla których zdrowy tryb życia i sport są istotne i ważne. To głos wszystkich tych, którzy przez lata musieli pogodzić się z nudą i powtarzalnością w świecie suplementów dla sportowców. To manifest tych, którzy uwielbiają się wyróżniać, to bunt tych, którzy poważnie traktują każdy trening i życiowe wyzwania!
POZNAJ NASZĄ MISJĘ
Przez wiele lat zbudowaliśmy solidne podstawy, żeby dać Ci wszystko, co zaawansowane, nowe, rewolucyjne! Naszą misją jest sprawić, aby wszystko to, co najlepsze w dziedzinie suplementów diety było dostępne dla Ciebie bez względu na wiek czy poziom zaawansowania, każdy bowiem ma prawo korzystać z produktów najwyższej jakości i mieć nieograniczony dostęp do wiedzy na ich temat. Naszą motywacją jest Twój wysiłek i zaangażowanie w proces stawania się lepszym. Z wielką starannością pracujemy nad doborem składników, dbając o każdy szczegół i nieustannie ulepszając każdy obszar naszych działań. Bierzemy to, co najlepsze, dzielimy się tym, aby inni mogli dokonywać zmian i postępów, korzystając z najlepszych rzeczy.
Contactgegevens
Krakowska 45 lok 86/87a, 42-200, Częstochowa, Polen
- +48 34 307 21 02
- sklep@hirolab.pl
- hirolab.pl
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka, świetne odżywki. Po przeczytaniu wielu opinii na temat hiro.lab i ich suplementów, nie zawiodłem się świetną jakoś świetna cena. Na pewno wrzucę kilka filmików na ich temat na mój kanał na YT. Polecam sklep i odżywki
Zadzwonił do mnie pan mówiąc że nie…
Zadzwonił do mnie pan mówiąc że nie mają szotów i czy ma puszczać paczkę bez,powiedziałem że tak, po czym wszedłem na stronę i były już po poprawionej cenie zamiast 25 zł na 49 zl

Pyszny smak bialka Izolat czekolada
Pyszny smak bialka Izolat czekolada, szybka rozpuszczalność produktu. Świetne efekty.
Zepsuta partia kolagenu w shotach
Niestety, ale jedna z partii kolagenu w shotach który zamówiłam była całkowicie zepsuta, kolagen bąblował przy otwarciu każdej butelki , niestety zapach też pozostawiał wiele do życzenia, sfermentowane wino . Niestety ale firma nic z tym nie zrobiła oraz zlekceważyła moją reklamację którą wysłałam drogą mejlową.

Antwoord van hirolab.pl
Smak Kinder Bueno w żaden sposób nie…
Smak Kinder Bueno w żaden sposób nie przypomina smaku jedynie z pisowni kojarzy się więc szkoda dla mnie ocena na niedostateczny gdyż będę męczył się z tym smakiem a szkoda..

Antwoord van hirolab.pl
Produkt następnego dnia u mnie express🤗
Bardzo szybka wysyłka, ładnie zabezpieczona paczka
Wszystko super, jestem bardzo zadowolona,już na drugi dzień miałam kolagen.Polecam
Paczka do mnie nie doszla już mija…
Paczka do mnie nie doszla już mija tydzień ani odpowiedzi od kurierów nic a wydane prawie 400 zł

POLECAM !
Świetne produkty(zamawiam produkty KW), ekspresowa wysyłka 🚚 świetnie zabezpieczona paczka 📦
Kolagen w smaku super
Kolagen w smaku super. Jakiś mega efektów nie widać, choć skóra na twarzy trochę bardziej nawilżona. Kupiłam dlatego, że był polecany przez Kamilę, jednak po zużyciu zamówiłam inny, ponieważ
kolagen jest jednym z najmniejszą jednostką kolagenu w składzie na rynku.
ekstra produkty
ekstra produkty, dobre ceny, błyskawiczna dostawa, dobrze zapakowana przesyłka
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.