Hister was ooit top! Elke week lekker feest met het spel. Nu na de laatste update echt rot. Halverwege een nummer valt alles stil. Meteen geen sfeer meer. Ze spelen nu dj halverwege. Echt jammer...
Uitbreidingsset movies and soundtracks gekocht. Ongeveer 50 kaartjes gespeeld en nu al een stuk of vijf kaarten met fouten ontdekt. De soundtrack van de kleine zeemeermin komt volgens hitster bijvo... Toon meer
Onmogelijk om contact te maken met Spotify. Zowel Hitster als Spotify kan mij niet helpen. Er verschijnt dit bericht: Afspelen uitgeschakeld. Spotify werkt niet als je de beveiligde inh... Toon meer
HITSTER is the music card game where you and your friends listen to over 100 years of hits and take turns placing them in chronological order.
Västmannagatan 89, 11326, Stockholm, Zweden
- marcus@hitstergame.com
- hitstergame.com
Heeft 18% van zijn negatieve reviews beantwoord
Nieuwe update stom
Onbegrijpelijke bugs verpesten het spel
Onbegrijpelijk slechte app. Kan een waslijst opnoemen aan ergernissen. Bv. Qr code scannen en begint nummer van vorige kaart te spelen. Bv. 2 kaarten scannen gaat goed en bij bv 3e kaartje scannen gaat het nummer nooit starten. Spel opnieuw opstarten en speelt muziek op telefoonnummer ipv speaker. Knettergek van alle bugs en fouten. Spelen ook op meerdere locaties met vrienden en overal gezeik met verbindingen, opstarten, scannen enz. Wat een droevig verhaal. En we zijn niet alleen met deze ellende.
Als je als leverancier niet verder komt dan een 2,6 gemiddeld zou ik er niet meer van kunnen slapen. Hoe moeilijk kan het voor een ontwikkelaar zijn om een paar cruciale bugs op te lossen. In potentie een leuk spel maar zonder snelle fixes gaat het spel een stille dood tegemoet.
In het begin vonden we Hitster echt…
In het begin vonden we Hitster echt leuk . Maar nu komen we erachter dat er op de 10 kaartjes 3 fouten bij zitten . We zijn ermee gestopt . Ik wou verdere uitbreidingen kopen maar dit gaan we nu niet meer doen .
Geweldig spel.
Geweldig spel.
We spelen het al een tijdje en heb zelfs de rockversie aangeschaft die bijna niet in nl te krijgen is via boozt. Het mag van mij wel een stuk uitgebreider dus meer variatie in muziek en meer kaartjes. Kan niet wachten tot het hopelijk wordt uitgebreid. Enigste tegenvaller was voor ons de soundtracks. Die waren mega moeilijk.
Tot nu toe waardeloos
Tot nu toe waardeloos. 25 euro betaald en niks doet het. Ik heb Spotify premium maar de app speelt niks af, krijgt alleen een zwart scherm. Ik breng het morgen meteen terug. Klaar mee.
Top spel
Top spel! Erg leuk voor een spelletjesavond met vrienden of familie. Wij zijn fan. Werkt bij ons overigens prima met Spotify.
Hitster rock!!! Leukste versie tot nu toe!!!
100% fan van dit spel, maar de rock versie is écht mijn favoriet!!!! Wat mij betreft mag deze 3, 4, 5x uitgebreid worden! De beste nummers staan hier nog niet eens tussen en ik moet nu al bijkomen van enthousiasme ❤️❤️❤️❤️❤️
Wel spelen met Spotify Premium!!!!!!!! Zonder werkt het spel vs de app helaas niet goed en komen nummers en kaartjes niet altijd overeen.
Genieten van het spel
Genieten van het spel. In de nieuwe uitbreiding rock zit een foutje de qr code van dewolff met suger moon zit op het kaartje van volbeat met seal the deal en andersom. Jammer dat er van rock alleen een uitbreiding is gemaakt had makkelijk een grotere doos kunnen vullen. Ook snap ik niet dat in de 100% nl geen Marco borsato zit. Maar daar zullen de meningen over verschillen.Maar we blijven het spelen heerlijk spel verder
We hebben dezelfde kaarten in het spel
We hebben dezelfde kaarten in het spel. Echt zo slecht. Gaan ten onder aan hun eigen succes, de kwaliteit maakt blijkbaar niets meer uit. Echt waardeloos Jumbo!
Spel werkt niet meer
Spel werkt niet meer (Spotify geeft bij alle kaarten dezelfde melding "currently not available", terwijl Spotify zelf prima werkt). Het doorgeven van deze foutmelding via de Hitster app is een drama: contactformulier wordt telkens gereset.
Leuk spel maar drama met Spotify
Leuk spel maar drama met Spotify. We hebben een premium account maar het hele nummer wordt afgespeeld i.p.v. een fragment. Super vervelend en nog geen oplossing voor gevonden.
Spel zit vol met fouten
Spel zit vol met fouten, massaproductie zonder uberhaupt te checken wat ze uitleveren. Afschuwelijk dat dit zo gehyped wordt.

Antwoord van HITSTER
Onmogelijk om contact te maken met…
Er verschijnt dit bericht:
Afspelen uitgeschakeld. Spotify werkt niet als je de beveiligde inhoud blokkeert, een incompatibele browser hebt of een browser incognito of in privémodus gebruikt. Pas je browser instellingen aan of download in plaats daarvan onze gratis mobiele app.
Er is een hele korte flits van Spotify te zien. De app van Hitster heb ik.

Antwoord van HITSTER
Jammer…
De soundtrack van de kleine zeemeermin komt volgens hitster bijvoorbeeld uit Belle en het beest en de muziek van Indiana Jones komt ineens uit de film Superman. Op deze manier is het spel niet leuk meer, want nu moeten we ieder kaartje dubbelchecken en weten we pas of de kaartjes kloppen, als we ze allemaal gespeeld hebben. Maar als je alle kaartjes gehad hebt, is het spel niet interessant meer.
Wat wel positief is, is dat je de uitbreiding ook los kunt spelen en niet per se het hoofdspel nodig hebt om te kunnen spelen.
Geweldig spel we hebben alle versies
Geweldig spel we hebben alle versies. Soms zit er een foutje in door verkeerde info op het kaartje maar over het algemeen veel lol ermee. We spelen met zijn zessen in de leeftijd van 23 tot 58. Allemaal weten we iets dus dikke pret. Speelt af op IPhone en Android. Heel soms loopt die even vast en gooit die Spotify eruit. Geen probleem verbinden en weer door. 100%NL alweer uitgespeeld maar gaat zeker niet vervelen.
Hitster is gewoon een leuk spel!
Hitster is gewoon een leuk spel voor jong en oud. Gezellig samen naar muziek luisteren en herinneringen ophalen van vroeger. Werkt prima op onze iPhone 12
Wat een deceptie
Wat een deceptie, denk je een leuk spel te hebben gekregen en dan blijkt het hele spul gewoon niet te werken zoals het wordt beschreven.
Heb een Spotify Premium abo, een Android telefoon en het spel, dus je zou denken, hoppa spelen....mooi niet, iedere keer als je een QR code scant krijg je een foutmelding dat Afspelen uitgeschakeld zou zijn??Huh??Speel gewoon mijn muziek via Spotify icm Sonos al tijden af maar nu ff niet.
Je komt er niet uit en de hulp is 0,0. Kortom,een spel waarmee je niks kunt,zonde van het geld!!
Werkt niet (meer?) op iPhone
Werkt niet (meer?) op iPhone. De app opent de webversie van Spotify en niet de Spotify app. In de webversie zie je meteen de titel/artiest/jaartal.
Spel onspeelbaar met iOS 18.3
Met iOS 18.2 was er het probleem dat de app wel connectie maakte met spotify premium, maar na elk liedje die connectie verloor. Sinds iOS 18.3 is het gewoon onmogelijk om een connectie te maken. Dit maakt het spel onspeelbaar. Ik voel me bedrogen en opgelicht