Havde en rigtig god oplevelse med Hjarsø El-Teknik da jeg fik udført el til markise og udendørs stik. Super god rådgivning og udførsel. De kom som lovede og til den aftalte tid. Da de kom anden gang v... Toon meer
Godt stykke arbejde. Fik lavet en stribe ting den samme dag. Elektrikeren havde en god forståelse af vores ønsker og hjalp med de beslutninger der skulle tages undervejs. Havde også en anlægsgartner... Toon meer
Det tog sammenlagt 15 timer at opsætte 4 nye udendørs væglamper samt 4 pullerter. Dette er betydeligt mere end forventet for opgaven. Derudover en udskiftning af en PIR sensor. Derudover en ødelagt... Toon meer
Super gode oplevelser med Hjarsø Elteknik. I sidste uge fik vi sat 4 lamper op, og Jesper løste opgaven til fuld tilfredshed, udviste fleksibilitet og var meget løsningsorienteret. Samme opleve... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Godt håndværk bygger på kvalitet og tillid, og derfor kan du trygt stole på, at Hjarsø El-teknik er det rigtige valg, uanset størrelsen og omfanget af din el-opgave. Vi udfører alt fra små installationer til komplette løsninger i bolig, lejlighed og industri. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor, du får samme service og kvalitet uanset.
Troldmands Allé 105, 2680, Solrød Strand, Denemarken
- ch@hjarsoelteknik.dk
- hjarsoelteknik.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Effektiv
Effektiv, godt arbejde og god service.
Kan klart anbefales👍🏻
Professionelt arbejde
Professionelt arbejde, - venligt og effektivt.
Dygtige folk!
Super hurtig og professionel ydelse
Altid super hjælpsomme
Altid super hjælpsomme, god kommunikation og overkommelige priser! Kan bestemt anbefale Christian og alle hans gode kolleger.
Jeg havde akut brug for hjælp ved…
Jeg havde akut brug for hjælp ved strømafbrydelsen i vores hus, og ringede til Hjarsø El-teknik og fik en rigtig god service og snak over mobilen. Vil klart anbefale dem og selv bruge deres service igen.
De levede fuldt ud op til forventningerne
Det var nemt at få en aftale.
Elektrikeren kom til tiden, var hurtig og rådgav godt.
Prisen var yderst rimelig
Jeg fik en rigtig god service
Jeg fik en rigtig god service, mødestabil, seriøs og fornuftige medarbejdere
Godt arbejde og god service
Har fået monteret en ladeboks til bilen. Vi havde selv trukket kablet så det skulle "bare" tilsluttes i eltavlen og lederen. Alt fungerer som det skal. Efter god oplevelse er der nu bestilt et tilbud på udskiftning af hele eltavlen.
Et super flot stykke arbejde, og kanon service
Christian var ude hos mig i går og lavede et super flot, og godt stykke arbejde.
Er simpelthen så glad og meget tilfreds, og kan varmt anbefale dem.
Super service, og han var så sød og behagelig.
Tusind tak for et flot stykke arbejde Christian🙏🏻😀
Super god service
Super god service. Kom til aftalt tid og super fint resultat
Fantastisk betjening og meget høj know…
Fantastisk betjening og meget høj know how, vil helt sikkert benytte jer igen - tusind tak
Renovering af badeværelse
Fik lavet ventilation og belysning på nyrenoveret badeværelse (af Kevin). Rigtig godt resultat!
Super oplevelse
Har endnu en gang haft en super god oplevelse med dette firma.
God service, behagelig elektriker, OK pris - dog har det pga. travlhed taget noget tid at komme i mål
Desværre ikke den bedste oplevelse med…
Desværre ikke den bedste oplevelse med dette firma.
Jeg vil fremover vælge et andet elektriker firma og kan ikke anbefale dem.

Antwoord van Hjarsoelteknik
God oplevelse
God oplevelse. Meget professionelle, kan klart anbefales og vil helt sikkert bruge dem igen 10/10
Fik skiftet mine gamle spots ude med helt nye, samt skiftet gamle kontakter til nye.
God kommunikation og service til aftalt tid.
Jeg synes det er en frækhed
Jeg synes det er en frækhed, at fakturerer 1800 kr for opsætning af en lysdæmper. Montøren var her i 10 min - men det kostede 840 Kr. plus naturligvis lysdæmperen! Tak for kaffe.
Birger Steiwer

Antwoord van Hjarsoelteknik
Hurtig og effektiv
Hurtig og effektiv udførelse af arbejdet på det aftalte tidspunkt.