KP-EL ApS Reviews

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Brugte KP-EL til at opsætte ladestander…

Brugte KP-EL til at opsætte ladestander for mig og min mand.

De trak kabel fra tavle,
Ændrede eksisterende tavle samt opsatte en tavle for mig ude i mit skur .

Rigtigt pænt arbejde og er sikker på hvem jeg ringer næste gang der opstår problemer...

Mvh
Lise

22 maart 2021

Super fedt😊

Jeg kan kun anbefale KP-EL efter at haft besøg af 2 top professionelle gutter som arbejder med et smil på læben😊og fik arbejdet smukt udført. Top dollar 👍🏻

19 januari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I forbindelse med et stor ombygning af…

I forbindelse med et stor ombygning af huset, brugte vi KP-El. Og det har vi heldigvis aldrig fortrudt. Arbejdet blev udført punktligt på aftalt tid, inden for budgettet og samtidig med stor ansvarlighed i forhold til reglementer m.m. Det var er kæmpe projekt som vi fik styret igennem med Peters store knowhow Vi vil til enhver tid anbefale KP-EL

16 januari 2021

Jeg kan varmt anbefale KP-EL

Jeg kan varmt anbefale KP-El. Under min renovering af bryggers opdager jeg at ledningerne i væggen ikke er lovlige og kan ikke komme videre før end at det er løst. Jeg ringer til KP-EL som smider hvad de har i hænderne og kommer og udbedre fejlen (fredag eftermiddag). Pris, service og arbejde i top.

11 januari 2021

Rigtig god service!

Eftersom jeg lige er flyttet hjemmefra havde jeg brug for hjælp til alt fra; at sætte lamper op, sætte gardiner op og endda få mit tv til virke. KP-EL gav mig en rigtig god pris for det hele -oveni det var servicen rigtig god. Jeg kunne ikke være mere glad for at have gået til dem.

10 januari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi bestilte ophængning af EN lampe og…

Vi bestilte ophængning af EN lampe og ophængning af ET tv. Vi var ikke selv til stede. Det burde vi have været. Det endte med en regning på 5200 kr. To mand i fire timer. KP El kendte huset fra den tidligere ejer. Derfor troede vi, at vi var i gode hænder. Det blev meget dyrt. Vi blev ikke på noget tidspunkt informeret om, at der var problemer. Vi fik bare en regning. KP El kan ikke se, at de kunne have handlet anderledes. Tænk jer om, hvis I vælger dette firma. Mvh Morten Ankerdal

Svar til Peter Nybro Bolding Kragskov:
Det ville da have været en dejlig information at have fået på forhånd. Hvis jeg havde vidst, at det her var en opgave til 5247 kr, så havde jeg indhentet andre tilbud.
I har sat en lampe op. Et sted, hvor der i øvrigt har siddet en lampe før. Nej, der er ikke Philips Hue i hele huset. Det er der i flere rum. Det vidste du. Eller burde have vidst. For du har lavet el arbejde tidligere i det her hus.
I fik opgaven, fordi I havde kendskab til huset. Det virkede lige til.
Og så har I hængt et tv op. Ophæng var monteret på tv. Det skulle skrues op. I har ført et antennekabel halvanden meter ned til en stikdåse. "Stik i og tryk på auto søg". Det har ikke taget mange minutter for en fagmand.
Problemet i alt der her er, at du ikke kan se, at hvis montering af en glaslampe skal tage så lang tid, så bør man oplyse kunden om udfordringerne. I sender bare en regning. Du var blevet opfordret til at kommunikere med mig. Det valgte du ikke.
Og når jeg kontakter jer efterfølgende er der ingen form for forståelse af, at vi føler os "snydt".
Og nej, selv hvis vi lægger jeres montering oven i lampens pris er vi ikke oppe på 15.000 kr.
Mvh Morten Ankerdal

8 januari 2021
Logo KP-EL ApS

Antwoord van KP-EL ApS

Hej Morten
Vi sidder lidt uforstående overfor din anmeldelse, da vi begynder at blive kontaktet udefra.
Der er blevet faktureret 2 montører 4 timer til ophæng af et fjernsyn samt lampe. Det, der mangler at blive beskrevet, er, at den såkaldte lampe var en tripple glaspendel (værdi ca. 15.000 kr.), der skulle justeres i højden efter ønske fra jeres indretningsfirma, som var på stedet under hele forløbet.
Installationen skulle skilles ad for at lave om i tændingerne. Det resulterede i, at der blev åbnet 3 afbrydere, 2 lampeudtag, og omrokering i eksisterende installation, så den kunne tændes, eftersom tidligere ejer har haft philips hue i hele huset .

Der er blevet sat et fjernsyn op, kanal fra gulv op til fjernsyn, indstillet kanaler samt testet. Derudover er der hentet materialer, eftersom vi ikke var informeret om, at fjernsynet skulle hænges op i første omgang
Regningen lyder på 4.185 kr. + moms Dette er arbejdsløn samt 25 kr. til materialer. Det ønskede tidsrum vi skulle ankomme var kl. 9:00.
Ved telefonisk kontakt og ved spørgsmål til fakturaens pålydende beløb, blev montørerne kontaktet efterfølgende for, hvad der var blevet udført konkret. Besvarelse pr. tlf. kort tid efter, blev givet.
I forhold til dit erhverv burde du vide hvad et ikke fyldestgjort opslag for begge parter kan give af konsekvenser.

Håber vi har fået belyst, at der er lavet mere end BARE én lampe.

MVH
Peter Kragskov