Dansk Hjemmeproduktion Reviews 60

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kontaktede dansk hjemmeproduktion fredag morgen angående køb af planter til min have Jeg fik venlig og kyndig vejledning af personalet som gav sig tid til at forklare Allerede i dag mandag har... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde i lang tid søgt efter en vare i både fysiske butikker og i netbutikker, men uden held. Heldigvis havnede jeg i min søgen, på hjemmeproduktion.dk. Her havde man ganske vist ikke varen på... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte onsdag aften og skulle bruge varerne fredag, jeg havde været lidt sent ude med bestillingen- men jeg fik sgu min ordre fredag formiddag, så tak for at få pakken afsted så hurtigt. 5 stjer... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. IJzerwarenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi udvikler, producerer og markedsfører løsninger til fremstilling og konservering af fødevarer i lille skala - til brug i hjemmet, restauranter eller til undervisning.

4,6

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig rettelse af fejl i levering

Købte en rom-tønde og messinghane, da det blev leveret manglede messinghanen.

Hjemmeproduktion eftersendte straks messinghanen uden yderligere spørgsmål. Da småfejl sker mener jeg de skal have 5 stjerner, da det bør repræsentere hvor godt man kan stole på dem.

3 november 2017

Ordre hos Hjemmeproduktion.dk

Har handlet for første gang hos Hjemmeproduktion.dk
Varerne kom til tiden ordentligt indpakket.
En vare barn pakket forkert, og jeg fik besked om, at den rigtige vare ville blive sendt med det samme.
Kan varmt anbefale at shoppe her, 5 stjerner

27 september 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

som første gangs bruger af hjemmesiden …

som første gangs bruger af hjemmesiden er jeg virkelig begæret over den respons der er fra virksomheds side. havde bestilt gærstop og modtog da også en fin pakke fra dem efter kun 2 dage dog manglede der noget af bestilte men med et enkelt opkald til virksomheden er der nu vare på vej ganske rar og venligt kundeservice
Handler ganske bestemt her igen

7 september 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dansk Hjemmeproduktion - det holder!

Dansk Hjemmeproduktion - Jeg får altid det, jeg har bestilt - hurtigt. Jeg køber primært bakteriekulturer til yoghurt. tykmælk, kefir og creme fraiche. Der har aldrig været forurenede eller uvirksomme kulturer - produkterne holder det, de lover, og smager fantastisk :-).

3 juli 2017

Super god service

Super god service! Jeg bestilte en eddikekrukke som desværre var blevet beskadiget under transporten. To dage efter jeg skrev til dem om skaden, kunne jeg hente en ny krukke. ☺

23 juni 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super top service og hurtig leverance

Kæmpe udvalg - ingen problemer. Her handler jeg med garanti igen - og jeg er ellers ultra forsigtig med hvem jeg køber fra på nettet! - At portoen er høj kan vi jo takke PostNord for, - sådan er det.

15 oktober 2016

Meget god service

Bestilte nogle bitræer fra hjemmeproduktion.dk. De viste sig at det ene træ ikke var af en god kvalitet og derfor reklamerede jeg ca. 1 måned efter købet. Der var ingen problemer ved reklamationen og et nyt træ blev sendt indenfor få dage. Jeg kan trygt anbefale at bestille fra Dansk Hjemmeproduktion

25 mei 2016

God efterservice

Vi har købt en yoghurtmaskine hos Hjemmeproduktion og har været vældig glade for den. Varmelegemet stod uheldigvis af, men Hjemmeproduktion sendte øjeblikkeligt et nyt uden beregning. Det kalder jeg god efterservice.

5 januari 2016
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kunne ikke levere varen

Ordrenummer 32450 - 4 æblekasser
Efter 9 dage, hvor varen ikke var dukket op, kontaktede vi firmaet, som gav os i udsigt, at æblekasserne ville blive afsendt samme aften.

Efter 11 dage, hvor varen stadig ikke var dukket op, kontaktede vi atter firmaet, som kunne berette, at på grund af stor efterspørgsel, havde man vanskeligt ved at levere og at vi ikke lå umiddelbar i den bunke, som kunne forvente levering.

En mail, hvori I informere om leveringsvanskeligheder, ville være på sin plads.

En uprofessionel drevet virksomhed, som jeg ikke kan anbefale at handle med.

15 oktober 2014

God fejlhåndtering

Havde bestilt tanke til bryggeri, ved modtagelsen var der store buler i tre af tankene. En reklamation til Dansk Hjemmeproduktion blev sendt en time efter modtagelsen og allerede samme dag havde de bestilt tre nye tanke fra leverandøren i Italien.

Hurtig og sikker håndtering af fejl kendetegner en god leverandør, derfor fem velfortjente stjerner til Dansk Hjemmeproduktion.

10 januari 2014

Rigtig god service

Vi købte en dehydrator i juni og tog den først i brug i slutningen af juli. Maskinen larmede meget, og vi fik tilsendt en ny uden problemer. Tak for god service!

9 augustus 2013

Super service!

Heldigvis havnede jeg i min søgen, på hjemmeproduktion.dk. Her havde man ganske vist ikke varen på lager, eller i webshoppen, men en mail til firmaet bevirkede, at den blev bestilt specielt hjem til mig.

Super service, og meget behagelig mail-korrespondance undervejs.

Kan helt klart anbefale hjemmeproduktion.dk til alle!

27 mei 2011
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gode produkter

Har handlet med hjemmeproduktion 4 gange og har på intet tidspunkt været utilfreds med deres service.
Har en enkelt gang modtaget et tørrer apparat som ikke virkede.
Efter at have sendt det retur kom ét velfungerende apparat retur inden for en uge.

20 november 2010
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.