Den bedste køreskole jeg kunne have valgt! Teoritimerne går hurtigt, med Kims jokes og humør. Kørelære er enormt god til at øve alt ift. kørsel med hver enkelte elev. De er effektive til at svare besk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hjerting køreskole, Kim er den varmeste i branchen (husk at orientere dig), Kims blå lyn er hurtige rundt om hjørnerne og på lige stræk. Kim er en rigtige gode kørelærer, laver altid jokes og er sikke... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mega godt forløb! Kim er en rigtig god og sjov kørelærer(: Kæmpe anbefaling herfra
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan varmt anbefale Hjertings køreskole. Kim er en rigtig god kørelærer, hvor der både er tid til sjov, men også læring. Alt fra teoriundervisningen til kørslen har været hyggeligt. Det gode ve... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det skal være sjovt og lærerigt at tage kørekort
Bytoften 2a , 6710, Esbjerg V, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med mit kørekort.
Jeg har generhvervet, og har kunnet planlægge det så det passede ind med min kalender.
Kim er nem at kommunikere med, følger op på aftaler, svarer hurtigt og er god til at forklare og give huskeregler til de ting det ikke lige giver mening først.
Jeg kan kun varmt anbefale Hjertingskøreskole - skulle jeg bruge en trailer, havde jeg også taget det kørekort der. ☺️

Antwoord van Hjertings køreskole
Fantastisk køreskole. Kim er uden tvivl den bedste kørelærer i Esbjerg. Ville aldrig have valgt noget andet

Antwoord van Hjertings køreskole
Jeg kan varmt anbefale Hjertings Køreskole. Kørelæreren Kim leverer både spændende og underholdende teori- og køretimer. Kim er snakkesalig, positiv, engageret, tålmodig og yderst hjælpsom. Jeg har været rigtig glad for tage mit kørerkort hos Hjertings Køreskole. En stærk anbefaling herfra.

Antwoord van Hjertings køreskole
Kim er en engagerer kørelære, der tålmodig guidede min kone og nogle af vores venner gennem et kørekort forløb.
Tak for din hjælp og professionalisme.

Antwoord van Hjertings køreskole
Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Hjerting Køreskole. Kim er god til at lære fra sig, tålmodig og meget positiv. De bedste anbefalinger herfra.

Antwoord van Hjertings køreskole
God oplevelse at tage kørekort ved Kim, super sjovt og lærerigt kan anbefales.

Antwoord van Hjertings køreskole
God oplevelse, meget god og sjov lærer. Ville stærkt anbefale👍

Antwoord van Hjertings køreskole
super god oplevelse at tage kørekort hos Kim. God undervisning og kørsel samt massere af sjov og spas. kan klart anbefale at tage et kørekort her.

Antwoord van Hjertings køreskole
Super teoriundervisning og Kim er virkelig flink og god til at lære fra sig. Altid en fornøjelse til køretimerne.

Antwoord van Hjertings køreskole
Hyggelig og god undervisning.
Rigtig sød og sjov kørerlærer, samt god fleksibilitet i forehold til køretimer.
Klar anbefaling her fra

Antwoord van Hjertings køreskole
Vender ikke tilbage selv når de har lovet det

Antwoord van Hjertings køreskole
Helt fantastisk køreskole og en endnu mere fantastisk kørelærer! Tusind tak til Kim for et behageligt forløb.🤩

Antwoord van Hjertings køreskole
Godt og gennemført forløb - bestod teori såvel som køreprøve i første hug! 😄
Kim er kontant men fair samt tålmodig og engageret i sin undervisning - det være sig gældende for teori såvel som køretimer (en tilgang der for mit vedkommende fungerer rigtig godt!).
Endvidere er der altid plads til lige at vende verdenssituationen, gerne suppleret af en far-joke eller 5. 😉
KÆMPE anbefaling herfra 🙌

Antwoord van Hjertings køreskole
Kim er en god kørelærer, kan klart anbefale ham. Trods min nervøsitet og lidt frygt for at køre bil, fik Kim mig igennem forløbet, således jeg nu har mit kørekort, tak.

Antwoord van Hjertings køreskole
With Kim’s help, I managed to get my driving license. Kim is very skilled and accurate in his job. With his help, I got to know the process of the theory test and the practical test. Also, He is flexible and tries to understand your situation well. He can give you positive energy every moment with his great sense of humor.

Antwoord van Hjertings køreskole
Kim er utrolig fleksibel og kompetent. En fornøjelse at tage BE kortet ved ham 👍

Antwoord van Hjertings køreskole
Jeg kan 100% anbefale Hjerting køreskole. Kim er tålmodig og god til at motivere. Han gør det sjovt at lære, og der er plads til alle. En klar kæmpe anbefaling herfra!

Antwoord van Hjertings køreskole
Jeg har været meget glad for hjertings køreskole. Kan klart anbefale. Kim er en meget engageret og rar kørelære. Hvis du skal til at tage kørekort, så skal du helt klart vælge hjertings køreskole.

Antwoord van Hjertings køreskole
Jeg kan klart anbefale Hjerting køreskole, til dem der overvejer at starte på kørekort. Kim, der har køreskolen, er sød og sjov, selvom han godt kan have dårlige humor😂. Jeg har virkelig elsket at tage kørekort hos Kim, da han har gjort teoritimerne spændende. De varmeste anbefalinger herfra.