Kan varmt anbefale Hjort Køreskole. Der er stor fleksibilitet med køretimerne, og kørelærerne er virkelig flinke, tålmodige og dygtige. Køretimerne har været rigtig gode, og der bliver lagt stor væ... Toon meer
Fantastiske kørerlærere ⭐️ Min datter er kommet fra en anden køreskole, og hold da op det gav mening at skifte! Top professionelle ⭐️ ⭐️nærværende og hjælper eleven hele vejen i mål på en tryg og v... Toon meer
Kan kun anbefale Hjort køreskole, det hele gik hurtigt og man følte sig tryg under hele processen, både under teori og kørsel kunne man spørger så mange gange man ville indtil man fik styr på det. In... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En rigtig fin køreskole at tage kørekort hos. Kørelærerne sætter fokus på at du lærer mest muligt, hurtigst muligt, hvilket gør det nemt og behageligt at tage kørekort. Hvis ikke man helt forstod nog... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Bedste kørelære betina
Kan varmt anbefale Hjort Køreskole
Køretimerne har været rigtig gode, og der bliver lagt stor vægt på, at man føler sig tryg og er godt forberedt til køreprøven. Alt i alt en rigtig god oplevelse og en klar anbefaling herfra!
Skide fed køreskole
Skide fed køreskole, virkelig gode og hyggelige kørelærer der er der og man har mange fede og hyggelige stunder.
Kæmpe anbefaling her fra
Så fantastisk oplevelse
Så fantastisk oplevelse! Og de sødeste og bedste kørelærere✨🌞
Fantastiske kørerlærere ⭐️
Fantastiske kørerlærere ⭐️
⭐️nærværende og hjælper eleven hele vejen i mål på en tryg og vejledende måde.
Tak for god behandling👍🦌 !
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole, med de bedste lærere😊😊
Fantastisk køreskole kan stærkt…
Fantastisk køreskole kan stærkt anbefale Hjort køreskole det har været et godt forløb og hyggeligt. Rigtig gode kørelære de virkelig gode til at finde tider til dig når du har brug for det så det er en kæmpe anbefaling
Rigtigt god køreskole
min veninde Asta og jeg havde en rigtigt god oplevelse og følte os trygge og tilpas, da der både var plads til at havde det sjovt og plads til at tage det seriøst. Deres teori var både og sjov og spændende og læreri. vi vil helt klart anbefalde denne køreskole.fordi det er et sjovt og trygt forløb hele vejen
Venlig hilsen Asta og wiliam
Ærligt bedste køreskole.
Ærligt bedste køreskole.
Kommer til at savne de gode køretimer🥲❤️
Møs møs❤️
Hjorts køreskole er fantastisk
Hjorts køreskole er fantastisk. Der er altid godt humør og undervisning er på en livlig og sjov måde🤩 de er super gode til at gøre eleverne trygge og give dem et boost af at det her klare det med bravur. Vi har kun ros og sige om dem!!!
jeg kan kun anbefale hjort køreskole de…
jeg kan kun anbefale hjort køreskole de er meget gode og gør det meget professionelt og syndes mit forløb gik meget stærkt
Det var sår fedt
Det var sår hyggeligt og vare der de er nogle mega søde mennesker som der hjælper dig rigtig maget med at lære alle de ting man skal bruge til kørekort
Jeg tog kørekort på hjort køreskole i…
Jeg tog kørekort på hjort køreskole i Glumsø, og det er det perfekte stedat tage kørekort, især hvis man vil have et smil på læben.
Jeg havde dov ikke Brian så meget, men han virker rigtig sød.
Og Betina er også bare den sødeste med god energi og griner altid med én. Og det var hende der gjorde at jeg er kommet til hvor jeg er.
Så kæmpe anbefaling her fra😉💗
KÆMPE anbefaling
Jeg har taget kørekort hos Hjort køreskole afdl. Ringsted.
Jeg havde Bettina som kørelære, og fortryder på ingen måde valget af køreskole, totalt jordnære mennesker, og de har forståelse for den enkelte elev.
KÆMPE anbefaling, og tusind tak til Bettina for et sjovt og lærigt forløb i bilen, det har været det hele værd❤️
Super god køreskole med søde og sjove…
Super god køreskole med søde og sjove kørelærere. Undervisningen er god og får en godt gennem både teori og praksis, og har en kontakt til førstehjælpskursus også.
En kæmpe anbefaling herfra.
Hvis man gerne vil have en køreskole hvor der er plads til læring og sjov
Hvis man vil have en kørelærer hvor man både kan lærer og have det sjovt skal man vælge hjort køreskole. De er vildt dygtige til både undervisning og have det sjovt.
Man lærer sygt meget i både teorilokalet og ude i bilen.
Jeg tog både min teoriprøve og praksis prøve i første forsøg takket vær Hjort køreskole.
Har taget min generhvervelse her hos…
Har taget min generhvervelse her hos Brian meget professionel og hyggelig kørelærer! Kan kun anbefales 5/5 stjerner herfra Mvh Emil Højfeldt
Mega fedt forløb
Mega fedt forløb!
Jordens sødeste kørelærer, med fokus på at samle op der hvor der er brug for det. Om det er kørslen eller teorien, så bliver det forklaret på en nem og overskuelig måde, så det er let at forstå.
Kan kun anbefale hjort køreskole.
Jeg kan varmt anbefale Hjort Køreskole
Jeg kan varmt anbefale Hjort Køreskole. Undervisningen i teorilokalet var lærerig, men samtidig også fuld af hygge. Kørelærerne sørger for, at man føler sig tryg på ude på vejene, og giver altid et smil med på vejen. Alt i alt en helt fantastisk oplevelse, kan klart anbefales herfra!
Mega fed køreskole
Mega fed køreskole med dejlige kørelærere der virkelig er engageret i at lære fra sig. De gør både timerne og køreturene lærerige men også hyggelige og sjove. Man ser frem til at sku være sammen med dem. Jeg kan kun anbefale.