Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hei. Varen som var annonsert, og jeg trodde ble bestilt, var et skap med kodelås og godkjent for oppbevaring av våpen. Det jeg mottok er et lett skap som ikke har sertifisering. Dette er misvisen... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Produktet jeg kjøpte var ikke godkjent, mener det skulle stått at det ikke var det. Mener alt som selges i Norge skal være godkjent, dette var et våpen skap som nå bare blir stående ubrukt. Skulle sel... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bestilte en symaskin og fikk en bitte liten en som ser ut som til barn 😰 Var ikke det jeg trodde jeg bestilte da det sto ‘standard’ symaskin i annonsen. Tok kontakt og fikk heldigvis både ret... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ryddig og rask handel. God kvalitet på det jeg bestilte, men det manglet de 6 pilene på dartskapet. Har etterlyst så vi får se hvor vi havner. Bestille og et biljardbord som ikke er satt opp enda... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sportwinkel
  2. Woonwinkel

Geschreven door het bedrijf

Handle utstyr av høy kvalitet for trening, sport og fritid fra kjente nordiske merkevarer til lave priser | GRATIS og rask frakt | Beste priser | Handle nå på: hobbybox.no

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 15% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Pakken ble levert til hentestedet

Pakken ble levert til hentestedet. Men sporinginformasjonen var mangelfull. Det stod bare at pakken var ventet innlevert helt til den kunne hentes en uke senere.
Pakken er ikke åpnet, da modellbåten som trallen skal benyttes til er ikke ferdig.

28 februari 2026

Ikke mottatt vare.

Jeg har ikke fått varen og heller ingen oppdateringer, hvor blir det av massasje benken jeg bestilte?
Vennlig gi meg tilbakemelding på at bestillingen er i deres system og når jeg kan forvente å få den levert.
Mvh Henning Levernes.

11 maart 2026

Takk for henvendelsen.

Jeg kan bekrefte at bestillingen din på massasjebordet er registrert i systemet vårt og allerede er sendt. En sporingslenke med forsendelsesdetaljer er sendt til e-postadressen som ble oppgitt ved bestillingen. Vennligst sjekk innboksen din (og søppelpostmappen for sikkerhets skyld) for å se de siste sporingsoppdateringene og forventet leveringstid.

Hvis du ikke finner sporings-e-posten eller ønsker at vi skal sende den på nytt, er det bare å gi oss beskjed, så hjelper vi deg gjerne.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ikke mottatt varene enda

4 maart 2026

Hei!

Vi beklager å høre om din manglende bestilling! I dette tilfellet anbefaler vi deg å kontakte vår kundeservice direkte, slik at vi kan undersøke statusen på bestillingen din nærmere. Du finner vår kontaktinformasjon under «Kontakt oss» på vår nettside.

Vi skal ordne dette for deg. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har flere spørsmål.

Med vennlig hilsen,
Hobbybox.no

Lang leveringstid

Det tok veldig lang tid men har vell sin årsak, ellers veldig fornøyd med produktet! Skal sies at det var opplyst om datert leveringstid på nettsiden av produktet 👍

2 maart 2026

Hei,

Takk for anmeldelsen din og for tålmodigheten din.

Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med produktet. Samtidig beklager vi at leveransen tok lengre tid enn den estimerte leveringstiden som var oppgitt på nettstedet vårt. Selv om vi alltid streber etter å overholde de oppgitte leveringstidene, kan det av og til oppstå forsinkelser under transporten.

Vi setter stor pris på din forståelse og dine vennlige tilbakemeldinger. Hvis du trenger hjelp i fremtiden, står vårt supportteam gjerne til tjeneste.

Fornøyd

Varen ble sendt mandag(en dag før antatt), og kom frem fredag. Alt var i orden. Fornøyd!

27 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rullatoren var lett å montere

Rullatoren var lett å montere, lett å folde sammen, lett å bære og å legge i bilen. Bremsefunksjonen er god.

5 februari 2026

Hei,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen!

Vi er glade for å høre at rullatoren var enkel å montere, brette sammen, bære og transportere i bilen din. Det er flott å høre at bremsefunksjonen også fungerer godt og oppfyller dine forventninger.

Din tilbakemelding betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring. Vi ønsker deg mange trygge og komfortable turer fremover!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bestilte en symaskin og fikk en bitte…

Bestilte en symaskin og fikk en bitte liten en som ser ut som til barn 😰
Var ikke det jeg trodde jeg bestilte da det sto ‘standard’ symaskin i annonsen.

Tok kontakt og fikk heldigvis både returnere varen og pengene tilbake.
Men kjøper aldri noe herfra igjen da annonse var utrolig misvisende.

23 februari 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din — vi beklager at du er skuffet.

Vi forstår hvor frustrerende det må være å forvente en standard symaskin og motta en mye mindre modell enn forventet. Hvis produktstørrelsen var uklar i beskrivelsen eller bildene, beklager vi virkelig for eventuell forvirring dette kan ha forårsaket.

Vennligst kontakt vår kundeservice med ordrenummeret ditt, slik at vi kan se på saken din. Vi sjekker gjerne produktdetaljene med deg og hjelper deg om nødvendig med å ordne en retur eller finne en modell som bedre samsvarer med dine forventninger.

Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette – vi setter pris på muligheten til å rette opp i saken.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har kun mottatt et par sko størrelse…

Har kun mottatt et par sko størrelse 42. Savner sko i størrelse 40.

5 februari 2026

Hei,

Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette, og vi beklager oppriktig feilen. Dette burde selvfølgelig ikke skje, og vi forstår fullt ut hvor frustrerende det må være.

Vennligst kontakt vår kundeservice med ordrenummeret ditt, så vil vi undersøke saken umiddelbart og sørge for at du enten mottar den manglende varen så raskt som mulig, eller at vi finner en annen passende løsning for deg.

Takk for at du ga oss beskjed – vi vil gjøre vårt beste for å løse dette raskt.

Produktet tåler ikke kulde

Produktet tåler ikke kulde, alle vinduer ble ødelagt ved montering.

6 februari 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at vinduene ble skadet under installasjonen, spesielt på grunn av lave temperaturer.

Det er absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker at du skal ha. Våre produkter er testet for å oppfylle kvalitetsstandarder, men installasjonsforholdene – inkludert temperatur – kan noen ganger påvirke materialene hvis de faller utenfor de anbefalte retningslinjene.

Vi vil gjerne undersøke dette nærmere. Vennligst kontakt vår kundeservice med opplysninger om bestillingen din og, om mulig, bilder av skaden. Dette vil hjelpe oss med å vurdere hva som kan ha skjedd og finne en passende løsning for deg så raskt som mulig.

Vi setter pris på at du har gjort oss oppmerksom på dette og ser frem til å hjelpe deg.

Dårlig kvalitet

Jeg kjøpte nordic Air bike fra dere, først brukte den 3 uker på å komme selv om det sto 3-6 dagers leveringgaranti. Selve air biken fungerte fint den første uken, men da jeg kjørte rolig tempo den ene dagen, så bare knuste hele håndtaket. Hva slags kvalitet er dette?!

18 januari 2026

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse, og vi beklager virkelig frustrasjonen dette har forårsaket.

Vi forstår fullt ut hvor skuffende det er å vente lenger enn lovet på levering, og så oppleve at produktet går i stykker så raskt. Det er ikke det nivået av kvalitet eller service vi ønsker å tilby.

Vi ønsker å rette opp dette. Ta kontakt med kundeservice med ordrenummeret ditt og et bilde av det ødelagte håndtaket, så vil vi se på saken umiddelbart. Hvis det er en produksjonsfeil, vil vi ordne en erstatning eller refusjon så raskt som mulig, og vi vil også undersøke hvorfor leveringstiden ikke ble overholdt.

Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette – vi setter pris på muligheten til å rette opp i det.

Kjøpte Trekker piggsko

Kjøpte Trekker piggsko - så gode at jeg nå kjøper et par til. Litt lang leveringstid, men ellers veldig bra.

21 januari 2026

Hei,

Tusen takk for anmeldelsen din!

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med Trekker-skoene med pigger – å kjøpe et par til er det beste komplimentet vi kan få 😊
Vi setter pris på tålmodigheten din med leveringstiden og vil fortsette å jobbe for å forbedre den. Takk igjen for at du valgte oss, og nyt det nye paret!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har ikke mottat bestillingen…

Jeg har ikke mottat bestillingen 4000012571

27 januari 2026

Takk for din anmeldelse.

Bestillingen din inneholder en forhåndsbestilt vare.
Levering av dette produktet starter 03.03.2026, som angitt på produktsiden og i din ordrebekreftelse.
Så snart varen er sendt, vil du motta en leveringsbekreftelse.

Vi beklager på det sterkeste for eventuell forvirring rundt leveringstiden.

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen din, kan du gjerne kontakte oss – vi hjelper deg gjerne!

Like a kids toy

Like a kids toy

14 januari 2026

Hi,

Thank you for your feedback.

We’re sorry the product felt disappointing. Please reach out to our support team so we can better understand your concerns and see how we can help.

Kind regards

Ikke bra

Ja, det er kanskje 14 dagers returrett, men hva skal man gjøre når pakka bruker 3-4 uker på å komme🤷🏼‍♀️ Jeg bestilte en uke før jul og fortsatt ikke fått noe. Heller ikke fått noe oppdateringer på hvor den er eller når den kommer. Bruk pengene deres et annet sted. Gir meg wish vibes.

10 januari 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen, og vi beklager virkelig frustrasjonen denne situasjonen har forårsaket.

Vi forstår hvor skuffende det er når en bestilling tar lengre tid enn forventet – spesielt når den er lagt inn før høytiden – og når det mangler oppdateringer om leveransen. Det er absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker for våre kunder. Vennligst kontakt vår kundeservice med opplysningene om bestillingen din, slik at vi kan sjekke statusen på forsendelsen og hjelpe deg videre. Vi setter pris på at du har gjort oss oppmerksom på dette, og vi vil bruke tilbakemeldingen til å forbedre både vår kommunikasjon om levering og vår service.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.