Tot 2 keer toe 1 week gewacht op de zending die beide slecht verpakt met transport schade zijn ontvangen. Hoedshop kwam met geen behoorlijke oplossing of vergoeding, enkel de aanbieding tot weder... Toon meer
Prijzig maar kwaliteit. Mijn vierde hoed/pet die allemaal nog steeds gedragen worden na jaren. Keurig geholpen door klantenservice. Wel een afknapper dat er op het label staat MADE in CHINA. Had ik... Toon meer
2 weken geleden een Oostenrijks hoedje besteld. Deze werd keurig verpakt. Het hoedje zelf zag er prima uit, kwalitatief heel goed! Alleen was DPD behoorlijk traag met het leveren; een aantal dagen bl... Toon meer
Eerste hoed die ik besteld had was 1cm ruimer dan was aangegeven, maar deze kon kosteloos geruild worden. De retour brief was al mee geleverd, op de doos geplakt en een paar dagen later kreeg ik de ju... Toon meer
Als postorderbedrijf voor hoofdmode biedt Hoedshop.nl zijn klanten een ruime keuze aan hoeden, mutsen, flatcaps, basebalcaps, bandana's en vele andere trendy accessoires. Naast de online verkoop en klantenservice via internet biedt Hoedshop.nl op de homepagina ook allerlei nuttige onderhoudstips en interessante achtergrondinformatie over hoeden.
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bestelling van 12 december, dat het ruime een week duurt voor mijn bestelling en het is nog steeds niet binnen 19 december, geen bericht over levering.. Wist niet dat een Duitse bedrijf is, had ik dat geweten had ik daar niet besteld. Pakket is vier dagen bij DpD, misschien moet Hoedshop op bezoek bij Thomann daar worden pakketten soms binnen dag meestal binnen twee dagen geleverd.

Antwoord van Hoedshop
levering 2 dagen , nu 1 week later , nog niets ontvangen , zonder bericht wanner wel te leveren .

Antwoord van Hoedshop
De leveringstijden kunnen niet kloppen, want de hoeden komen uit Duitsland en kunnen dus niet op 1-2 werkdagen worden geleverd. De mijne is nu al 2 dagen onderweg en nog niet eens in het depot gearriveerd. Momenteel zit hij in Frankfurt.

Duidelijke website!
Vriendelijke medewerker.. lost mijn vraag direct op.
Fijne kwalitatieve pet voor mijn man gekocht!
Leveringstermijn was 1 week en de levering gebeurde niet op het thuisadres maar in een distributiewinkel...spijtig.
De geleverde goederen waren wel ok en solide verpakt.
Het bedrag is er in notime af, daarna is het stil
... Geen bevesteging geen ordernummer geen mail niets, moet ik mij zorgen gaan maken😅 wat mij ook nu pas opvalt is! De reviews zijn door jullie zelf geschterven. Mocht mijn beselling deze week toch binnenkomen zal ik het verwijderen!

Antwoord van Hoedshop
Verwittigen bij versturen. Mooi op tijd. Goede service. Fijne kwaliteit van product.
De website is goed. En verder is ook alles goed verlopen
snelle levering, helaas bij aankomst was de doos met hoed gescheurd ik vreesde het ergste.
VAN ALLE KANTEN DICHTGEPLAKT, maar bij uitpakken : daar was hij in alle glorie mijn eerste hoed perfect verpakt niets beschadigd.
Ben er heel blij mee, beveel Hoedshop aan!!!
Alles is perfect verlopen, ik zal zeker nog bij jullie bestellen.
Prachtige kwaliteit hoed, exact zoals besteld en exact als de foto op de site
Ruim een week geleden een muts besteld. Levertijd 1 a 2 dagen. Extra betaald voor snelle levering. Ruim een week later nog niets.
Geen muts. Geen bericht

Antwoord van Hoedshop
Snelle levering, en de volgende dag al antwoord op mijn vraag.
Alleen door bezorging via de DPD was het pakketje wat langer onderweg.
Pet besteld en betaald op 25 November 2022. Pet is nog niet geleverd en zit vast in Depot van DPD in Duitsland. Het is een verjaardagscadeau voor iemand die op 05 December 2022 jarig is. Geen update van het pakketje vanaf 28November2022 gezien.

Antwoord van Hoedshop
Een pet besteld en na een week nog niks ontvangen. De vraag of ik de afhandeling wilde beoordelen komt eerder dan de bestelling. Lastig spul om te verzenden!

Antwoord van Hoedshop
Heb op 24-11-2022 bestelling geplaatst, maar tot op heden nog niets gekregen. Heb hen geprobeerd per telefoon te bereiken. Gaat wel over maar krijg een bandje te horen. De levertijd was 1-2 werkdagen maar zijn nu een week verder. Komt het nog aan? Zou wel professioneel zijn als ze kontakt met je opneemt. Het is een kerstcadeau, hopen dat het voor kerst binnen is!