Vier hoeslakens besteld. Concurrerende prijs en de levering was naar volle tevredenheid. De levering duurde echter langer dan op de site aangegeven, maar daarvan werden wij uitstekend van op de hoogte... Toon meer
Lekker online snuffelen, door de afgeprijsde hoeslakens op de overzichtelijke site. Overal stonden de lengte-, breedte- én matrasdikte- (hoek) maten bij. Ook een duidelijke vermelding van het soort m... Toon meer
Alles is volgens afspraak verlopen. Echter ik moest lang wachten voordat de producten verstuurd werden omdat één product niet op voorraad was. Ik wil als klant voordat ik de bestelling doe, geïnfor... Toon meer
Duidelijke website hele snelle service In een nette verpakking 📦 de volgende dag bezorgt.prima prijs het laken past perfect mooie stof blijft na het wassen mooi ook van pasvorm en makkelijk te strij... Toon meer
Krelis Louwenstraat 1-C09, 1055KA, Amsterdam, Nederland
geen probleem alles is goed in orde past mooi voor een waterbed
Twee satijnen hoeslakens besteld, helaas kwamen we er pas achter dat er duidelijk kleurverschil was toen de lakens volgens voorschrift gewassen waren en op het bed lagen.
Dan is het te laat om te reclameren volgens de voorwaarden.
Een les om te onthouden en dus voor ons geen hoeslakens meer via online.

Antwoord van Hoeslakenonline
Ik bestelde vier onderlakens. Twee grijze, twee rode.
De grijze zijn oké maar de rode geraken aan de zijkanten niet onder de matras.
Wat ik wel jammer vind want ik had er speciale besteld voor matrassen met hoekhoogte van 30 cm. (De matras heeft maar een hoek hoogte van 27)

Antwoord van Hoeslakenonline
Levering duurde langer dan voorspeld kreeg wel netjes een mailtje dat het begin de week erop zou zijn maar donderdag is bij mij al einde van de week. Erg jammer. Helaas was het niet juiste product omdat we niet echt wisten welke moesten hebben daarna gemaild om te vragen welke het dan zou zijn was het advies ook niet correct gelukkig kan alles gratis terug. Vervolgens gebeld voor advies en hebben we nog steeds niet wat we zochten.

Antwoord van Hoeslakenonline
ik heb nog steeds niets ontvangen duurt nu wel erg lang zou nog bij de fafriek greeg ik vorige week te horen voor hoe lang ?

Antwoord van Hoeslakenonline
Snelle levering, goed verpakt en 1e kwaliteit hoeslakens voor een nette prijs.

Prima in orde allemaal.
En snelle levering

Antwoord van Hoeslakenonline
Alles prima verlopen. Van bestelling tot levering. Aan te bevelen.

Antwoord van Hoeslakenonline
Snelle levering op dag van voorkeur. Duidelijk gecommuniceerd en prettige prijs.

Antwoord van Hoeslakenonline
Snelle service, goede prijs - kwaliteit verhouding.

Antwoord van Hoeslakenonline
Levering had sneller gemogen. Wel alsnog de korting verrekend die je krijgt als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dat is netjes.

Antwoord van Hoeslakenonline
Er is genoeg keuze. Ik heb gekozen voor dubbel jersey, zeer aan te bevelen.