Hoeslakenonline Reviews

4,4

Lekker online snuffelen, door de afgeprijsde hoeslakens op de overzichtelijke site. Overal stonden de lengte-, breedte- én matrasdikte- (hoek) maten bij. Ook een duidelijke vermelding van het soort m... Toon meer

Alles is volgens afspraak verlopen. Echter ik moest lang wachten voordat de producten verstuurd werden omdat één product niet op voorraad was. Ik wil als klant voordat ik de bestelling doe, geïnfor... Toon meer

Duidelijke website hele snelle service In een nette verpakking 📦 de volgende dag bezorgt.prima prijs het laken past perfect mooie stof blijft na het wassen mooi ook van pasvorm en makkelijk te strij... Toon meer

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top!

Goede producten, goede prijs, snelle levering.

20 januari 2017

Beste C.M.L.,

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en de snelle levering van uw bestelling.

snelle service

5 januari 2017

Beste Ilse Ballast,

Bedankt voor uw 4 sterren beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering van uw bestelling.

Klantenservice Hoeslakenonline.nl

Geen enkel minpunt prima geregeld.

2 hoeslakens besteld en 2 dagen later in huis prima de lux.

4 januari 2017

Beste Joachim Blum,

Bedankt voor uw 4 sterren beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de service van onze webshop.

Klantenservice Hoeslakenonline.nl

Snelle levering, kwaliteit is goed

Tevreden met de levering

22 december 2016

Beste Esther,

Bedankt voor uw 4 sterren beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van uw aankoop en de levering van uw bestelling.

Klantenservice Hoeslakenonline.nl

snelle levering maar prijs kan lager

Alles is prima verlopen. De producten zijn spoedig en netjes geleverd.

16 december 2016

Beste Huup,

Snel en goede kwalteit

Super ben zeer tevreden

13 december 2016

Beste Kox,

Bedankt voor uw 4 sterren beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van uw aankoop.

Tevreden

Goede kwaliteit en goede website, zal zeker nogmaals een bestelling doen

9 december 2016

Beste Ingrid Haverkort,

Klantenservice Hoeslakenonline.nl

Tevreden, maar net geen vijf sterren

Vier hoeslakens besteld. Concurrerende prijs en de levering was naar volle tevredenheid. De levering duurde echter langer dan op de site aangegeven, maar daarvan werden wij uitstekend van op de hoogte gehouden. Al met al heel tevreden, maar ja . . . net geen vijf sterren. Misschien de volgende keer, want we bestellen hier vast eens weer.

5 december 2016

Beste Klaas,

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de service van onze webshop.

Klantenservice Hoeslakenonline.nl

Betrouwbare goede en snelle service.

Mijn bestelling kwam de volgende dag thuis ,snel goed en kwaliteit is mijn ervaring.
Een aanrader.

27 november 2016

Beste Abraham van Brenkelen,

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van uw aankoop en de snelle levering van uw bestelling.

hoeslaken waterbed

Eindelijk een zaak waar ik een hoeslaken kan bestellen met een grote hoogte ivm dik matras. Top geleverd, top kwaliteit. Erg blij mee.

25 november 2016

Beste Teunissen,

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. We zijn blij dat we u van dienst konden zijn en hopen u nog eens terug te zien!

Aanrader

Snelle levering, goede producten, prima prijs! Aanrader!

3 november 2016

Beste Patricia,

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en de snelle levering uw bestelling.

Klantenservice Hoeslakenonline.nl

Goede service en goede kwaliteit/prijs verhouding

Toen het product niet meer op voorraad bleek te zijn kwamen ze gelijk met een aantal opties. Ik heb gekozen voor een gelijkwaardig product van een ander merk. Goede communicatie en zeer tevreden met de geleverde producten! In de toekomst bestel ik weer bij hoeslakenonline!!

29 oktober 2016

Beste Niki de Reus,

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met kwaliteit van uw bestelling en de service van onze webshop.
We doen er alles aan om onze website zo up-to-date mogelijk te houden. Onze excuses dat het door u bestelde product toch niet meer leverbaar bleek te zijn.

Klantenservice Hoeslakenonline.nl

Van begin tot het eind goed.

De titel zegt het al, vanaf moment van bestellen tot moment van thuisbezorgen ging alles vlot.. Ook de bestelde hoeslakens voldoen aan de verwachtingen.

28 oktober 2016

Beste R.F.M. Lenoir-Offerman,

geen reactie

Prima artikelen, maar verzending ervan volgt pas nadat het laatste artikel voorradig was, dus veel langer moeten wachten dan de volgende dag na de bestelling. Daarover gemaild met het verzoek het betreffende artikel te annuleren of extra verzendkosten in rekening te brengen. Nooit een reactie op gekregen. Erg jammer.

23 oktober 2016

Beste Karin,

Bedankt voor uw beoordeling. Helaas is er iets fout gegaan waardoor we uw e-mail niet ontvangen hebben. Onze excuses voor dit ongemak.

Tevreden klant.

Flanel hoeslakens van Romanette. Keurig volgende dag geleverd. Kleur naar verwachting.
Tot de volgende keer!

23 oktober 2016

Beste Nelleke,

Bedankt voor uw 4 sterren beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en de snelle levering van uw bestelling.

Voordelig en snelle levering

Bestelling in de avond geplaatst en volgende dag al bezorgd, prima bedrijf!

19 oktober 2016

Beste O.V. Klein,

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering van uw bestelling.

in een woord geweldig

Duidelijke website hele snelle service
In een nette verpakking 📦 de volgende dag bezorgt.prima prijs het laken past perfect mooie stof blijft na het wassen mooi ook van pasvorm en makkelijk te strijken

16 oktober 2016

Beste Sandra den Held,

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de prijs-kwaliteitsverhouding en de snelle levering van uw bestelling.

Snel en kwaliteit

Goede kwaliteit en hele snelle levering

12 oktober 2016

Beste Miranda Bakkenhoven,

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering van uw bestellin.

Klantenservice Hoeslakenonline.nl

Heb je een klacht, dan is de service ver te zoeken.

Er wordt gecommuniceerd dat het om dubbel Jersey hoeslakens gaat maar dat valt tegen. De weving is heel dun, volgens de fabrikant voldoet het aan de eisen om het dubbel Jersey te noemen maar het enige dat dubbel is is het stiksel.
De service bij hoeslakenonline stopt hier ook direct. Zelfs een vergoeding van de retourkosten worden niet gedaan.
Achteraf kwam ik er zelfs achter dat ze elders € 10,- per stuk goedkoper zijn...

10 oktober 2016

Beste Manon,

We vinden het spijtig om te horen dat de kwaliteit van het door u bestelde product niet aan uw wensen voldoet. Echter valt dit onder een persoonlijke voorkeur, het product voldoet aan de kwaliteitseisen. Zoals aangegeven op onze website zijn de retourkosten voor eigen rekening.

zeer slecht

retourzending betalen

20 september 2016

Beste Silvia Steennis,

Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over uw aankoop. Zoals aangegeven op onze website, zijn de retourkosten voor eigen rekening.