Hofmalen Reviews 255

TrustScore 1 uit 5

1,2

Goedkope troep uit China, geen service! Ik had een pak besteld, krijg een goedkoop doorschijnend iets wat het pak zou moeten voorstellen. De klantcommunicatie verloopt zeer slecht, bieden 20% retou... Toon meer

Ik heb hier een kostuum gekocht voor € 73,- (inclusief korting). Ondanks dat het bedrijf een fysieke winkel heeft in Amsterdam, bleek de bestelling rechtstreeks uit Hongkong te worden verzonden. He... Toon meer

De levering duurde eindeloos lang en het bestelde linnen overhemd blijkt puur synthetisch te zijn zonder enig label erin. Retourneren leuk en aardig, op kosten van de koper en retouradres is in Chin... Toon meer

Ik wilde bestellen omdat de site zelf aangeeft dat t bijna 4 uit de 5 sterren heeft. Ik checkte het zelf voordat ik de bestelling plaatste en zie maar 1 ster, negatieve ervaringen en geen reactie van... Toon meer

Houd rekening met het volgende

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Pieter

Een geruit jack besteld bij Hofman. Kreeg na 1 week bericht van een bedrijf Aurora dat de bestelling was geplaatst. Weken verder (na bericht verscheping) in huis. Helaas te klein. Bericht naar Hofmalen gestuurdvoor retour. Antwoord na een week: overdreven beleefd, moest foto of filmpje maken jack i.v.m. eventuele beschadigingen en reden aangeven. Dit gedaan, na weer een week wachten antwoord: geen eigen retourlabel, 10 % teruggave van het gestorte bedrag en mocht jack houden. Gereageerd: bedenktermijn 14 dagen, wettelijke regels, 20 dagen termijn retour. Weer wachten. Reactie: geen retourlabel, terugsturen naar China, kosten voor mezelf, 20 % retour bedrag.. Reactie van mij: magazijn in China doet niet ter zake, wetgeving Nederland. Antwoord Hofman: we houden ons aan ons retourbeleid, 30% terug. De antwoorden kwamen in dezelfde overdreven schrijfstijl van Sophie, Casey, Irish.....allemaal 1 persoon dus. Volgende mail gestuurd: totaal geblocked, via ander mailadres geen reactie meer. Schande, schande, oplichters!!! Ga NOOIT met dit bedrijf in zee! Zou een ideaal item zijn voor het programma Radar!

28 maart 2026

Volledige afwijking besteld product

De door mij ontvangen jas wijkt op meerdere essentiële punten af van de productpresentatie en -beschrijving op de website (waaronder kleurstelling, ritsen, trekkoord en de stof en kleur van de voering). Het betreft een non-conform product. Er werd een vervangend artikel aangeboden of een 20% gedeeltelijke terugbetaling. Ik wens echter een ontbinding van de koopovereenkomst en daarop werd niet gereageerd. Heb nu bijna € 80,- betaald voor een waardeloos product dat geenszins overeenkomst met de beschrijving en afbeelding op de website.

8 april 2026

Zeer slecht retourbeleid

Zeer slecht retourbeleid, reageren niet op emails. Er is geen telefoonnummer waar je heen kunt bellen, alles per email. Eerst kunnen ze wel reageren op een mail als het gaat over een bestelling die erg vertraagd is. Bestelling komt pas 3 weken later binnen. Vervolgens mail je over een retourlabel en krijg je geen reactie meer. Bestel hier niet!

5 mei 2026

OPLICHTING NIETS BESTELLEN..

OPLICHTING NIETS BESTELLEN... Leren pantoffels besteld. Geleverd plastic pantoffels van zeer slechte kwaliteit rechtstreeks uit China. Foto's zijn bedrog. Is geen Nederlandse website gewoon bedrog en oplichting. Klantenservice wil je tot max 30% terugbetalen of terug sturen naar China. En dan stopt het reageren van de klantenservice en geven dan reactie dat de termijn is verstreken en er helaas niets mee aan kunne doen.

3 april 2026

Lager dan 1 ster kan helaas niet

Lager dan 1 ster kan helaas niet. Ze leveren slechte kwaliteit als je het terug wilt sturen krijg je heel veel vragen waar ze structureel niet op reageren, vervolgens presteren ze het om nog een keer met dezelfde vragen te komen. Als je daarop reageert dat ze hun zaken goed in orde moeten hebben, komt er na een hele lange tijd een reactie en kun je het ondanks dat het om een defect artikel gaat tegen hoge kosten naar china retour sturen, iets wat je niet gaat doen. Het is ook strijdig met hun eigen retourvoorwaarden. Dan weer een tijd niets en uiteindelijk komt er een voorstel wat feitelijk te schandalig is voor woorden [het artikel is defect geleverd] maar ga je mee akkoord omdat je het anders tegen hoge kosten op moet sturen naar china. Vervolgens ben ik bijna een maand verder en hebben zij ondanks reminders nog steeds niet een klein gedeelte van het aankoopbedrag teruggestort. Notabene hun eigen voorstel.
Het is jammer dat ik bij trustpilot geen negatieve score kan geven.

13 februari 2026

Dropship vanuit China….

Korte broek besteld in maat L. Na ruim 2,5 week wordt de broek geleverd vanuit China. Ik verzuip in de broek, maat komt eerder overeen met XXL. Terugsturen is geen optie aangezien de verzendkosten voor eigen rekening zijn, naar China… verzendkosten zijn meer dan de kosten van de broek.
Ordinair dropship bedrijf die niets toevoegen tov direct bij Ali/Temu bestellen.

23 april 2026

1 ster is nog teveel!!

Helaas moet ik 1 ster geven, m1nder kan niet.
Polo besteld, maar de maatvoering klopt niet... deze valt 2 maten groter uit.
Ook werd aangegeven dat het van Polyesther is gemaakt, maar het is meer plastic en echt niet ademend.
Super slechte kwaliteit!!
Niets kopen van deze website!

21 april 2026

Helaas en jammer dat dit soort bedrijven bestaan

Helaas ook bij mij geen correcte afhandeling.
Ze reageren niet op mails en nu 20 mails verder nog geen stap verder met vervangende order of oplossing.
Let op !!! doe geen zaken met dit bedrijf tenzij je niets verwacht en graag geld wilt uitgeven....ik ben de fout in gegaan en behoed anderen graag vergelijkbare ervaring.
Paul

4 mei 2026

Je wordt zwaar genaaid!!

Je wordt zwaar genaaid!!! Product voldoet niet aan de wensen die ze schrijven. Terug sturen, ze geven geen adres. Terug sturen zelf betalen!!! Met track en trace… en nu maar 20% terug betalen. Schandalig gewoon!!!!

3 mei 2026

Hofman nooit bestellen

Goederen ontvangen , terugsturen reageren ze eerst op de mail dat je foto’s moet maken. Daarna geen reactie meer!! Dom dat ik dit niet eerst heb gecheckt vooral de vele negatieve reacties , bestel er niets!!

20 april 2026

Product niet wat word voorgespiegeld

Een sweater besteld op wat je denkt bij een nederlandse winkel,product komt dus gewoon uit china.
Dan wil je het retour sturen omdat de kleur een soort van bling bling is en omdat hij te groot is.
In eerste instantie een zeer snelle reactie dat ze een nieuwe willen sturen tegen de kosten van 9,95,op hun website staat dat ze gratis een andere sturen.
Sindsdien is het stil vanaf de kant van hofmalen geen reactie meer op mails.
Ik kan mensen alleen maar afraden hier te kopen is feen kwaliteit maar chinese kwaliteit

20 april 2026

KOOP HIER NIETS

KOOP HIER NIETS! Ik heb bij Homalen sneakers besteld die blijkbaar door Aurora-mode worden geleverd. Eerst reageren ze een aantal weken niet op je mails waarin je vraagt waar de schoenen blijven. Uiteindelijk kwam de bestelling na 8 weken aan en voldeed deze niet aan de verwachting omdat de sneakers een hoog plastic gehalte hebben. Als ze eindelijk wel reageren blijkt retourneren niet mogelijk omdat dit op eigen kosten naar China moet en dit tussen de 60 en 100 euro kost. Het exacte bedrag kunnen ze vooraf niet aangeven! Kortom; ik bestel nooit meer iets bij deze drop-shipper!

30 april 2026

Echt heel slecht...

Echt heel slecht.... Rommel uit China en na klagen reageren ze niet meer. De site ziet er betrouwbaar en normaal uit maar het is een boevenbende. Schandalig

27 april 2026

Ik adviseer iedereen om niets te kopen…

Ik adviseer iedereen om niets te kopen bij Hofmalen.Zeer lecte service. Je krijgt geen reacties op de mails die je stuurt en je kan niets terug sturen ondanks dat dit op hun site staat en dat ze dit verplicht zijn.
DUS NIETS BESTELLEN VIA HOFMALEN

29 april 2026

NIET DOEN

NIET DOEN! Fantastische foto's. In huis krijg je plastic en namaak schoenen binnen. Had ik maar eerder op deze site gekeken.

28 april 2026

Ook slachtoffer van deze scam geworden

Soms vergeet ik van tevoren Trustpilot te controleren wanneer ik bij een nieuwe webshop bestel. Dit is een domme fout geweest van me. Alle revieuws kloppen. Artikel komt qua pasmaat totaal niet overeen met de foto. De reactie op mijn retouraanvraag kwam binnen een dag, maar vervolgens nooit meer wat gehoord. Ik hoop dat deze scam geen klandizie meer krijgt, stelletje criminelen.

29 april 2026

Is dit jouw bedrijf?