Holzkern Reviews

5.489

4,4

Al vaker hier besteld. Supper kwaliteit van de producten en de service is daarnaast uitstekend. Je word altijd goed en snel geholpen. Ik zou dit bedrijf aam iedereen voorstellen.

In dec. een armband besteld bij deze fantastische winkel. De service was al goed, en de armband erg mooi. Maar toen deze kapot ging met een kleine valpartij nog geen 3 mnd later. Werd er meteen een... Toon meer

Ik had zelf eerst een mooi horloge bij Holzkern gekocht, een paar dagen later bedacht mijn vrouw ook om hier een horloge te kopen. Toen mijn horloge binnenkwam zat er een kortingsbon van 10% bij. Eve... Toon meer

Heb inmiddels een drietal producten besteld en tot volle tevredenheid ontvangen. Ook het laatste product, de vierde werd weer snel en goed geleverd. Een goed en vertrouwd bedrijf met hele mooie spulle... Toon meer

1. Horlogerie

Holzkern-Uhren sind mehr als reine Zeitmesser. Für uns ist die Natur Ausdruck für Individualität und Ausgangspunkt für Selbstverwirklichung. Deshalb sollen dich unsere Produkte als dein persönliches Stück Natur täglich daran erinnern, das Beste aus deiner Zeit zu machen - egal, wo du gerade bist. Verbringe Zeit mit Menschen, die du liebst und verwirkliche Dinge, die dir etwas bedeuten. Zeig uns auf unseren Socials mit #holzkern was du mit deiner Zeit machst! Genieße deine Zeit, Dein Holzkern-Team

Uitstekend

5K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(5.489)

1.069 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goed contact op

De armband was vrij snel beschadigd, na 1 mail gestuurd te hebben hebben ze contact opgenomen en na wat foto's gestuurd te hebben van de armband kreeg ik het bericht dat er een nieuwe onderweg was. Inderdaad weer in het bezit van een nieuwe armband.

2 september 2025

We hebben een horloge teruggestuurd…

We hebben een horloge teruggestuurd omdat er iets los was gekomen aan de binnenkant van het horloge.
Na een mail terug te hebben gekregen,hebben we het horloge teruggestuurd via het retour label.
Maar we hebben nog steeds niets gehoord.Dit was al op 25 augustus jl.

17 september 2025

Hello C,

Thank you for your review.

After the delivery in Vienna, parcels are registered in our system within 5 working days.

The processing time can vary between 1-2 weeks, during which we take a closer look at your returned models.

In the event of a warranty claim, we will send the model back to you after processing has been completed. You will of course also receive an email notification when the parcel is dispatched.

You have already been in contact with our customer service team, and your model will be shipped to you tomorrow at the latest.

Thank you for your understanding and for your patience.

The Holzkern team

2e poging ook een flater; klaar mee

Een opmerking vooraf en de reden dat het toch 4 sterren zijn geworden: de spullen zijn prachtig!!

We hebben, zoals gevraagd in de reactie op een eerdere review, Holzkern een tweede kans gegeven. Ze zullen best goede bedoelingen hebben, maar dit gaat echt niet lekker met verzenden via UPS. Holzkern, het is jullie keuze om met die incompetente partij te werken. Kost me inmiddels zoveel tijd dat de bestelling bij jullie al drie keer betaald is in uren.

Update: Na meer dan een week gezeur met UPS is het pakje binnen. De reactie dat er geen invloed is op het bezorgproces kan ik begrijpen, maar ik heb niet voor deze vervoerder gekozen. Ik kan me dan ook niet geheel in die reactie vinden. Misschien wat betere afspraken maken, of een andere vervoerder vinden die het wel snapt.

13 september 2025

Hello,

Thank you for your review.

We are really sorry to hear that a problem with the delivery occurred. Unfortunately, we do not have any influence on the delivery process once your order is handed over to our shipping partner.

We can assure you that it is also very frustrating for us when our customers have to wait longer to receive their uniques!

Unfortunately, I could not find any previous contact with you. Have you contacted our customer service regarding your issue?

By now you should have received your package. If this is not the case, I would ask you to contact us via our e-mail address hallo@holzkern.com and our colleagues will make sure that you receive your order of course.

We apologize for the inconvenience.

The Holzkern Team

Verzenden pas vanaf 40euro

Verzenden pas vanaf 40euro. Oorbellen prijs 39 euro. Moet er een cadeautasje bij doen van 5euro om te kunnen bestellen. Erg jammer.

10 september 2025

Hello,

Thank you for your feedback.

Since we also cover the shipping costs for our customers, we have to require a minimum order value in our online store. An even lower amount would not be reasonable both economically as well as for the environment.

We understand that this may be a little annoying for you, but please understand that this is not unusual.

We are doing our best to further develop our brand, products and website. To do this, it is important to take our customers' perceptions seriously, which is why we have now forwarded your feedback to the relevant department.

In any case, we would be delighted if you would give us a chance and visit us again soon in the online store.

The Holzkern-Team

Hele goede service

In maart een ketting besteld die helaas vrij snel het hout stukje kwijt was.
Dit gemeld en er werd direct een nieuwe ketting op gestuurd. Echt top service

2 september 2025

Een mooie armband besteld voor mijn…

Een mooie armband besteld voor mijn man, echter heb ik per ongeluk bij bestelling mijn oude emailadres ingevuld ipv het nieuwe.
Een bericht gestuurd met de vraag of ze de bestelbevestiging naar dit emailadres willen sturen.....helaas geen reactie en telefonisch niet bereikbaar.
Gelukkig de 144 euro die het kost via Klarna achteraf betalen gekozen, zodat als het niet aankomt ik nog een klacht kan indienen.

Inmiddels de armband ontvangen, prima kwaliteit, en het staat Holzkern zeer netjes dat ze op mijn revieuw gereageerd hebben👍
Wel vind ik dat ze "nog" beter te bereiken zouden moeten zijn, bv telefonisch.

1 september 2025

Hello Karin,

We are very sorry that this has happened.

Our customer service team usually responds within 1-3 business days.
We have received your message from 2 days ago and a colleague will get back to you today with a solution. :)

Thank you for your patience.

Kind regards
The Holzkern-Team

Prachtig product voor een klein prijsje

Prachtig product voor een relatief klein prijsje. Snel geleverd in een mooi sieraden doosje. Ik had een ring besteld als cadeau maar 1 maatje te groot. Heel flexibele klantenservice. Ik viel met mijn retour net buiten de wettelijke herroepingstermijn van 24 dagen maar dit was geen probleem ik heb gewoon kunnen ruilen voor een kleinere maat. Heel prettig contact ook via email, snel duidelijk antwoord.

14 augustus 2025

Prachtige oorbellen gevonden

Prachtige oorbellen gevonden, 39 euro.
Laten ze nou pas leveren vanaf 40 euro. Wat een doortrapte streek, minachting voor de klant!
Dan maar geen oorbellen en überhaupt niets kopen bij deze firma.

19 augustus 2025

Hoi Brigitte,

bedankt voor je review.

Aangezien we ook de verzendkosten voor onze klanten op ons nemen, moeten we in onze online shop een minimale bestelwaarde hanteren. Een nog lagere waarde zou zowel om economische redenen als omwille van het milieu niet zinvol zijn. Ik begrijp dat dit misschien wat vervelend voor je is, maar ik vraag je begrip voor het feit dat dit zeker niet ongebruikelijk is.

Misschien vind je een ander model dat je ook bevalt. Als alternatief kan ik je ook onze cadeautasjes aanbevelen, daarmee zou je de minimale bestelwaarde bereiken.

Groetjes,
het Holzkern-Team

Het gaat goed tot er iets niet goed is

Het gaat goed tot er iets niet goed is, mijn kinderen hadden voor mijn verjaardag een ring besteld bij holzkern, erg mooi niets mis mee, maar de ring was te groot.
Het retour proces is een drama en duurt erg lang, via DHL word het in Duitsland afgeleverd en dan weet niemand waar het is, schijnbaar zit het bedrijf in Wenen.
Er is geen tracking tussen Duitsland en Wenen.
Daarna moet de ring nog gecontroleerd worden en daarna word je terug betaald wat ook nog eens 2 weken kan duren.
Zoals ik zei, als het goed gaat is het een super bedrijf, maar voor retourneren is het een dikke onvoldoende.

13 augustus 2025

Hoi Berry,

bedankt voor je review.

Het spijt ons dat de ring niet paste en moest worden teruggestuurd.

Je hebt contact met ons opgenomen via e-mail. In ons oorspronkelijke antwoord hebben we je meteen uitgelegd dat retourzendingen met ons voorafbetaalde DHL-label eerst worden afgeleverd in een Duits DHL-distributiecentrum en vervolgens pas naar Wenen worden doorvervoerd. Dat wij een Oostenrijks bedrijf zijn met hoofdkantoor in Wenen, kun je ook online nalezen. Verder communiceren we op onze website op transparante wijze dat het pakket eerst in een DHL-distributiecentrum wordt afgeleverd en dat de verwerkingstijd 14 dagen kan bedragen.

Op het moment van je aanvraag was je pakket al in Duitsland afgeleverd, maar moest het nog naar Wenen worden doorvervoerd. Zoals we je gisteren al hebben meegedeeld, is het dinsdag in Wenen aangekomen en wordt het binnen enkele dagen verwerkt. We hebben je ook geïnformeerd dat een verwerkingstijd van 2 weken vanaf de levering alleen in uitzonderlijke gevallen voorkomt en dat de verwerking normaal gesproken sneller gaat (binnen ongeveer een week).

We vragen je nog even geduld te hebben met betrekking tot de verwerking van je retourzending. Onze collega's doen in ieder geval hun best om dit zo snel mogelijk af te handelen.

Groetjes
Het Holzkern-Team

Wijzerplaat ziet er kapot uit

Horloge besteld voor mijn man voor een belangrijke dag in ons leven.
Maar als mijn man in zijn horloge kijkt ziet hij een barst in de wijzerplaat!
Contact opgenomen met Holzkern en de foto's toegevoegd waar om gevraagd werd.
Reactie is zeer spijtig we krijgen te horen het is een natuur product.
Zijn we blij mee dat een bedrijf hier goede voornemens mee heeft maar niet wanneer het eruit ziet als een kapot horloge wijzerplaat!!!
Gevraagd Holzkern ergens wat voor ons kan betekenen?? Ook met een uitleg welke gedachten dit horloge gekocht is.
Het is een natuur product nogmaals.

Wij vinden het zeer spijtig want we moeten allemaal hard werken voor ons geld en dan wil ieder ook met trots zijn horloge bekijken en laten zien.

Dus mensen denk goed na voor dat iets besteld het kan er helaas echt anders uitzien en niet op de positieve manier!

1 augustus 2025

Hoi Debby,

Bedankt voor je review!

Zoals je ook in je review vermeldt, gebruiken wij natuurlijke materialen. Je horloge heeft een marmeren wijzerplaat, waardoor er een structuur op de steen zit. Deze structuur kan bestaand uit stippen, lijnen of grotere delen van de marmeren steen bedekken. Dit is geen defect, maar gewoon de natuurlijke eigenschap van dit materiaal.

Het is jammer dat deze structuur je niet bevalt. Daarom hebben we je tijdens ons contact aangeboden om het horloge om te ruilen en hopen we dat je tevreden bent met deze oplossing. We willen namelijk dat je man van zijn speciale cadeau geniet :)

Als je nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet
Het Holzkern-team

Mooi horloge!!

Voor mijn bruiloft was ik op zoek naar een mooi horloge wat bij mijn pak zou passen. Bij Holzkern een fraai exemplaar gevonden. Na mijn bestelling direct een link ontvangen om de zending te volgen. Binnen vijf werkdagen had ik hem in huis en ben blij dat ik voor deze keuze ben gegaan!

8 juli 2025

Het horloge is mooi ziet er goed uit

Het horloge is mooi ziet er goed uit, maar de wijzerplaat is moeilijk te lezen het hout is te donker….en de blauwe wijzer & getallen niet echt handig.

2 juli 2025

Hoi,

bedankt voor je review.

We zijn blij om te lezen dat je je horloge mooi vindt. Het is echter jammer dat het voor je moeilijk is om de tijd van je horloge af te lezen.

Je bent van harte welkom om contact met ons op te nemen via ons serviceformulier hier https://www.holzkern.com/nl/faq/#service-form of rechtstreeks via ons e-mailadres hallo@holzkern.com.

We hopen echter van harte dat het nieuwe model je bevalt en dat je er veel plezier aan zult beleven :)

Groetjes,
het Holzkern-Team

Fijn bedrijf!!

Ontzettend behulpzaam, erg vriendelijk en geduldig. Top bedrijf met erg mooie producten. Ik raad zeker aan om hier iets moois voor jezelf te kopen! Zelfs nadat de garantie op het horloge is verlopen ben ik erg goed geholpen en is het horloge weer in goede staat en dat door duidelijk gestuurde foto's vanuit de klantenservice (Anja) waardoor het snel duidelijk wordt hoe je het bandje kunt repareren. Erg blij mee!

12 mei 2025

Top bedrijf

Deze firma is helemaal top.
Goede mooie producten en een snelle service.
Goede contactwisseling via mail.
Heb een mooi horloge besteld en werd binnen 4 dagen geleverd in een fraai houten doosje en het horloge was met zoveel beschermingsmiddelen ingepakt om beschadiging aan het horloge te voorkomen.
Met diverse onderdelen om je horloge op de juiste maat te maken.
Groet Lex

4 april 2025

Kwalitatief mooie armband

Kwalitatief mooie armband voor een redelijke prijs. Het was vrij eenvoudig om de armband in te korten om hem passent te maken. Levering werd beloofd als 2-5 werkdagen, en zowaar na 2 werkdagen had ik het product al ontvangen.

14 maart 2025

Zeer tevreden

De ring en armband zien uit zoals op de foto’s. Zeer snel geleverd. Heel mooi en veilig verpakt in doosjes die je echt kunt bewaren om de sieraden in op te bergen. Ook alle materiaal meegeleverd om de armband op maat te maken. Ik ga zeker nog meer bestellen.

5 maart 2025