Dit is waarom ik nooit meer bij VRBO ga boeken: Er was niemand bij het appartement in Malaga, moesten uitwijken naar een duur hotel maar krijgen ons geld niet terug.
Dit is waarom ik nooit meer bij VRBO (voorheen HomeAway) ga boeken.
Bij aankomst bij het appartement was er niemand op de afgesproken tijd. Bellen, sms-en, het hielp allemaal niet. Ook VRBO die we hierover belden, kon de eigenaar niet bereiken.
De deur van het appartementencomplex stond open, we zijn naar binnen gelopen en hebben nog op de deur van het appartement geklopt maar er was niemand. Het appartementencomplex zag er shabby uit met blaffende honden, geluid van de tv heel hard en het was een bende. Kortom, dit leek op niets wat op de website stond.
Daar stonden we in Malaga: geen onderdak, inmiddels later in de middag, boven de 40 °C, in augustus dus hoogseizoen waardoor alleen nog hotels in de duurdere klasse beschikbaar waren. Na uren via internet zoeken naar niet al te dure hotels kwam er bij gods gratie iets vrij voor € 303,- per nacht (excl. ontbijt) waar we in de avond terecht konden.
Maar VRBO IS NIET VAN PLAN OM ONS TE COMPENSEREN! We zijn ons geld kwijt dus nu ga ik juridische stappen ondernemen.