Wij hadden 2 kledingkasten besteld en deze werden snel geleverd. Binnen een jaar ging er helaas één onderdeel stuk, waardoor de schuifdeur niet meer werkte. Het onderdeel die we nodig hadden was moeil... Toon meer
Vanavond een relax massage stoel bezorgd door Home bed, wat een klantvriendelijk personeel. Zowel het bestellen, de service en bezorgen, perfect. Ze namen de resterende verpakking ook netjes mee. Groo... Toon meer
2 mooie schuifdeurkasten gekocht. Had best wat vragen over de maat en de kwaliteit van de kasten. Even telefonisch contact opgenomen. Uiterst vriendelijk en netjes deskundig advies gekregen. De v... Toon meer
Snelle levering van mijn XL kledingkast. Zeer vriendelijk te woord gestaan bij telefonische bestelling. De bezorger was stipt op tijd en heeft de kast netjes naar de slaapkamer gebracht. Alles was zee... Toon meer
Boxsprings, Bedden, Matrassen, Dekbedden, Kasten, Jaloezieën, Stoelen en nog veel meer!
Energieweg 10, 6662NS, Elst, Nederland
- 0481700209
- info@homebed.nl
- homebed.nl
Vraagt klanten om een review
Boven verwaching
Ik kom bedrijven niet vaak tegen die levert kwalteit voor een heel mooi prijs .
Alles klopt in de verpakking en eerlijk de keuken wat ik van hun heeft gekocht was boven mijn verwachting en ik ben heel blij ermee . Bedankt naar de team Home & Bed tot de volgende keer
Prima alles geleverd volgens afspraak…
Prima alles geleverd volgens afspraak na lezen van de lage score reviews een beetje sceptisch maar onnodig zoals gezegd het is gewoon prima gegaan
Goede communicatie met Homebed en vriendelijke monteur
Goede communicatie met Homebed.
De monteur die de kledingkast heeft gemonteerd was erg vriendelijk en behulpzaam en had de kledingkast binnen no time gemonteerd.
Helemaal volgens gemaakte afspraken…
Helemaal volgens gemaakte afspraken verlopen. Keuken is compleet geleverd.
Boxspring
paar weken geleden boxspring gekocht, lig er nog steeds heerlijk op. Goede service.
Aangezien ik geen reactie kan geven op…
Aangezien ik geen reactie kan geven op homebed, plaats ik een nieuw bericht. Mensen laat je niet oplichten door Homebed, in hun reactie is te lezen hoe ze met klanten omgaan. Ze vertellen alles behalve het probleem. Dat de monteurs alle afspraken zijn nagekomen is pure onzin en daar heb ik zwart -wit bewijs van. Dat men een tv voor mij in elkaar heeft gezet heeft helemaal niks met hun diensten te maken en ik ben tevreden met het eindresultaat! Ik ken de klusjesmannen niet persoonlijk, ook daar heb ik bewijs van en is een foute aanname. Is dat vanwege het feit ik een kleurtje heb? Jullie wijken continue af van de issue. Ik heb foto’s van de belachelijk, slechte gemonteerde keuken en de leugens die ze vertellen op whatsapp of op de mail. Ik heb niet gefaald in het leven, zoals jullie beweren😂😂. Maar ook dat heeft allemaal met mijn bestelling te maken, toch? Waardeloos bedrijf. Er is mij nooit een andere keuken voor een andere prijs aangeboden. Voor dezelfde prijs had ik een betere keuken bij de Ikea of Leenbakker kunnen aanschaffen. Het is omdat ik geen foto’s kan delen bij m’n review, schoen en potlood resten op het blad zijn achtergelaten en alles staat schots en scheef. Elke bestelling is op eigen risico bij dit bedrijf!

Antwoord van Homebed
Komen keurig hun afspraken en levering…
Komen keurig hun afspraken en levering aan de deur.
Gewoon alles top service
Keuken Nuon
Bezorging volgens afspraak, product als omschreven.
Kwaliteit oké, zelfbouw project
Goeie service
Even terug te komen op mijn recensie en…
Even terug te komen op mijn recensie en jou antwoord erop. Mijn kamer ziet er erg vies uit. Jullie bedrijf is vies gewoon een vies bedrijf waarin mensen worden opgelicht. Ben nu al een tijdje met jullie bezig en de monteur is nog geen 1x in de buurt geweest. En geloof me ben er echt niet op uit om 40 euro winst te maken bij jullie was een type fout had ik al uitgelegd. Maar oke ik ga hier niet mijn woorden meer vuil aan maken had ik al doorgegeven aan jullie. Ik zal t nu juridisch oplossen.
P.s. ik wist niet dat een kast kapot kon gaan, omdat t in een vieze kamer staat. Laat me alsjeblieft niet lachen.
Goede en snelle service
Goede en snelle service. Reageert snel en houdt zich aan de afspraak.
Kwaliteit kast en wij hebben het laten monteren door een aardige en kundige medewerker
Aanrader
Nette en meedenkende mensen
Nette en meedenkende mensen. Keuken besteld en ondanks dat het een niet aanpasbare keuken is, alsnog samen weten aan te passen. Zeer zeer netjes geholpen zowel bij de aankoopbegeleiding als de bezorging.
Keuken kan ik nog niets over zeggen maar mocht er iets zijn weet ik zeker dat ze mij naar tevredenheid zullen helpen
Goed te woord gestaan en alle benodigde…
Goed te woord gestaan en alle benodigde informatie ontvangen. Betaalbare keukens!