Homebed Reviews 110

4,7

Wij hadden 2 kledingkasten besteld en deze werden snel geleverd. Binnen een jaar ging er helaas één onderdeel stuk, waardoor de schuifdeur niet meer werkte. Het onderdeel die we nodig hadden was moeil... Toon meer

Vanavond een relax massage stoel bezorgd door Home bed, wat een klantvriendelijk personeel. Zowel het bestellen, de service en bezorgen, perfect. Ze namen de resterende verpakking ook netjes mee. Groo... Toon meer

2 mooie schuifdeurkasten gekocht. Had best wat vragen over de maat en de kwaliteit van de kasten. Even telefonisch contact opgenomen. Uiterst vriendelijk en netjes deskundig advies gekregen. De v... Toon meer

1. Meubelwinkel

Boxsprings, Bedden, Matrassen, Dekbedden, Kasten, Jaloezieën, Stoelen en nog veel meer!

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer Slechte kwaliteit kast van Homebed

Slechte kwaliteit Evy kast ; is overal langs randen beschadigd , we zijn halverwege gestopt met monteren, hebben klacht ingediend ; belofte ; kast wordt opgehaald ; welk jaar is onbekend ; de firma blijft volharden dat het een SUPER kast is , kasten zijn tevens niet leverbaar ; dat zegt genoeg , wij zijn 179, euro armer , en wachten nog steeds ...........

Reactie op mail Homebed ; 14-1-2023
beste Homebed
Uw reactie is wat vreemd ; ons oog viel op een beschadiging tijdens het monteren , toen zijn wij beter naar kast gaan kijken ; er bleken meer beschadigingen te zijn ; gevolg we zijn gestopt met monteren en hebben besloten een klacht bij U te plaatsen , Wij hebben inmiddels een dressoir , wandkast , 4 deurs linnenkast en een nieuwe
2 deurs kast als bouwpakket gekocht en in elkaar gezet ; dus zijn zeker capabel om die klus te klaren
De kast van U is geleverd met gebreken , Wij nodigen U uit om de overige kasten te inspecteren op
gebreken of beschadigingen , we wachten dus nog steeds op Uw belofte ; wordt opgehaald
inmiddels zijn wij voorzien van andere kast
weer een bouwpakket ; erg tevreden mee

De Firma Homebed heeft naar aanleiding van onze klacht een aanvaardbare oplossing aangeboden, waarvoor hartelijk dank ! ( 2-2-2023 )

17 november 2022
Logo Homebed

Antwoord van Homebed

Beste, wij hebben elkaar telefonisch al een paar keer gesproken. U geeft aan dat de kast niet goed is. De kasten zijn absoluut van goede kwaliteit maar wij vermoeden dat u niet capabel bent om de kast goed en zorgvuldig te installeren. Daarnaast bent u verder gaan installeren dat terwijl u volgens u zag dat de kast schade had met als gevolg dat er wellicht meer zaken zijn beschadigd. Installeren betekent in de meubelbranche accepteren. Toch hebben wij u meerdere opties aangeboden. 1. de beschadigde onderdelen naleveren. 2. we sturen een monteur om de kast in elkaar te zetten en indien nodig de beschadigde onderdelen direct te vervangen. 3. de hele kast om te ruilen. Helaas is niets meer goed voor u. Waarom dat zo is weten we niet. Hierop hebben wij weer aangegeven dat als wij in de buurt zijn wij de kast gratis kunnen ophalen. Ophaalservice voor producten die niet meer in originele staat zijn worden opgehaald tegen een vergoeding daar de producten heel secuur getransporteerd moeten worden. Wij zijn in de maand december net als vele bedrijven ook met kerstvakantie. Vanwege planning, personeel en milieu moeten wij zo effectief en efficiënt mogelijk onze routes inplannen. U zult hierdoor langer moeten wachten of u zult zelf de kast moeten brengen naar ons hoofdmagazijn. Wij vinden het jammer dat u een slecht review plaatst op een nationale feestdag. Het lijkt er echt op dat u niets anders te doen heeft dan klagen en oplossingen te blokkeren. Erg jammer en triest.

Snelle service en levering.

Snelle service en levering.. ze hebben bezorgd op de aangegeven dag.. echter missende we een schroefje en waren de planken niet goed genummerd.. de glasplaten zitten los in de kast en bij de hangkast valt het eruit omdat de deur maar 1 scharnier heeft.. verder is het een leuke tv meubel

10 december 2022

Superbed Barry

We zijn heel goed geholpen en snelle bezorging we hebben de bed Barry gekocht voor onze zoon heel stevig bed het is zo inmekaar gezet mooie uitstraling en het matras ligt heerlijk precies goed mijn zoon is er superblij mee en dat voor een kleine prijs👍👍
Echt een aanrader🙂

30 oktober 2022

Geweldige service

Geweldige service! Kast van goede kwaliteit en voldoet aan eisen. Makkelijk inelkaar te zetten met goede omschrijving.
Top!

22 oktober 2022

Super bedrijf. Zeer tevreden

Snelle levering van mijn XL kledingkast. Zeer vriendelijk te woord gestaan bij telefonische bestelling. De bezorger was stipt op tijd en heeft de kast netjes naar de slaapkamer gebracht. Alles was zeer goed verpakt. Ook de monteur die de kledingkast gemonteerd heeft was keurig op de aangegeven tijd aanwezig en zeer netjes alles opgezet. Ook zeer vriendelijk.Ben er super blij mee en zal HOMEBED zeker aanbevelen. Nogmaals bedankt HOMEBED.

8 oktober 2022

2 fijne kledingkasten!

Ik kwam Homebed via facebook tegen en was opzoek naar 2 kledingkasten. Heb hier 2 fijne kasten gevonden voor een leuke prijs. 24-09 zijn ze bezorgd, chauffeur was netjes op tijd en heel vriendelijk.

Ik ben blij met mijn kasten!!

24 september 2022

Homebed een echte aanrader

Heel fijn contact gehad n.a.v. een aantal vragen over een kledingkast. Zeer vlotte en correcte levering. Komen afspraken na.
Zou zeker waneer het nodig mocht zijn weer een kledingkast via Homebed bestellen. Een echte aanrader

26 mei 2022

Goeie prijs.

Goeie prijs.. en zelfs beschadigd onderdeel is na een aantal weken ook geleverd opnieuw. Bedankt

1 december 2021

Ik schreef hen aan om met mij mee te…

Ik schreef hen aan om met mij mee te denken over een keukenblok voor mijn zus. Ongelooflijk hoe snel zij reageerden en met allerlei opties kwamen om ons te helpen. Werkelijk nog nooit zo menselijk behandeld. Uiteindelijk kwam de oplossing ergens anders vandaan maar ik weet wel dat als ik iets aanschaf dit bij homebed zal zijn.

13 juli 2021

snelle bezorging ! aanrader!

Binnen 2 dagen al binnen! Netjes een mail met de tijd dat het gebracht wordt en netjes tot aan mijn deur geleverd Alles goed verpakt en duidelijke uitleg. Alles ziet er netjes uit en de kwaliteit voelt goed!

28 april 2021

heb laatst een kast bestelt via de…

heb laatst een kast bestelt via de site en krijg hem 8 uur later binnen dit heb ik nog nooit gezien bij geen ander bedrijf dit laat zien dat ze veel aan de klanten denken daarom geef ik homebed een 5 sterren

31 augustus 2020

Ik heb pas voor ons twee persoons bed…

Ik heb pas voor ons twee persoons bed twee nieuw matras ontvangen van Homebed kost los. We hebben 1/2 jaar geleden een twee persoon bed van hun gekocht. Twee maand geleden had ik last van rugpijn gekregen. Ik voelde iets aan de matrassen. Heb ik dit met hun gedeeld naar een oplossing.Ze hebben gezegd dat we mogen twee nieuw matrassen hebben. En mag proberen dat hoe het gaat. Nu heb ik drie nachten op de nieuwe matras geslapen. Ik heb ik heerlijk geslapen.
Dus gelukkig het is opgelost en nu heb nieuw matrassen en vooral hoef ik niet wat extra voor te betalen. Ik zal zeggen dankjewel ik geniet ervan dankjewel Homebed.

17 mei 2020