Efter 55 minutter opgav jeg at komme igennem på telefon til HomeCharge og jeg ringede på deres korte åbningstid (12-14) men desværre uden held:-( Jeg har været kunde siden 2020 og har fået brug f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har været kunde hos HomeCharge en del år nu (Easee Home ladestander + serviceaftale), og det har fungeret uden nævneværdige problemer. Imponerende stabilt. Også ros for at man kan nøjes med at br... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
It did never succeed to deliver to my Porsche, and we splid up. If you have a Porsche Taycan, I can`t recomment this solution at all. HomeCharge hævder efterfølgende i svar, at de leverer til andre b... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Da min lader ikke virkede skrev jeg til HomeCharge via Chatbot på en lørdag. På trods af, at HomeCharge kun burde reagere inden for arbejdstid mandag-fredag fik jeg svar inden for et par minutter. E... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
HomeCharge tilbyder ladeboks til opladning af elbiler inkl. installation, refusion af el-afgift fra Skat og service på adressen i én samlet løsning. Opladning gjort enkelt.
Teglholmsgade 1, 2450, København SV, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Jeg er positivt overrasket.
Altid klar til at hjælpe, og utrolig hurtig til at besvare på mails.
Haft altid gode oplevelse - kan trygt anbefale

Best pris og kvalitet.

Antwoord van HomeCharge A/S
De gange jeg har haft spørgsmål til mit abonnement har jeg altid fået et svar inden for meget få minutter. Svaret har altid hjulpet mig i mål.
Kan helt klart anbefales :)

Antwoord van HomeCharge A/S
Apparently we had a small battery issue with the charger which made the lights on it go into party mode blinking green and white irregularly during charging sessions. Mailed to Homecharge and got a response within the hour. Very fast and effective after sales service.

Vi venter spændt på installation....bestilt 31.10.23....så
ingen panik.... men vi glæder os 👍🚗 🙂

Antwoord van HomeCharge A/S
Installation was quick and easy. 1 year after installation the charger stopped working. Same day as I wrote to the service department I got an answer. Next day I had a new RFID chip in the mail and a youtube video on how to easy replace the RFID (it took 2 minutes). Flawless service. Great thanks to Palle and team

Antwoord van HomeCharge A/S
Tak for en stor hjælp med at få vores ladeboks op og køre korrekt.
Bh Peter

Antwoord van HomeCharge A/S
Har et problem med mig Easee lader og er i den forbindelse kommet i kløerne på Palle :-) Sjældent har jeg oplevet så kompetent, proaktiv og hurtig service. Han er alle pengene værd
Vi er glade for vores løsning fra HomeCharge.
God service.
Supergod vejledning inden køb og meget fin installation og vejledning af installationspartneren.
Er ikke imponeret! Deres App virker i bedste fald som om det er en prototype hvor kun de absolutte mest nødvendige funktioner er tilstede. Hvorfor kan man eksempelvis ikke sortere ladestandere med priser under et valgt niveau, hvorfor viser den kun prisen el uden afgifter mv. og hvor kommer deres elpris fra.
Det ville ligeledes være smart hvis man fik vist hvornår der er størst chance for en stander er ledig.
Man kan ikke sætte den op til, at få en Push-besked når en lader er ledig osv....osv....

Antwoord van HomeCharge A/S
Jeg havde et problem med min lader til bilen og fik en super hurtig support, som betød at jeg hurtigt fik den vejledning og de reservedele jeg skulle bruge for at kunne lade igen.
Tak til Palle !
Super hurtigt service, har en oplader gennem home charge som pludselig ikke virkede, skrev en mail til dem, og efter 10 minutter havde de fikset det!!

Antwoord van HomeCharge A/S
Bestilte installation, fik også et tilbud på el-installationsomkostning på baggrund af fremsendt billedmateriale. Hurtig levering og god kvalitet af udførte arbejde.
Gentager min kæmpe ros.
Har haft laderen i godt 2 år.
Det er billigt, man betaler kun strømprisen plus et lille månedlige beløb.
Hvis alle ladefirmaer var som Homecharge ville ejerne af elbiler spare mange penge.
Homecharge er billigt, gennemskueligt og ærligt.

Antwoord van HomeCharge A/S
Fik for få dage siden installeret privat Easee ladeboks. Super tilfreds med hele forløbet fra bestilling, til dialog og endelig installation. Flot udført arbejde, trygt overleveret slutprodukt til mig som kunde. Jeg fandt efter installationen ud af det ville være meget rart med en Easee ladebrik, så den bestilte jeg efterfølgende. Straks efter bestilling kontaktede HomeCharge mig for at sikre jeg var opmærksom på om det var den rigtige jeg havde bestilt, da der er 2 forskellige (På et tidspunkt hvor de fleste holder fri endda). De var endda så flinke at sende en ekstra (måske fordi de kunne se det var ærgerligt jeg ikke have bestilt den sammen med installationen og derfor måtte betale for fragt. Men det er dælme god service. Eneste mangel jeg kan komme på er tilgængelighed via telefon - kan kun se muligheden for at bede om at blive ringet op. Men det er småtingsafdelingen, når arbejdet bliver lavet godt nok til der sjældent er brug for det.
Brug ikke HOMECHARGE hvis i er en forening hvor ALLE ikke har tidsur i bilen.

Antwoord van HomeCharge A/S
HomeCharge hævder efterfølgende i svar, at de leverer til andre biler af samme type, uden problemer. Det harmoner ikke med Porsche Taycan gruppens oplevelser, hvor jeg tværtimod er blevet opfordret til at anmelde, - for at andre ikke havner i samme situation.

Antwoord van HomeCharge A/S
Godt produkt og flot installation.
Rigtig god oplevelse.
Super installation af lade boksen.
Alt virker som lovet.
Kan kun anbefale produktet