Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Efter 55 minutter opgav jeg at komme igennem på telefon til HomeCharge og jeg ringede på deres korte åbningstid (12-14) men desværre uden held:-( Jeg har været kunde siden 2020 og har fået brug f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været kunde hos HomeCharge en del år nu (Easee Home ladestander + serviceaftale), og det har fungeret uden nævneværdige problemer. Imponerende stabilt. Også ros for at man kan nøjes med at br... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

It did never succeed to deliver to my Porsche, and we splid up. If you have a Porsche Taycan, I can`t recomment this solution at all. HomeCharge hævder efterfølgende i svar, at de leverer til andre b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da min lader ikke virkede skrev jeg til HomeCharge via Chatbot på en lørdag. På trods af, at HomeCharge kun burde reagere inden for arbejdstid mandag-fredag fik jeg svar inden for et par minutter. E... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Laadstation voor elektrische voertuigen

Geschreven door het bedrijf

HomeCharge tilbyder ladeboks til opladning af elbiler inkl. installation, refusion af el-afgift fra Skat og service på adressen i én samlet løsning. Opladning gjort enkelt.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,1

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hurtig kompetent vejledning

Hurtig kompetent vejledning.
Havde problemer med overtagelse. Til HomeCharge.
Men kundeservice var rigtig gode, til at hjælpe. Med god vejledning.

16 januari 2023

Antwoord van HomeCharge A/S

Hej Bo, Mange tak for din fine anmeldelse! Hurtig og kyndig vejledning er essentielt for en god kundeoplevelse, og det er dejligt at høre, at du er blevet hjulpet godt i gang. Vi giver med glæde din besked videre til kundeservice - tak :-)

Virkelig god oplevelse

Vi har i dag fået opsat vores lader af "Torben". Han har lavet et kanon-flot arbejde, så ledningen fra sikringsskabet og ud til skuret stort set ikke er synlig. Det er virkelig flot arbejde. Selvom det høvlede ned med regn og han skulle kravle under et skab i skuret, så fejlede hans humør ikke noget.
På samme måde har kontakten til kontoret også været rigtig god - med kompetent vejledning, hurtig tilbagemelding og hurtig aftale om installation. Der gik seks dage fra accept af tilbud, til laderen var opsat.
Som ny elbil-ejer er det også fint med Northe-kortet, for selvom man lader til noget højere priser ude, så er det rart med et kort, der let giver adgang til mange ladere.
Jeg kender kun lidt til selve easee-ladeboksen endnu, men det virker let og smart - app, ladebrik, låsning af kabel og styring af ladetid. Det skal nok blive rigtig godt!
Så - stor ros til alle dem, jeg har været i kontakt med, gid alle firmaer var så omhyggelige :o)

17 januari 2023

Hej Thomas,
Tusind tak for de flotte ord, vi er begejstrede for at høre om din gode oplevelse både med produktet, kundeservice og ikke mindst installationen. Hvor er det dejligt at høre, at det hele blev klaret med højt humør trods vejr og arbejdsforhold - vores teknikere er heldigvis friske på en udfordring :-)
Hele teamet lægger sig i selen for at give kunderne en uovertruffen oplevelse, og det er skønt at modtage feedback som dig. Vi sender selvfølgelig de rosende ord videre til Torben! Tak igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Både kundeservice og montering fungere

Leveringen af vores bil blev forsinket mange gange, men Homecharge var gode til at følge op, og kundeservice var meget behagelige at tale med. Vi har nu fået laderen monteret, og montøren var meget serviceminded og omhyggelig med monteringen. Faktura stemte også overens med tilbuddet.

5 december 2022

Antwoord van HomeCharge A/S

Hej Susan, tusind tak fordi du tog dig tid til at give os nogle rosende ord med på vejen. Vi har naturligvis sørget for, at montøren, som har gjort det flotte stykke arbejde, også får roserne. Tak!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt håndværk - MANGE TAK :-)

Hvor er det dejligt at blive positivt overrasket.
Installationen af Easee laderen blev gennemført til perfektion. Der skulle trækkes over 20 m kabel, fra den ene ende af huset og til carport ved modsatte ende, og jeg har endnu ikke fået øje på kablet. Altså, det er der, alt virker perfekt, men installationen er lavet så flot, at kablet er skjult hele vejen. også selv om elektrikeren måtte kravle hen over mine havemøbler og andet l... i haveskuret for at trække kablet derinde - langt bedre end aftalt og forventet. MANGE TAK!

24 november 2022

Antwoord van HomeCharge A/S

Tusind tak for din flotte anmeldelse og ikke mindst tak fordi du tog dig tid til at rose os. Vi prøver at gå den ekstra mil for at skabe gode løsninger og oplevelser. Vi skal sikre, at din ros kommer ud til montøren også :-) Endnu en gang tak - den er vi glade for!

Fantastisk firma!

Fantastisk firma! Alle el-bils ejere bør være kunde hos Homecharge! Klart den bedste og billigste måde at have et hjemme-lader setup på. Kommer fra Clever og har bestemt ikke fortrudt mit skifte. Nemt at bestille og flot installation og rigtig god service. Det fungerer med tilbagebetaling af afgiften hver 6 mdr, og Easee laderen fungerer problemfrit. Bedste anbefaling herfra!!!!

23 november 2022
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hrm. I kom bag på os

Hrm. Vi har som andelsboligforening bestilt ladeanlæg hos Homecharge. Vi blev da noget overraskede da graveholdet pludselig stod der i morges uden varsel. Lidt bøvlet at skulle rundt og vække sovende naboer, for at få flyttet biler.

22 augustus 2022

Antwoord van HomeCharge A/S

Tusind tak fordi du gjorde os opmærksomme på, at graveteamet i sin iver for at levere hurtigt havde glemt at få tidspunktet helt aftalt med foreningen. Vi beklager mange gange, at morgenfreden blev afbrudt, og vi har fulgt op med et forbedret kommunikationsflow.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Der er altid plads til forbedringer.

Der er altid plads til forbedringer.. De 4 stjerner gives for deres simple og nemme måde at få tingene op at køre, hurtig overtagelse af lader osv. Grunden til det ikke blev en mere, er at man som udgangspunkt hos support undersøge sagerne grundigt før man konkluderer hvor en eventuel fejl ligger, ved at vente med at vende tilbage, så man ikke laver forhastet beslutninger, det i mit tilfælde viste sig at være en simpel opsætnings fejl.

14 maart 2022

Antwoord van HomeCharge A/S

Hej Carsten, tak for din tilmelding. Vores motto er "Opladning gjort enkelt", og det er vi glade for, at du har brugt tid på at anerkende, og vi deler din tilbagemelding med teamet. Vi arbejder fokuseret mod at rette fejlen første gang, så man som kunde får en god oplevelse uden besvær. Nogle gange kan det være vanskeligt at finde den egentlig fejl, især hvis det er en ladeboks, som vi har overtaget, da fejlen kan være flere steder. Vi er dog glade for, at vi har fået opsætningsfejlen løst, og du kan lade din el-bil. Vi gennemgår naturligvis vores tilbagemeldingsprocedure. Endnu en gang tak for din tilbagemelding til os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en god oplevelse

Tak for en god oplevelse med at blive kunde hos Jer, hurtig og effektivt inkl. installation.

22 februari 2022

Antwoord van HomeCharge A/S

Hej Roy. Vi er rigtig glade for, at du tog dig tid til at give os en tilbagemelding. Det er dejligt, at du værdsætter vores hurtige og effektive installationsproces, især når vi har brugt mange kræfter på at at opbygge en strømlinet proces. Vi giver din ros videre til videre teamet :-) Bedste hilsner fra Team HomeCharge

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig fin oplevelse og god…

Rigtig fin oplevelse og god kundeservice - hurtigst og ringe til dem. Boksen er lækker og app’en virker fint. Man behøver ikke købe kabelholderen - den kan købes noget billigere ude i byen.ville have været dejligt med en holder til ladestik

16 februari 2022

Antwoord van HomeCharge A/S

Hej Peter, tusind tak fordi du tog dig tid til at give os en flot anmeldelse af vores service. Det er en god idé med en holder til et ladestik. Easee leverer pt. alene en kabelholder, som vi opsætter gratis ifm. installationen, men en alternativ holder til ladestik vil vi kigge ind i.
Endnu engang tak - vi deler dine pæne ord i teamet. Bedste hilsner fra Team HomeCharge

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig god service og information

Utrolig god service og information, gennem hele forløbet. Netop fået opsat boks via deres samarbejdspartner dansk kabel tv. Hurtig levering og opsætning, nu mangler jeg bare bilen. Tak til Homecharge.dk

2 december 2021

Antwoord van HomeCharge A/S

Hej Palle, tusind tak for en flot anmeldelse af vores service, information og levering. Vi gør vores bedste for, at man som HomeCharge kunde kommer godt i gang med opladning og med en hurtig levering, så det er værdsat, at du har taget dig tiden til at skrive til os. Vi deler dine pæne ord i teamet. Bedste hilsner fra Team HomeCharge

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik installeret vores ladeboks fornyeligt, og det var en rigtig god oplevelse. Montøren var super flink og serviceminded. Han var desuden også god til sit arbejde, idet han tog sig tid til at få det til at se flot ud med kabelføring.

Vi glæder os til at få den brugt!

19 november 2021

Antwoord van HomeCharge A/S

Hej Ninebra, tak fordi du tog tid til at give os en flot tilbagemelding - den er vi glade for, og vi giver vores tekniker din motiverende besked. Vi gør vores bedste for, at resultatet ser godt ud, og vi samtidig arbejde med et højt serviceniveau. Bedste hilsner fra hele Teamet

Homecharge leverer fantastik service

Homecharge leverer fantastik service. Så enkelt kan det siges. Både ifm. køb, installation og løbende service er de uovertrufne. Og så fungerer Easee-laderen super godt.

Alt perfekt - tak for det, Homecharge!

10 oktober 2021

Antwoord van HomeCharge A/S

Hej Søren, tusind tak for din flotte tilbagemelding. Vi gør os umage, og det er vi rigtige glade for, at du anerkender. Din tilbagemelding er delt i hele teamet. Bedste hilsner fra Team HomeCharge

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot design af lader, funktionel app, fin installation

Jeg er meget tilfreds. Dygtig installatør, virkelig fin lader, og app og det hele virker bare.

30 april 2021

Antwoord van HomeCharge A/S

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at give os en tilbagemelding. Dejligt at du er meget tilfreds med vores løsning, og det giver vi tilbage til teamet.

Bedste hilsner, Team HomeCharge

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super nemt, god service og smil.

Super nemt, god service og smil.
Jeg blev hjulpet godt igennem fra start til slut og er rigtig glad for min ladeboks!

10 februari 2021

Hej Per

Tusind tak for din anmeldelse. Vi værdsætter, at du har taget tid til at give os feed back med et smil. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse fra start til slut.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har ikke fortrudt valget af Homecharge!

Generelt god service gennem hele processen. Hurtig ordrebekræftelse og derefter opfølgning og aftale af installationsdato (14 dage efter bestillingsdato). Ret smertefri installation på aftalt dato (på trods af Easee' problemer med at få ladeboksen online) - tekniker fra Dansk Kabel TV sikrede at vi kunne oplade bilen, da han gik, selvom ladeboksen ikke var online. Søndagen efter sikrede teamet hos Homecharge at boksen kom online, så vi også kunne benytte app'en. Jeg tror vi var godt tjent med én leverandør (Homecharge), der tog ansvar for det hele.

23 december 2020

Hej Jens,
Vi sætter stor pris på din anmeldelse - selvom det har taget tid at få svaret publiceret…. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfredse med den service, du oplevede, både fra teknikeren og fra vores team. Nogen gange opstår der situationer, som vi desværre ikke er selv herre over, som f.eks. dette tekniske nedbrud, men vores mål er altid at hjælpen kunden bedst muligt igennem. Vi gør alt, hvad vi kan, for at hjælpe vores kunder ikke bare godt i gang, men trygt igennem hele processen som kunde hos os.
Mvh Team HomeCharge

Super service og produkt

Jeg havde lidt problemer med at få ladeboksen til tiden på trods af at jeg havde bestilt i god tid.
Men altså Homecharge gjorde alt for at få tingene til at køre og de er helt ekstremt service mindede.
Derudover er ladeboksen virkelig et fedt produkt og så vidt jeg kan se, efter at have scannet dette opladningsmarked, som totalt er det vilde vesten.
Så virker deres tilbud som noget af det bedste.
Dansk kabel tv som kom også satte ladeboksen op, kom med en enkelt montør som bare var mega dygtig og fandt den smarteste måde at sætte boksen op på lynhurtigt. Det var langt fra den nemmeste måde, men den pæneste.
Og det var eddermame godt håndværk.
Jeg giver Homecharge løsningen de største anbefalinger.

13 december 2020

Hej Rasmus

Hvor bliver vi glade for at få sådan en fin anmeldelse! Valget af netop Dansk Kabel TV som installatør af vores produkter, var bl.a. for at kunne give vores kunderne den allerbedste oplevelse – så det er skønt at høre, at du er tilfreds både med installationen og med servicen.

De bedste hilsner & god jul!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

HomeCharge forstår deres kunders behov :)

I forbindelse med køb af ny Tesla ønskede vi at få installeret en oplader løsning hjemme og vi tjekkede markedet for muligheder. Efter sammenligning blev vi enige om at gå med HomeCharges løsning. Der var flere årsager bag beslutningen, først og fremmest har selve opladeren et flot og enkelt design og så fylder den ikke ret meget. Et lige så vigtig krav for os var at vi selv skulle eje opladeren, så vi ikke ville stå med en unødig udgift ved en evt. senere nedtagning. Vi har alt i alt været utrolig tilfredse med HomeCharge både med hensyn til produktet og den efterfølgende hurtige installation, de har været yderst hjælpsomme, når vi havde spørgsmål. Vi kan derfor give homecharge den bedste anbefaling med på vejen.

31 oktober 2020

Hej Dorte

Vi blev rigtig glade for at modtage din anmeldelse – tusind tak!

Vi brugte en del tid på at vælge det rigtige produkt til vores løsning, så det er dejligt at høre, at I også er glade for designet, og løsningen i det hele taget.

En anbefaling herfra

Fuldt ud tilfreds. Fornemmede fra starten af at der var tale om seriøse og dedikerede mennesker bag. Fik god vejledning og fik installation til standard pris. Havde indhentet et andet tilbud, og der var den samlede pris 2 gange højere.
Montering var super professionelt. Jeg er meget tilfreds.
Mvh Rune

15 oktober 2020

Hej Rune,
Så dejligt at høre, at du er tilfreds med din installation! Både vores teknikere og resten af HomeCharge går til opgaven med stor dedikation, så det er skønt at høre, at det skinner igennem. Tusind tak for anbefalingen :-)
Bedste hilsner,
Naja, Team HomeCharge

Perfekt installation

Alt som det skulle være, kan kun anbefale Homecharge.

12 oktober 2020

Hej Mads,
Tusind tak for den fine anmeldelse - vi bliver altid rigtig glade for at høre fra vores kunder :-)
Naja,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og fin service

Hurtig levering og fin service. Trods lidt udfordringer var prisen til standard installationspris. Laderen er lille og appen til styring virker godt.

Valgt bla fordi laderen er min egen, hvis abonnementet opsiges (f.eks når/hvis refusionsordningen ophører).

4 oktober 2020

Antwoord van HomeCharge A/S

Tusind tak for din fine anmeldelse – den blev vi rigtig glade for!

Dejligt at du er tilfreds med produktet og den service, du har modtaget, og så er det altid spændende for os at høre, hvad der har været medvirkende til dit valg af HomeCharge.

Bedste Hilsner