Honey Glazed Reviews

3,5

Via Snapchat besteld en betaald. Nooit wat ontvangen. Via meerdere kanalen geprobeerd contact te zoeken maar na 1 berichtje terug van haar krijg je nooit meer een reactie. Geld weg. Wat een slechte se... Toon meer

Vaste klant bij Nadia heerlijke glosjes met een aangename geur met geen plakkende effect. Meerdere malen besteld en fijne klantencontact tussen de verkoper en koper. Vooral haar live video s vind ik l... Toon meer

Bestelling was vermist geraakt, kan ze niks aan doen. Helaas reageerde ze amper op mijn berichten, meerdere berichtjes via instagram DM, de mail, chat enzovoort gestuurd maar kreeg geen reactie. Uitei... Toon meer

Heerlijke natuurlijke lip producten. Aantal glosjes besteld en ben helemaal verliefd. Mijn lippen zijn zo zacht geworden door het dragen van deze glosjes. Ook scrub en masker voor de lippen besteld... Toon meer

1. Cosmeticabranche

Honey Glazed is een small business die voornamelijk specialiseert in lipverzorging. Denk aan lipgloss, lip pencils, lip makser e.d. Say bye to dry lips forever!

Gemiddeld

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mooie verpakking en leuk product

Mooie verpakking en leuk product. De gloss gaat er wel snel af en het duurde ruim 10 dagen voor het binnen was. voor bijna 25 euro voor 3 glosjes had ik er wel wat meer van verwacht. eenmalig voor mij.

10 december 2022

Antwoord van Honey Glazed

Hi Kim, dankjewel voor je review.

Wat vervelend om te horen dat je het lang vond duren. Omdat je bestelling is geplaatst tijdens de Black Friday Sale duurde het helaas langer dan normaal wegens drukte bij ons en Post NL.

Houdt er ook rekening mee dat het echt verschilt per persoon hoelang de gloss blijft zitten, dit heeft met verschillende factoren te maken oa. of je van jezelf droge lippen hebt (dan droogt de gloss sneller in, dan wanneer dit niet het geval is).

Mocht je nog vragen hebben of advies willen dan kan dat natuurlijk altijd!

Leuke compliment

De verzending gaat lekker snel, het is ook leuk dat ze de pakketten live inpakt via tiktok. Ik raad Honey Glazed echt aan.

5 december 2022

Antwoord van Honey Glazed

Hi Melissa! Dankjewel voor je mooie review, gezellig dat je vaak bij de live bent!

Hele fijne glossen

Ik vind de glosjes zo lekker ruiken en ze maken mijn lippen ook zo zacht!
Dit is niet mijn eerste bestelling en ook zeker niet mijn laatste ga zo door!

30 november 2022

Dankjewel lieve Dilayla!

Nadia is een hele leuke meid

Nadia is een hele leuke meid, probeerd altijd heel goed advies te geven en de glosses zijn echt geweldig!! Geen droge lippen meer❤️

7 september 2022

Antwoord van Honey Glazed

Hi Robin, wat leuk om te horen dankjewel! Super dat je er zo blij mee bent.

koop het het is je geld waard!😻

jaaa super fijne glossjes!! zeker een aanrader😻😻 ze plakken totaal niet ze ruiken heel lekker ik ga zeker vaker bestellen

30 november 2022

Antwoord van Honey Glazed

Super om te horen, dankjewel Mariana!

Honeyglazed is the best!

Honeyglazed is the best! Mooie kleuren, mooie verpakkingen plakt niet en smeert fijn. Perfecte glosjes voor elke dag maar kan ook voor een speciale gelegenheid

28 november 2022

Super Lipgloss!

Super Lipgloss!
Dit is oprecht mijn favoriete lipgloss. Het is hydrating en niet plakkerig. Daarnaast is de kleur super mooi (ik heb zelf Cinnabon) OBSESSED!!!

Voor de eerste keer besteld🥰

Voor de eerste keer besteld🥰
Super benieuwd naar de lipgloss
Zo aan alle recensies te lezen ga ik zeker geen spijt krijgen van mijn bestelling.🥰

Antwoord van Honey Glazed

Dankjewel lieve Shelley, hopelijk ben jij net zo blij met je glosses als alle andere dames! 💗

ik ben er super blij mee!

ik ben er super blij mee!! ik heb pretty peach besteld en hij is zo mooi en zacht en plakt niet ook ruikt hij zo lekker echt mijn favoriet!☺️

Dankjewel Esmee voor je mooie review! 💗

Ik heb een tijd geleden mijn eerste…

Ik heb een tijd geleden mijn eerste gloss besteld. Ik vond het een super mooie kleur gloss, maar ik dacht hoe kan deze gloss anders zijn dan andere glosses. Toen ik het pakketje binnen kreeg was het heel mooi ingepakt een leuke kaartje erbij en een kortingscode voor de volgende keer. Ik was super nieuwsgierig naar de gloss en toen ik het aanbracht op mijn lippen, WAUW! De gloss voelt heel zacht aan op je lippen en heeft een subtiele smaakjes geur. Ook heeft het een hele mooie kleur. Met heel veel glosses heb ik dat me lippen droog worden maar bij deze totaal niet! Lieve Nadia, super trots op hoe je het doet met je bedrijf! De aandacht en tijd die je voor je klanten neemt. Ik ben zeker een heel groot fan ik heb namelijk na mijn eerste gloss nog 6 glosses bijbesteld! Ik ben heel benieuwd in de toekomst welke glosses je uitbrengt! Liefs Shiromy Girdhari

Antwoord van Honey Glazed

Ah dankjewel voor je super mooie review Shiromy!!

Het is top kwaliteit mijn lippen gaan…

Het is top kwaliteit mijn lippen gaan veel beter sinds in deze glosjes gebruik en zijn ook nog eens super mooi!🤍

Antwoord van Honey Glazed

Dankjewel en wat fijn om te horen dat je lippen zoveel beter zijn nu!

honey glazed = my fave

honey glazed is echt een top merkje, het is super verzorgend en zeker niet plakkerig. Nadia doet super hard haar best om de klanten iedere keer weer blij te maken, ben super tevreden erover zou zeker niet meer zonder kunnen als ik geen bij me heb voel ik me niet compleet! love

Dankjewel lieve Evy!!

Super fijne glossjes

Super fijne glossjes! Plakken niet voelen zo fijn aan je lippen..verzorgen goed en ruiken zo lekker😍 mijn dochters van 17, 10 en ik zijn fan! Voor ons alleen nog Honey Glazed!🥰

Antwoord van Honey Glazed

Dankjewel voor je mooie review Myriam!! Super leuk dat je dochters ook zo’n fan zijn.

Mooi en verzorgend!

De meeste lipgloss die ik geprobeerd heb, plakken en verzorgen totaal niet. Sinds ik HoneyGlazed gebruik heb ik super verzorgende lippen én een prachtige gloss! Mijn favoriete kleurtje? Ik zou niet kunnen kiezen. Een mooie nude tint is ideaal voor mijn werk maar ik vind een prachtige rood tint ontzettend fijn voor een avondje uit.
Twijfel niet.. je zult geen spijt krijgen!

Antwoord van Honey Glazed

Wauw wat een mooie review, dankjewel Bernadette!