Ok so look I bought the J's I wanted now buying experience was cool no problems purchasing. They told me about the shopping time. Low and behold my luck is the third party shopping company took an ext... Toon meer

I had a pretty good experience with hoodbox! Jack worked with me the whole time to make sure my package got to me and I loved the shoes when they came. Quality 10/10!

Just received my yeezy glow green slides and there great definitely will buy it again here

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Nicht alles verstanden, aber trotzdem zufrieden

Mein Deutsch nicht perfekt, und ich verstehe manchmal nicht alle Bedingungen von Bonus. Trotzdem ich konnte spielen ohne Probleme. Wenn ich was nicht kapiert hab, hab ich Support im Chat gefragt und sie haben langsamer erklärt, so dass ich checke. Einmal hab ich bisschen falsch gespielt und Bonus verloren, aber das war meine Schuld. Insgesamt für Ausländer auch okay hier.

10 april 2026

Nice selection of low volatility slots

I don’t like big swings, so I searched for low volatility games. Found a handful I enjoy, and they keep my balance from going crazy up and down. The casino doesn’t promote them much, but they’re there if you look.

10 april 2026

First deposit lost, second hit

My first 30 vanished in like 20 minutes, I almost quit. Gave it another go a week later, same amount, hit a nice bonus and ended up with 260. Withdrew most of it. So you never know, but at least they paid without drama.

Satt i sofaen

Spilte slentrende mens TVen sto på. Hundre kroner inn, hundreogtjue ut. Bra nok for meg.

Won 200, got paid 200

Sounds basic but I’ve had places shave off fees or make excuses. Here I hit a nice win on a feature, withdrew 200 to my card, and that exact amount arrived. Nothing ‘processing fee’ nonsense. That honesty matters.

Ok på lunsjpause

Spilte en runde eller to. Ingen stress. Litt opp i saldoen, ikke stort. Liker at jeg kan stoppe raskt.

Ordered bred Jordan 4’s

Ordered bred Jordan 4’s. Shoes are legit, high quality. Good price. Took about three weeks to arrive. Only downside to the purchase is they sent me a half size bigger than what I ordered. Luckily they fit well enough to keep.

13 juni 2022