PerfectDraft Nederland Reviews

2.202

1,7

Prachtige portfolio bieren.... Waar vervolgens niks van beschikbaar is, op wat basistroep van inbev na. Karmeliet, stella, Leffe. Zelfs Franziskaner is zelfs niet meer bestelbaar. Lekker je invetten m... Toon meer

2 bestellingen gedaan en beiden niet goed geleverd. De glazen waren gebroken en de vaten kwamen ruim een week te laat binnen. Klantenservice is om te huilen - gebroken glas willen ze vergoeden maar... Toon meer

Mooi portfolio bieren en bestellingen worden correct en degelijk verpakt geleverd. Vind Hopt wel aan de prijs, maar ze hebben soms aantrekkelijke aanbiedingen. Verzendkosten zouden vanaf een bepaald b... Toon meer

Ik heb voor het weekend 3 vaatjes bier besteld bij Perfectdraft via hun site. Ik kreeg een afrekenlink.... heb betaald... is ook afgeschreven van mn rekening,... maar het staat nog steeds in mn winkel... Toon meer

1. Brouwerij

PerfectDraft: het beste tapbier thuis! Verkoop van de PerfectDraft tap, 6L vaten, glazen en accessoires. Meer dan 40 verschillende soorten bier en een app verbinding met de tap voor de beste proefervaring 🍻

Zeer slecht

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(2.202)

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Waardeloos althans tot nu toe

Waardeloos, 27 november 3x adventskalender besteld, vrijdag 29-11 1x afgeleverd, de andere 2 zijn blijkbaar niet verstuurd??!! Trudy afgelopen dinsdag eindelijk te pakken gekregen, zijn gewoon niet bereikbaar? , maar tot nu toe nog niets ontvangen of gehoord na diverse mailberichten ? Jammer, begrijpelijk dat het druk is en toch klopt dit niet echt! Alles is wel betaald maar geen artikelen?

4 december 2019

Hi Jolanda,

Onze verontschuldiging!
We zijn in deze periode van het jaar wat slechter bereikbaar en we vragen dan ook iets meer geduld. We hebben een flink aantal orders te verwerken en de Black Friday nasleep bij onze vervoerders werkt ook niet mee. We zullen zsm van ons laten horen een oplossing bieden.
We hebben volgens mij al contact met je opgenomen en zullen het problemen oplossen.
Nogmaals excuses!

Klantenservice niet bereikbaar

Uiteindelijk alles goedgekomen, helaas wat ellende aan vooraf gegaan.

Hoop dat het bij een volgende bestelling vlotter gaat, zodat de klantenservice niet eens gecontacteerd hoeft te worden.

Bedankt voor de compensatie!

31 oktober 2019

Dag Marco,

Wat vervelend om te horen! Heb je een ordernummer voor ons?
Helaas kunnen wij niet alle bestellingen controleren mbt wat onze klanten invullen. Sorry daarvoor. Maar niet getreurd, we kunnen dit gewoon oplossen.

Wat betreft dat wij zaterdag open zijn: er staat op de site dat wij maandag t/m vrijdag bereikbaar zijn, echter leveren we wel op zaterdag!

Heb je voor ons het ordernummer zodat we je bestelling nogmaals kunnen opsturen? En: een huisnummer natuurlijk :)!

Edit:
Ik zie overigens dat je wel degelijk contact heb gehad met onze klantenservice, waarna ook een reactie hebben gestuurd. We hebben de order ook nogmaals opgestuurd.
Begrijpen we goed dat deze tweede order niet is aangekomen?

Edit Edit: We hebben inmiddels een nogmaals een mail gestuurd :)

onbereikbaar via telefoon of mail!!!!!!!

Ik heb op 22-07 een bestelling gedaan van 2 x 24 steinie flesjes voor beugels en een zak met 100 beugels.
Deze zijn keurig op 25-07 bezorgd maar bij natelling waren het geen 100 beugels, maar 77 dus 23 stuks te kort.
geprobeerd om te bellen, maar krijg een antwoord apparaat met het verzoek te mailen.
Ik gemaild met een foto erbij maar tot de dag van vandaag nog steeds geen reactie.
Het bedrijf is op geen enkele manier bereikbaar en ik mis nog steeds mijn 23 dopjes......

Inmiddels is alles netjes geregeld en worden de dopjes nageleverd met excuses van Hopt.nl
Alsnog toch een tevreden klant!!!

16 augustus 2019

Hi Erwin,

Dat is vervelend. Weet je zeker of je email naar ons is aangekomen op klantenservice@hopt.nl? Wij hebben namelijk niets ontvangen? Wellicht is de foto er niet doorheen gekomen. Zou je ons nogmaals willen berichten? Nu zonder foto graag. Je kunt ook eventueel via Facebook messenger een bericht sturen.

HOPT

Dit bedrijf was onbereikbaar.

Had een vraag over het account aanmaken, maar ervaar dat zowel online als per telefoon dit bedrijf niet bereikbaar is. Ook klantenservice is niet bereikbaar. Kreeg een automatisch antwoord dat ik een email kan sturen.
Dit schept totaal geen vertrouwen. Ik pak liever de auto om naar België te rijden en maak er een uitstapje van, dan bij hopt te bestellen.

21 juni 2019

Btw-tarief van 27% toepassen!!!!

2 bestellingen geplaatst,op beide werd het onbestaande btw-tarief van 27% toegepast. Al tig keer naar een correctie/herziening gevraagd,tevergeefs.Kafka in de hoogst mogelijke graad.

6 april 2019

Dag Davy,

We hebben deze correctie ook al enkele keren naar je gestuurd echter hebben we hierop geen reactie van je mogen ontvangen. Zou je nogmaals contact kunnen opnemen met klantenservice@hopt.nl? Sturen we je de juiste facturen toe!

Ook hebben we al enkele keren aangegeven waarom het BTW tarief (bij bol.com) verkeerd is aangerekend.

Alvast bedankt!

Prima levering

Prima levering; ik heb de bieren donderdagavond besteld en zaterdagochtend was het bier al in huis en order is compleet dit keer. Bieren zijn professioneel verpakt, maar het enige minpunt vind ik, dat je zelfs bij een order van ruim 90 Euro nog 5,90 aan verzendkosten moet betalen.

31 maart 2019

Levert niet binnen twee dagen maar in…

Levert niet binnen twee dagen maar in mijn geval na drie weken

23 maart 2019

Hi!

Allereerst natuurlijk excuses voor de vertraging! Wat is er precies fout gegaan?
Heb je onze klantenservice gecontacteerd om het probleem op te lossen?

HOPT

De klantenservice is telefonisch niet…

De klantenservice is telefonisch niet bereikbaar. Via de mail wordt ik in het Engels terug gemaild, wat qua taal geen probleem is, maar je gaat er van uit met een Nederlandse partij te handelen. Na twee keer per mail de vraag uitgezet te hebben, of ik de bestelling voor het weekend zou kunnen verwachten, geen uitsluitsel. Jammer..

15 februari 2019

Hi Robbie,

Het klopt dat we vorige week niet bereikbaar waren, sorry! Onze Nederlandse collega's waren er niet allemaal.
We hebben je inmiddels alweer gemaild in het Nederlands en een vergoeding geboden voor de vertraging.

Groeten,

Het hopt-team.

Pakje 5/2 besteld voor valentijnsdag…

Pakje 5/2 besteld voor valentijnsdag 14/2 niks ontvangen en geen kado!!!!

Ik kan niet reageren alleen dit bericht aanpassen en jullie reageren niet op mijn emails naar het klantenservice mailadres.

Ik heb nog steeds niks ontvangen, tracking info zegt dat het terug naar de shipper is

13 februari 2019

Hi Floor!

Dat is vervelend, sorry daarvoor. Wat zegt de tracking precies? Wat is er met het pakket gebeurd?
Deze is namelijk wel 05/02 de deur uitgegaan?

We horen graag.

Edit:
Hi Floor we hebben gelijk een nieuwe bestelling opgestuurd, met daarin ook wat extra biertjes vanwege de vertraging. We hebben geen idee waarom het pakket in eerste instantie aan ons is geretourneerd. Nogmaals sorry voor de vertraging!

Mijn bestelling werd vele dagen later…

Mijn bestelling werd vele dagen later verwerkt dan dat door juulir wordt aangegeven 48 uur.
Het antwoord op mij vraag hoe het met mijn bestelling zit werd kort gereageerd" Ja het is druk"
In dit geval was het een kleine attentie dir dus dagen later binnen kwam dan de bedoeling was. spijtig

9 februari 2019

Toppers

Ruime keuze, niet duur en zeer snelle levering en goed verpakt tegen mogelijke beschadigingen

8 februari 2019